Şimdi Ara

X4 860K OYUNLARDA NASIL - BİR TARTIŞALIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanmadım ama 270x ekran kartına kadar sorun çıkaracağını sanmıyorum. Fiyatına göre iyi bir işlemci üstelik çarpan kilidi açık frekansını arttırma şansın var.
  • kullananlar genel olarak şikayetçi değil. amd'nin çıkardığı iyi işlemcilerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmngngr

daha önce birinin isteği üzerine onlarca sekme açtım reklam engelleyiciyi kapatıp, işlemci %100 bile görmedi ve sadece 1 tane sekme açıkmışcasına akıcıydı.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=109398834

O biri benim

Peki hocam internet üzerinden film izlerken full HD de böyle ufak takılmalar oluyor mu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    hayır hiç olmadı, zaten o ss de açtığım sekmelerin çoğunda video açık ve oynuyordu ve en ufak takılmadı olmamıştı
  • quote:

hayır hiç olmadı, zaten o ss de açtığım sekmelerin çoğunda video açık ve oynuyordu ve en ufak takılmadı olmamıştı

Chrome dan donanım ivmelendirmesini kapatıp dener isiniz bir kerede, Chrome û yeniden başlamanız gerekir. Arka planda açıksa onuda kapatmalısınız.

Teşekkür ederim.

şu an deneyemem, ama yarın deneyip ss atarım
  • İşlemci gayet güzel gta 5 i rahatça kaldırıyor ben 250tlye almıştım 300 lira olmuş bi ara 100 liraya satılıyordu sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya kıvrılayım 1 hafta sonra X4 860K ve R7 370 bir sistem toplayacağız arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

kasma dediğiniz şey oyun içinde mi yoksa normal masaüstü kullanımında mı oluyordu

Ben masaüstünde test ettim. Oyuna giremedim. Kasiyordu

Masaüstü performansının işlemci ile alakası yoktur pentium 4'e ssd tak olsun sana i7 masaüstünde yanlış şekillerde test edip insanları yanlış yönlendirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

quote:

kasma dediğiniz şey oyun içinde mi yoksa normal masaüstü kullanımında mı oluyordu

Masaüstü performansının işlemci ile alakası yoktur pentium 4'e ssd tak olsun sana i7 masaüstünde yanlış şekillerde test edip insanları yanlış yönlendirme

Amdnin kronik sorunları olduğu belli değil mi zaten ? Isınma, ani takılmalar. Masaüstünde bile bilgisayar takılıyorsa şüphe ederim o İşlemci den ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amdnin kronik sorunları olduğu belli değil mi zaten ? Isınma, ani takılmalar. Masaüstünde bile bilgisayar takılıyorsa şüphe ederim o İşlemci den ben

Ben evimde phenom x3 720 ve fx6200 kullanıyorum masaüstünde nede oyunlarda bi ısınma takılma bişey yaşamıyorum sen işlemcinin macununu yenileme tozlarını temizleme sonra ısındı diye yan oldu? Amd'nin kronik bir sorunu yok fx boardlarda bi çarpan düşürme ani fps düşmesi sorunu var evet ama dandik anakartlarda mevcut bu sorun 860k'da geçerli bir durum değil eğer adamın harddiski kötüyse kullandıgın sistemde masaüstünde kasar i7 de olsa kasar 5960x de olsa kasar masaüstü performansına bakarak işlemci kötü demen oldukça yanlış ki masaüstü performansını işlemci belirlemez harddisk belirler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben evimde phenom x3 720 ve fx6200 kullanıyorum masaüstünde nede oyunlarda bi ısınma takılma bişey yaşamıyorum sen işlemcinin macununu yenileme tozlarını temizleme sonra ısındı diye yan oldu? Amd'nin kronik bir sorunu yok fx boardlarda bi çarpan düşürme ani fps düşmesi sorunu var evet ama dandik anakartlarda mevcut bu sorun 860k'da geçerli bir durum değil eğer adamın harddiski kötüyse kullandıgın sistemde masaüstünde kasar i7 de olsa kasar 5960x de olsa kasar masaüstü performansına bakarak işlemci kötü demen oldukça yanlış ki masaüstü performansını işlemci belirlemez harddisk belirler

