Şimdi Ara

Ekran Kart - Bios İlişkisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar 2010 da güncellenen bios ile AMD HD 7000 serisi ekran kartlarında sorun olur mu?

yakında bi hd 7000 serisi ekran kartı alıcamda, biosla ilgili bi sorun olur mu diye sormak istedim?

• Hiç bir sorun olmaz.
  • Anakartta PCI-E yuvası olması yeterli BIOS ile herhangi bir ilişkisi yok.

Tam sisteminizi (en azından işlemci, güç kaynağı) ve bütçenizi söylerseniz uygun kartlara bakarız.
  • ilişkisi olmaz olurmu yaa ben sırf bu bios yüzünden 2 tane ekran kartı değiştirdim

gecen hafta PowerColor HD7870 PCS+ Ez Modelini aldım sistemime taktım görüntü alamadım calısmadı sistem baslatmadı kendini denenebilecek heryolu denedim ama yok olmadı aynı karttan başka bi tane denedim gene aynı ekran kartını başka sisteme takınca calısıyolar benim sistemde çalışmıyor

sonra bios update yaptım ondan sonra iade ettiğim kartı gidip geri aldım suan sorunsuz kullanıyorum

anakartım eski bi anakartta değil MSI P67A-GD65 B3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 8 Mart 2013; 22:20:44 >
  • valla ben de asus hd7970 top ve amd fx8350 aldım. m5a87 anakartıma taktım ama bir türlü görüntü alamadım "no video input hatası" aldım. her şeyi denedim, tek bios update kaldı. bugün yolladım kargo ile çizgi elektroniğe. sanırım bios update yapmadığım için oldu. bios update önemli sanırım. yabancı forumlarda okumustum, sakın bios update yapmayı unutmayın yeni bir işlemci alırken diye. sen ekran kartı için sormuşsun ama tam bilmiyorum sanıyorum onun için de yararlı olacaktır :)
  • İçime bi kurt düştü :D

Şimdi kesin bi bilgisi olan var mı :) bios'uda uptade etmek sıkıntılı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: matraxsukru

İçime bi kurt düştü :D

Şimdi kesin bi bilgisi olan var mı :) bios'uda uptade etmek sıkıntılı :)

bu markaya seriye karta göre değişir ama ben 2012 nin basında çıkan bios ile HD7870 imi kullanamadım hee powercolor değilde Asus alsaydım çalışırdı muhtemelen asus calısmazsa sapphire calısırdı ama donanımın ne olursa olsun daha iyi performans daha iyi optimizasyon ve etkileşim için her zaman en güncel yazılımlar kullanılmalıdır yani bios unu güncellemelisin bios update sıkıntılı demişşin nesi sıkıntılı nedir anakartının marka ve modeli en olmadı servisine götür ordada güncellerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    İşlemci ekram kartı ilişkisi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca bu konuda kimse sana kesin bir bilgi veremez (aynı anakarta aynı bios sürümüne ve alacağın aynı ekran kartına sahip olan birinden başka) ki bu bile stabil değildir
  • Foxconn G41 MXE anakartım

bios : AMI Bios

internette nasıl bios güncellendiğine dair yazılar var fakat, başarı sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matraxsukru

Foxconn G41 MXE anakartım

bios : AMI Bios

internette nasıl bios güncellendiğine dair yazılar var fakat, başarı sıfır.

bu anakartta zaten hd7000 serisinden full performans alamazsın anakartınıda işlemcinide değiştirmen lazım kartın gerçek performansını kullanabilmen için bu anakarta hangi işlemciyi alırsan al darboğaz yapıcaktır
  • işlemcim : intel core 2 quad q9300 2.50 ghz 4 çekirdek işlemci, en kötü hd 7750 ekran kartı tam performans vermez mi?
  • işlemciniz eski ama 4 çekirdekli o yüzden 7770 darboğaz olmaz, hatta belki 7850 ile bile kullanabilirsiniz biraz O.C. ile. Bios güncellemesinde ne gibi bir sorun oluyormuş acaba?
    http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000483 bu sayfada aşağıda tech support yazan bölümde bios versionlarından en güncel olanı yükleyebilmeniz gerekmektedir.
  • oh içim rahatladı :) çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.