Yok hocam bildirim ışığı, bildirim gelince ekranın kenarları mavi yanıp sönüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (23. sayfa)
-
-
Teşekkürler. Birde UBlock aşağıdaki listelerle kullanıyorum bunları da uygulayabilirsem eğer tadından yenmez.
-
Telefonlarınıza şu root yazılımları niye yüklüyorsunuz 2-3 gb yer kazanmak için? Devre dışı bırakın gereksiz hizmet ve uygulamaları , gereksiz de bir menü klasöründe toplayın kalanları olsun bitsin. Geliştiriciden, hata ayıklama modundan vs. telefonun uygulamalarını kaldırmanız başınıza iş açabilir yok yere. Hele de şöyle 12/512'lik bir cihazda uğraşmaya değmez.
-
Hepsi var içinde aynı bilgisayardaki neyse mobildeki de o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen öyledir hocam ben direkt kaldırıyorum :D
-
Arayüz daha temiz oluyor. Youtube kaldırdıktan sonra revanced yükleyince varsayılan o oluyor vs o bakımdan güzel
-
https://adguard-dns.io/tr/dashboard/
Adguard DNS öneririm. Ücretsiz üyelikte 300k limitiniz bulunuyor. Galiba aylık olarak yenileniyor. Engelleme oranı ortalama %50-%60 farklı filtreler ekleyip bu oranı arttırabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 22 Ocak 2024; 23:4:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar, 8-256 versiyonu yakın zamanda gelecek mi, bilgisi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam deger, bir butce sorununuz yoksa tabi. ben kullandikca gun isigi cekimlerinde kamerasini daha da sevmeye basladim acikcasi x6 pro'nun. ust android surumu, guncel hyperos, daha uzun sistem ve guvenlik guncellemeleri falan derken 10k tl bir sey degil. onun disinda da yag gibi akiyor zaten, performansina kimsenin pek bi sey diyebilecegini sanmiyorum.
-
Cihazı Mi hesabı açmadan kullansam ne kaybederim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen hemen hiçbir şey, galeride fotoğraf falan yedekliyor sanırım da google fotoğraflar varken hiç aklıma bile gelmiyor benim. Mesela uygulamaya şifre koydunuz o şifreyi unuttunuz o gibi durumlarda mi hesabı faydalı olabilir
-
Bu arada cihazdan hem sarj hem ısınma anlamında çok memnunum. Yaklaşık 48 saat bekleme, 5 saat ekran, 1-2 saat telefon görüşmesi yapınca anca 20'lere falan düşüyor (Bekleme süresi arttıkça ekran süresi azalıyor doğal olarak)
Size bir şey danışayım, bazı uygulamalarda belirli saat aralıklarında bildirim gelsin istiyorum. Mesela instagram bildirimleri 20.00-00.00 arası gibi. Bunu yapmanın bir yolu var mı acaba
-
Çok teşekkür ederim. X6 Pro alacağım. Özellikle işlemcisiö ekranı ve hafıza seçeneği nedeniyle alacağım. Teşekkür ederim.
Hypeross çok farklı mı? Poco X5 Pro denemiştim ve çok beğenmiştim. Özellikle ahizede sesler çok canlı gelmişti.
-
ekranda asiri bir fark yok acisi o konuda beklentileri cok yukseltmemenizi tavsiye ederim. x5 pro'nun ekrani da zaten yeterince iyidi.
ben hemen hemen hicbi fark hissetmedim hyperos ile acikcasi. standart bir kullanici olarak soyluyorum tabi bunu. ilk android deneyimim x5 pro ile miui idi. uzun kullanim ve stabilizasyonda fark edebilir herhalde ama ufak tefek degisiklikler haric arayuz miuil ile cok cok benzer.
Anladım teşekkürler. Gerek yok o zaman hesap eklemeye.
Bu arada Xiaomi 33w şarj cihazı ile %15-%100 dolum süresi 50 dakika.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok denemeyin 33w ile
67w ile %2 - %100 arası 55 dakika civarında sürmüştü nasıl oluyor öyle :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X