Şimdi Ara

x48t dq6 nın on board ses kartı center a vericegi sesi woofer a veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baska bir ses kartı taktım boyle bir sorunla karsılasmadım realtech hd audio ses yoneticisinden tüm ayarları yaptım fakat hala aynı (girislerde dogru takılı). Sizce yazılımdan mı kaynaklanan bir sorun yoksa ses kartımı hatalı üretim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimdiro -- 3 Ekim 2008; 19:53:13 >

• harici ses kartı varken nie onboard kartı kullanıyorsun
  • birde harici ses kartı almak istemedim sanırım hata yaptım ama anlamadıgım yazılımdanmı kaynaklanıyo yoksa anakartmı mı hatalı üretim? Eger sorun anakartta ise degisim istemeyi düsünüyorum.
  • sen deli misin?? o anakart için ben şuan para biriktiriyorum. o anakart en iyi ddr3 ram kullanan anakart. ve senin onu iade edeceğine inanamıyorum!!

sen demişin "başka bir ses kartı taktım" onboard ses kartını çıkaramazsın. onboard ses kertı ölece durur. sen sadece pci yuvalarına harici bir ses kartı alıp onu kullanabilirsin
  • İlgin icin saol arkadasım sorunu cözdüm swap diye bir özellik varmıs onunla hallettim problemi eger ihtiyacın olursa AUDIO I/O nun altında test yerinin play tusunun yanındaki yerden ayarı yapılabiliniyor. Anakart icinde x58 chipsetlerden sonra sanırım daha uygun fiyata alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI IN VE OUT OLAN SES SİSTEMİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.