Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.829
Cevap
167
Favori
341.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin bekleme süresi epey olmuş ama, çok normal. Yani kısa ama yoğun kullanımda ekran süresi daha çok çıkar ama uzun bekleme sürelerinde ekran süresi düşer. Çünkü bekleme yaparken de şarj kaybediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Farklı bir telefon mu kullanıyoruz bu arkadaş ne yaşamış telefonda yorumlara baktım mediatek çöp diyemlerle dolu zaten

• Okangok35 O kullanıcısına yanıt
    yukarda bircok kisi yazmis neyi kapamaniz gerektigini, arkaplan uygulamalarini vs. onlari deneyebilirsiniz ben de alir almaz aynilarini her telefonuma yapiyorum.

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt
    Hocam dimensty kendini gelistirdi,bende poco x3 gt vardi ,dimensty 1100 islemcili hala tas gibi 2.5 yil oldu her yonuyle canavar,mediatek dimensty ile beraber yukselise gecti,ustteki yazi tamamen gecersiz bence

• kompalsif kullanıcısına yanıt
    hocam bazi farkli temalar telefonu zorluyor,gerek yazi tipi,gerek simgeler vs telefonda kasmalar meydana getirebiliyor uyum sorunu olabiliyor,orjinal temada sorun olmuyor bunu 3 yillik poco kullanimima istinaden soyluyorum.Bu surecte cok tema degistirdim en sonunda orjinalde karar kildim,tabi bu benim icin gecerli..

Sanki snapdragon aşırı sever bir arkadaşın yorumu gibi olmuş 😅 Ben de snapdragon nedeniyle poco f5 düşünüyordum ama bu telefon çıktığında daha çok ilgimi çekti. Ekran güncel olması, işlemci falan. Hayatımda ilk kez de çıkar çıkmaz telefon aldım ki şükür baya memnunum batarya da dahil. İnceleme videolarında da batarya güzel süreler veriyor. Sadece antutu gibi uygulamalarda fazla şarj harcıyor vs. Neyse ilerde ne olur bilmiyorum ama iyi ki aldım dediğim bir telefon oldu. Hele mi 9T telefondan sonra baya baya iyi geldi

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Bend X3 gtden geçtim tek haklı olduğu konu malzeme kalitesi olur sarı dışında

• Bu arada google arama ve mesajlaşma yerine Xiaomi uygulamalarını kuramıyoruz değil mi? Tek canımı sıkan şey bu oldu. Bir de beklemede biraz fazla şarj harcıyor gibi. Belki güncellemeyle veya zamanla çözülür bu da

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    bunun kitapciklari okumadan kaldirdim ama x5 pro'da gece bekleme esnasinda %7-8 sarj yer ibaresi vardi. bunda da durum ayni. iphonedan gecince ben de cok sasirmistim, hala pek anlam veremiyorum gece beklemede bu kadar sarj yemesine, degisecek gibi de gozukmuyor.

• Biraz zaman tanıyın cihaza .ilk gece geceden sabaha yaklaşık %6 gitmişti kademeli kademeli bu gece şarj yeme olayı düzeldi .pil k3ndini topluyor .cihaz kullanım alışkanlığına göre pili optimize ediyor. Mesela dün gece ikide şarjdan çektim sabah dokuzda hala yüzde yüzdü .Ayrıca gece beklemede çok şarj yeme durumu olan arkadaşlar Gsam baterry uygulaması kullanıyorsanız sebebi o da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst262 -- 23 Ocak 2024; 14:58:30 >

Cihazın rengi ne sizin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Gri

Benim cihazda gri renk. Pil zamanla oturuyor 1 haftaya kadar normale dönmüş olur. İlk 1-2 şarj kötü gidiyordu sonra düzelmeye başladı. Akşamları çok kullanmasam 2 gün şarja takmama gerek kalmayacak.

• Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Valla inşaallah düzelir cihazdan çok memnunum ama eğer düzelmezse iade etme fikri var

Ne kullanıcaz anlamadım ki gidip 15 Pro Max alacak durumum yok bütçeme en uygun cihaz buydu şahsen 1-2 ufak tefek şey harici pişman değilim. İade etsem 15600tlye hangi telefonu alıcam bu özelliklerde telefon yok. Bizim insanımızı anlamak gerçekten zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 23 Ocak 2024; 19:11:9 >
    Oyun oynamış, 6.5 saat ekran süresi almış, beğenmemiş! 5000lik bataryadan ne bekliyordu acaba?
    Valla kim ne derse desin cihaz bana 15450 TL'ye geldi. Bu fiyata bu ayarda telefon yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F5'den daha iyi cihaz daha ucuza satılıyor diye burun kıvırıyorlar. 25-30K fiyat biçseler kimse yere göre sığdıramazdı.

• Redmi Note 13 Pro 5G 12 GB + 512 GB 21.999 TL
    https://www.mi.com/tr/product/redmi-note-13-pro-5g/
    Poco x6 pro 12/512 redmi note 13 pro 5g göre fiyatı ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 23 Ocak 2024; 20:44:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt2pro55 G kullanıcısına yanıt

Evet resmi note 13 pro mediatek heilo g99 ultra var 200mp var birde ip68 var kuponla 16.5 a geliyor, x6pro 15.5 a gelmişti kuponla, 6nm işlemci tercih etmem ben şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 23 Ocak 2024; 20:56:19 >
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    x6 pro varken note 13 pro alinmaz,acik ve net...

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.