Şimdi Ara

x300se ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Yeni bilgisayar topladım ve piyasada 8800gt olmadığı için idareten x300se 32mb/128mb hyper memory ekran kartı aldım. Şuan görüntüler karlı gözükmekte. Kendi cd sinden driverı yükledim düzelmedi. 7.9, 7.10 7.11 driverlarınıda denedim düzelen bişey olmadı. Sorun ne olabilir?

• Fotoğraf Çekebilme İmkanınız Varmı Printt Screen Tuşuna basın ondan sonra painte basın ctrl w tıklayın jpegde kaydetin foruma koyun...
  • HyperMemory ekran kartlarının ortak sorunu bu. Bir de DX sürümünü güncelleyin, belki işe yarayabilir...
  • ekran kartım serviste olduğu için bende dün aldım bu kartı ama dediğin karlı nasıl anlamadım , bendeki görüntüde anormal bişey farketmedim
  • Bu standart vga ile olan hali. Görüntüde bir problem yok.
    [img=http://img112.imageshack.us/img112/2906/standartvgamp3.th.jpg]

Bu da driver yükledikten sonraki hali. Nokta nokta gözüküyor.
    [img=http://img129.imageshack.us/img129/6329/atidriveram4.th.jpg]

Direct 2D testi yaptığımda sorun gözükmüyor. Ama Direct 3D testi yaptığımda noktalar gözüküyor.

quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan

ekran kartım serviste olduğu için bende dün aldım bu kartı ama dediğin karlı nasıl anlamadım , bendeki görüntüde anormal bişey farketmedim

Hangi driverı kullandığını öğrenebilir miyim acaba?

• bende son sürücü yüklü 7.11
  • Sanırım kartta sorun var. Çünkü ati toolda da acayip artifact gözüküyor. Kartı başka pcde de deneyip değiştirmeyi düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kartı nerden almıştınız? İade etmeyi denediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.