Demek istediğimi anlamadın sanırsam. Adamın hddsi WD 1TB Blue. Yolum düşerse oraya video çekerim senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 13 Eylül 2015; 23:37:22 >

• Bizzat kullanmadım ancak teknik verilere ve testlere göre orta seviye kartlar için yeterli.
    Alternatifi G3258 alıp OC yapmak. Kullandığın uygulama tek çekirdeğe abanıyorsa Pentium biraz daha iyi, diğer durumlarda X4 860K tercih edilebilir.
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Harddiski demek istedin sanırım :) bak ben daha dandiği x3 720 kullanıyorum bahsettiğin sorunları yaşamıyorum ama sistemde ssd var hdd için hdtune testi yaparsın sistemin neden yavaş oldugunu anlarsın bi aç kasanın içine bak bide :) Öyle iki sekme açıp bilgisayar kasıyo diyip işlemci yorumlanmaz otur benchmarklarını yap testlere bak oyun oyna bi güzel kurcala sonra gelip insanlara yorum yap ben phenom x3 720 kullanıyorum ve çatır çatır kullanıyorsam x4 860k tokadı basmalı single core gücü fx serisinden fazla bir işlemci sistemde yanlış birşeyler var hdd ile ısınma baş rollerde gerekli macun değişimi ve fan bakımı yapılmamış ve hdd'de şişmiş olması muhtemel
  • quote:

Harddiski demek istedin sanırım :) bak ben daha dandiği x3 720 kullanıyorum bahsettiğin sorunları yaşamıyorum ama sistemde ssd var hdd için hdtune testi yaparsın sistemin neden yavaş oldugunu anlarsın bi aç kasanın içine bak bide :) Öyle iki sekme açıp bilgisayar kasıyo diyip işlemci yorumlanmaz otur benchmarklarını yap testlere bak oyun oyna bi güzel kurcala sonra gelip insanlara yorum yap ben phenom x3 720 kullanıyorum ve çatır çatır kullanıyorsam x4 860k tokadı basmalı single core gücü fx serisinden fazla bir işlemci sistemde yanlış birşeyler var hdd ile ısınma baş rollerde gerekli macun değişimi ve fan bakımı yapılmamış ve hdd'de şişmiş olması muhtemel

Akşam akşam beynim yandı. İşlemci WD 1TB Blue nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

İşlemci gayet güzel gta 5 i rahatça kaldırıyor ben 250tlye almıştım 300 lira olmuş bi ara 100 liraya satılıyordu sanırım.

Anakartınız nedir, özellikle kullanan kişiler anakartlarını yazarsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

İşlemci gayet güzel gta 5 i rahatça kaldırıyor ben 250tlye almıştım 300 lira olmuş bi ara 100 liraya satılıyordu sanırım.

Msi a68 hm e33

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Msi a68 hm e33

en ucuz anakart bu sanırım.

Hocam oc yapılabiliyormu bu anakartda, stabilite sorunları varmı? bu anakartı almak isteyen çok kişi var ama kullanan kişi sayısı az olduğu için insanların kafasında soru işaretleri var.

nevegg de bu anakartın 1 ve 2. versiyonları için genelde şikayetler var, sizde durum nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 14 Eylül 2015; 10:32:37 >

• Fiyatina gore guzel bir islemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ilk açtığımda ufak bir kasma hissettim ama internetten dolayı mı işlemciden dolayı mı anlamadım
    daha sonra normaldi, video oynatılırkenki işlemci grafiğini de ss ledim. durum bu.

X4 860K OYUNLARDA NASIL - BİR TARTIŞALIM X4 860K OYUNLARDA NASIL - BİR TARTIŞALIM X4 860K OYUNLARDA NASIL - BİR TARTIŞALIM

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.