Şimdi Ara

X5 modem sorunu kendiliğinden düzeldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Normalde bağlanamadığım modeme hiçbir ayar ya da değişiklik yapmadan bağlanabiliyorum artık. Sık görüştüğüm bir arkadaşıma misafirliğe gittiğimde sıkıntı yaşıyordum ve defalarca denediğim halde bağlanamamıştım modemlerine. Geçen gün evden çıktığımda wi-fi açık kalmış, vardığımda simge ekrandaydı ve bu bağlı olduğumu gösteriyordu. Gerçekten de bağlanmıştı. Defalarca bağlantıyı kesip tekrar kurdum hiç bir sorun çıkmadı. Hatta evdeki internetten daha hızlı bir şekilde.

Kullandığım rom stock 2.2.1 rom. Herhangi bir root vb. işlem de yok üstelik. İlginç bir durum sizlerle paylaşmak istedim.

• bence yanliş yapmissin baglanmadan once bi konu baglandiktan sonrada ayri bi konu açmaliydin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaraman

bence yanliş yapmissin baglanmadan once bi konu baglandiktan sonrada ayri bi konu açmaliydin...

Neden böyle agresif bir cevap verdiğini anlayamadım. Yoksa absürt bir espri mi yapmaya çalıştın? O zaman sana Bir Demet Tiyatro dizisindeki Eyvah Necdet karakterinin meşhur bir repliği ile cevap vereyim bende.

"Midyat, Seyfo gülün lan!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre367 -- 6 Mart 2012; 20:25:56 >
  • İlginc olayi iyiki paylasmissin bizde x5 lerimize soyleriz bak baska x5 ler nasil duzeliyor sende duzel diye cok yardimci oldun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.