Şimdi Ara

X6 Bu fiyata alırsak sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 625 liraya sanalreyonum da satıyorlar. Kapıda ödeme ile almak istiyorum ama sorun yaratır mı bana? Almaya değer mi bu fiyata. Yada x6 yerine önerebileceğiniz bir telefon var mı?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.sanalreyonum.com/urun/nokia-x6-cep-telefonu-16-gb-hafiza-+-full-aksesuar--super-hizli-gonderi-_688030.aspx?CatID=27177

• SE W995
  • %99 ihtimalle paralel ithalat ve garantisizdir.

Eğer garantisiz istiyorsan o fiyata sonuna kadar deyer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shelby Cobra -- 8 Eylül 2010; 14:26:35 >
  • 2yıl garantili yazıyor ama heralde paralel ithalat olunca bir işe yaramıyor mu? Aralarında ki fark ne? KVK garantili bir ürünle paralel ithalatın ürünü arasında kalite farkı oluyor mu?

Birde X6 ya karşılık SE W995 ile X10 mini düşünüyorum ama X6 ile kıyas edilebilir mi?
    600-700 lira arası başka bu fiyata değebilecek telefon var mı bildiğniz=
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaJeV

2yıl garantili yazıyor ama heralde paralel ithalat olunca bir işe yaramıyor mu? Aralarında ki fark ne? KVK garantili bir ürünle paralel ithalatın ürünü arasında kalite farkı oluyor mu?

Birde X6 ya karşılık SE W995 ile X10 mini düşünüyorum ama X6 ile kıyas edilebilir mi?
    600-700 lira arası başka bu fiyata değebilecek telefon var mı bildiğniz=

w995 iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masters4

%99 ihtimalle paralel ithalat ve garantisizdir.

Eğer garantisiz istiyorsan o fiyata sonuna kadar deyer.

garantisizse alma
  • dostum eğer almayı düşündüğün cihaz cep telefonu kategorisinde ise tabi ki de nokia al.sonydir ericsondur alma. hatta samsunga bile bakma derim. X6 da süper telefon iyi seçim yapmışsın. Paralel ithalat ürünü bahsettiğin. 800e yakın garantili alabilirsin ki ben bunu tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 700-800 Arası X6 nın garantilisini rahat bulursun. Acele etme biraz araştırma yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

700-800 Arası X6 nın garantilisini rahat bulursun. Acele etme biraz araştırma yap.

şu an 799 TL. fakat fiyatı düşecektir. bence de araştırma yapın öyle alın. acele etmeyin.
  • Cihaz sorunsuz ise kesinlikle alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.