İyi akşamlar. Yeni bilgisayar topladım ve piyasada 8800gt olmadığı için idareten x300se 32mb/128mb hyper memory ekran kartı aldım. Şuan görüntüler karlı gözükmekte. Kendi cd sinden driverı yükledim düzelmedi. 7.9, 7.10 7.11 driverlarınıda denedim düzelen bişey olmadı. Sorun ne olabilir?
Fotoğraf Çekebilme İmkanınız Varmı Printt Screen Tuşuna basın ondan sonra painte basın ctrl w tıklayın jpegde kaydetin foruma koyun...
HyperMemory ekran kartlarının ortak sorunu bu. Bir de DX sürümünü güncelleyin, belki işe yarayabilir...
ekran kartım serviste olduğu için bende dün aldım bu kartı ama dediğin karlı nasıl anlamadım , bendeki görüntüde anormal bişey farketmedim
Direct 2D testi yaptığımda sorun gözükmüyor. Ama Direct 3D testi yaptığımda noktalar gözüküyor.
quote:
Orjinalden alıntı: metinalhan
ekran kartım serviste olduğu için bende dün aldım bu kartı ama dediğin karlı nasıl anlamadım , bendeki görüntüde anormal bişey farketmedim
Hangi driverı kullandığını öğrenebilir miyim acaba?
bende son sürücü yüklü 7.11
Sanırım kartta sorun var. Çünkü ati toolda da acayip artifact gözüküyor. Kartı başka pcde de deneyip değiştirmeyi düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.