Arkadaşlar video ve oyunlarda bu olay oluyor..XP deyken HD özelliklerini açınca düzeliyordu..Fakat ati vista driverlarında bu özellik yok..Şimdi hiç bir şekilde düzelmiyor..Bilen birileri lütfen çıksın....
Bir çözüm yolu bilen yok mudur yaa..XP de biraz çözmüştüm..Vista da bunu ati catalsty engelledi bu sefer de..isyanlardayım..
anlam veremedim directx veya codec problemi olabilirmi acaba?
birde catalist değilde sadece display driverları varmı atinin onlarla denedinmi yağlıya tuzluya karışmayalım hesabı
Yaa bu ati vista x1950 driver da sadece catalist ya da sadece driver kurma olayı yok :( sinir oldum..eski xp catalistinde HD özelliklerini aktif yapınca düzeliodu videoda..oyunda oluodu sadece.bu sefer o özellikte yok :( drictx i bi ayrı olarak kurayım bakayım.. codec leri kurdum..vista nın kendi codecleri..
videoları oynatırken ve oyunlarda yaptığına göre directx te bişi var bence videolar için birde kodek istemeyen kmplayerı denermisin yada media player classic i bunlarda surfaca seçme şansın var
Mega Codec pack i kurdum..Videolarda sorun kalmadı..Oyun kuyuyorum..Bir de onda denicem..Bakalım problem devam edicek mi..
Oyunda hala sorun yaşıyorum..
oyunlarda pek şansın kalmıyor zaten directx kullanmak zorundalar
ati tool varsa vista da onları dene vista için güzel driverları beklemekten başka çare yok gibi görünüyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme