Bildirim
x2 6000+ ve Blackbox kuponu 196$+KDV
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
vay be gigatek yansıtmış inidirimleri hemen.Tabi biz 2 ay önce bir sistem kurduk şimdi kafama vuruyorum -
Isın garip tarafi sadece Blackbox oyunlarini disaridan almaya kalksaniz en az 50-60$ eder. İslemcinin fiyati 130-140 a filan gelirki gercekten muhtesem. Ben az önce siparisi verdim bile -
blackbox kuponu nedir? -
quote:
Orjinalden alıntı: dox
blackbox kuponu nedir?
Half-Life Episodie Two, Team FortressII ve Portal oyunlarindan olusan bir kupon Bu younlar ciktiginda bedavay indirebileceksiniz -
anam şimdi AMD kullanmak vardı senelerdir AMD kullandık ilk defa intele gectik AMD hemen ihanetimi cazalandırdı -
ceza değil ezik kalmanın tepkilerini veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illeg@l -- 9 Temmuz 2007; 2:05:17 > -
İntellerden hangilerini dövebiliyoo bu işlemci? -
tebrikler gigatek e, umarım quad indiriminide bu şekilde getirirler ve çok beklemeden ben de alabilirim... -
quote:
Orjinalden alıntı: phizikci
İntellerden hangilerini dövebiliyoo bu işlemci?
Valla defaultken E6600 ve assagisini al assagi eder ama isin icine O.C girdimi E6300 ve yukarisi ile bas edemez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X