Bildirim
X4 ü X6 yaptım ama bi sorun var?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sorun değil aslında. ACC aktif hale geldiğinde, CPU'dan gelen ısı sinyalı alınmıyor. Anakartın ısı sensörlerini kullanacaksınız artık.
Güle güle kullanın :) -
AIDA64 yüklersen çekirdek değilde CPU ısısını görürsün
http://www.techpowerup.com/downloads/2093/AIDA64_Extreme_Edition_v2.20_(.EXE_Package).html -
anakarın programında anlık sıcaklık yazıyor idare etmeye çalışıyorum :D 6 Çekirdek olunca ne fark oldu onu bi anlasam :) Neyse en azından winrar performansı artmıştır :D -
quote:
Orijinalden alıntı: kjhg
anakarın programında anlık sıcaklık yazıyor idare etmeye çalışıyorum :D 6 Çekirdek olunca ne fark oldu onu bi anlasam :) Neyse en azından winrar performansı artmıştır :D
performansı oluyor ama bunun yanında götürüsü de oluyor. mesela çekirdek başına düşen cache bellet miktarını 1.25 mb tan 1 mb a düşürdün.
getirisi götürüsünden fazlamıdır işte bunuda amd kullanann birisi cevaplasın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Ozn.Onl
quote:
anakarın programında anlık sıcaklık yazıyor idare etmeye çalışıyorum :D 6 Çekirdek olunca ne fark oldu onu bi anlasam :) Neyse en azından winrar performansı artmıştır :D
performansı oluyor ama bunun yanında götürüsü de oluyor. mesela çekirdek başına düşen cache bellet miktarını 1.25 mb tan 1 mb a düşürdün.
getirisi götürüsünden fazlamıdır işte bunuda amd kullanann birisi cevaplasın :)
Sentetik testlerde daha fazla puan çıktığına göre heralde performansı artmıştır
-
aynı frekanstaki x6 > x4 'den bu kadar basit bir olay -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: _G_K_N_
aynı frekanstaki x6 > x4 'den bu kadar basit bir olay
Sadece frekans değil işte, bide önbellek var. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: napolyon1983
quote:
Arkadaşlar imzamdaki sistemden 960t işlemcinin kapalı 2 çekirdeğini açtım ama hiçbir program cpu sıcaklıklarını göstermiyor. Sistem stabil çalışıyor. Şanslı çıktım
hocam voltajı fazla vermişsin, 1.35v yeter diye düşünüyorum
Valla ben vermedim. 6 çekirdeği açtım, biostan 3.4 de oc ledim. Voltajını ellemedim.
otomatikte olduğu için öyle hocam, el ile ayarlayabilirsin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkadaşlar imzamdaki sistemden 960t işlemcinin kapalı 2 çekirdeğini açtım ama hiçbir program cpu sıcaklıklarını göstermiyor. Sistem stabil çalışıyor. Şanslı çıktım
Valla ben vermedim. 6 çekirdeği açtım, biostan 3.4 de oc ledim. Voltajını ellemedim.
valla hocam ben sevmedim 6 çekirdeği, zaten stock fan var, çok ses çıkartıyor. Birde 6 çekirdekle oc girince sesten geçilmiyor. Oyunlarda ekran kartına oc veriyorum o kadar. işlemcinin hiç bi katkısı olmuyor. yaza kadar dursun böyle sonra alırım yeni bi soğutucu :D
İdle, düşük profillerde (x8 iken) 31 derecede tutuyor ama 2700prm de , oyunda 4100prm oldu, bence yanlış bu program)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
valla hocam ben sevmedim 6 çekirdeği, zaten stock fan var, çok ses çıkartıyor. Birde 6 çekirdekle oc girince sesten geçilmiyor. Oyunlarda ekran kartına oc veriyorum o kadar. işlemcinin hiç bi katkısı olmuyor. yaza kadar dursun böyle sonra alırım yeni bi soğutucu :D
İdle, düşük profillerde (x8 iken) 31 derecede tutuyor ama 2700prm de , oyunda 4100prm oldu, bence yanlış bu program)
x6 3500 mhz olarak kullan hocam, hem fazla ısınmaz hemde performanslı olur
yeni soğutucu aldığında 4.0 ghz'a dayarsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kıvan Ç
Sadece frekans değil işte, bide önbellek var.
alla alla -
quote:
quote:
alla alla
Hocam çekirdek sayısı arttığı için L2 L3 vs tampon belleklerin birim miktarı düşüyor. -
söylediğinin tam aksine X6 larda L2 cache atıyor
-
quote:
quote:
quote:
alla alla
Hocam çekirdek sayısı arttığı için L2 L3 vs tampon belleklerin birim miktarı düşüyor.
+1 Bende bunu düşünerek söyledim ama arkadaşın son mesajında neyden bahsettiğini tam anlayablmiş değilim. -
-
Bu işlerden anlamam ama yinede mevcut bellek nasıl artıyor anlamış değilim Neyse sorunda değil, kullanmıyorum zaten 6 çekirdekli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X