Şimdi Ara

x305 q706 9800m gts driveri lazım lutfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıtesınden ındırdım nvdıa sıtesınden olmadı hala yuklenmedı:S nerden ındırp kurcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: aikido15

Arkadaşlar sıtesınden ındırdım nvdıa sıtesınden olmadı hala yuklenmedı:S nerden ındırp kurcam?

windows vista ya da windows 7 için 32 bit veya 64 ayrı ayrı bu sitede mevcut.

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=2145848&rpn=PQX31U&modelFilter=X305-Q706&selCategory=2756709&selFamily=804517

• kardşiim kusura bakma bulamadım ben urastırcam senı biraz vista 32 bit benım sıstemım bı bakabılırmsın sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: aikido15

kardşiim kusura bakma bulamadım ben urastırcam senı biraz vista 32 bit benım sıstemım bı bakabılırmsın sana zahmet

verdiğim linkte üst kısımda işletim sistemini ve display seçeneğini seçersen driverlar karşına gelir. direkt olarak link atamıyorum. çünkü yine aynı sayfa çıkıyor... sadece vista yazan 32 bitlik sürüm... en güncel driver sürümü "nVidia Display Driver for Windows Vista(v7.15.11.7689; 01-26-2009; 60.93M)" ismiyle geçiyor. daha güncel olan bi sürüm var ama onda sadece win 7 yazıyor. aslında yüksek ihtimal vistaya da uyar ama emin olamadığım ve yanlış yönlendirmek istemediğim için onunla ilgili biir şey diyemiyorum. ama istersen onu kur bi dene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.