Şimdi Ara

x1950PRO PCI-E ekran kartım yüksek kaliteli oyun görüntülerinde..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • x1950PRO PCI-E ekran kartım yüksek kaliteli oyun görüntülerinde aşağıdaki resimdeki gibi hata çıkarıyor ve bu görüntüler düşürülmüş hali trackmania tarzdaki oyunlarda daha da kötü olabilior..Ama görüntüyü yükselttiğim zaman halbuki sitelerde ekran görüntülerine bakıyorum aynı ekran kartıyla 35-45 fps yle bunun gibi bir olayla karşılaşmadan oyun oynayan insanlar var..

x1950PRO PCI-E ekran kartım yüksek kaliteli oyun görüntülerinde..

Resime geniş olarak bakmak için buyurun..

Lütfen bana yardım edin gerçekten asabım bozuluyor ve makina aşağıdaki listedeki gibidir..İşlemci OC li 2.4Ghz dır hatta..

• Kimse bu konuda bir bilgiye sahip değil mi bir el atın yahu..
  • kart fabrika çıkışından arızalıdır ne bilim aklıma başka bişey gelmiyo garantiye yollayın.
  • Yaa arkadaşlar ekran kartında bir sorun olmaması lazım tıkır tıkır çalışması lazım bu işlerde usta bir arkadaşımız yardımcı olamaz mı ?
  • Oyunu ve ekran kartı yazılımı bilgisayardan kaldır. İnfo dosyalarını sildikten sonra tekrar kur ikisinide bide öle dene bakalım.
  • Ekran kartını yenimi aldın ve baska ekran kartı kullnırken bunu takdıysan htlar ol bilir ve formt t oyle dene derım olmss götur ldıgın yere damın kfasını kır
  • arkadaşım keşke bu kadar kolay olsa çözüm garantiye götürülcek bişi oluğunu zannetmiom bir özelliği açmakla kapamakla alakalı bence !
  • Özellikle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü bildiğim hiçbir özellik böyle kafasına göre şekli yamultmaz, tek önerim sana Catalystten 3d kısmından Anti Allising ve Anisotropic Filtering şeçeneklerini Let The Application Decide yapman olacaktır, ayrıca Standart Settings'ide Use Custom Settingse al. Bunlarla olmazsa Driver update yap hala olmaz ise ya format çözer (belki) yada teknik servise götüreceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Force_User

Özellikle alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü bildiğim hiçbir özellik böyle kafasına göre şekli yamultmaz, tek önerim sana Catalystten 3d kısmından Anti Allising ve Anisotropic Filtering şeçeneklerini Let The Application Decide yapman olacaktır, ayrıca Standart Settings'ide Use Custom Settingse al. Bunlarla olmazsa Driver update yap hala olmaz ise ya format çözer (belki) yada teknik servise götüreceksin.

Yaa aslında denedim dediklerini ama tekrar yaptım format ı da denemiştim ama malasef bir başarı elde edemedim bunun elbette daha farklı acısız bir yöntemi vardır aramızda uzaman kişiler yok mu ya ??şöle beni aydınlatıcak ??
  • Ekran kartının sürücüsünü kaldırıp daha yeni bir sürümünü kurmayı deneyin.
  • 3 tane sürüm denedim ati 6.1 mi ne onu denedim 7.1 denedim en son da omega nın oynanmış(iyileştirilmiş) driverını denedim falasef her seferinde sonuç aynı..
  • Ekran Kartını O.C Yapmadın heralde CPU O.C Yaptım Demiştinde Onları Eski Haline Getirip Dene Zaten genede Olmassa Bütün Oyunlardada Bu Sorun Varsa Tek Yapman Gereken kartı Garantiye Götürmek Eğer İmkanın Varsa Arkadaşından Ödünç VGa alıp Birde Onunla Dene BU Oyunları Sorun Düzeliyomu Diye.
  • Hmm teknik servisçiye götürücem en yakın zamanda..
  • Ekran kartın çift dvi çıkıslı olması lazım.Bütün sürücüleri kaldırıp monitorü öbür dvi çıkışına bağla sonra en son 7.1 catalist sürümünü kur.İşe yarayabilir.
  • eğer ekran kartı ayarlarında yüksek kalite veya iyi performans vermen için ayarları değiştirmişsen olur ekran kartının fabrika ayarlarına döndürmeyi dene o zman kesin çalışır çünkü aynı sourunu bende yaşadım oyun da iyi görüntü için tüm ayarları iyi kalite yaptım hepsini değiştirdim ve oyunlarda bozukluklar olmaya başlamıştı fabrika ayarlarına döndürdüğüm zaman çalıştı o ayarları oynamanızı tavsiye etmem
  • kardeş bence monitörünün ekran yenileme hızına bi ayar çek bazen böle problemler olabiliyo 80 filan yap mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.