Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.830
Cevap
167
Favori
341.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
36. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Klavyeyi sadece TR yapınca durum nasıl oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben elime alınca her şey açılıyor Bluetooth vs. ve 120 hz'de kullanıyorum. Uygulamalar hep multitasking vs. ne bileyim YouTube son kalitede pip modunda bir video dönüyor o sıra başka bir şeye bakıyorum vs. 8-9 saatlere çıkabilir belki veya daha iyi bir sonuç istesem alırım gibi duruyor ancak şuan tasarruf etmemi gerektirecek bir durum yok gibi. Zaten 25-30 dk şarj ile %80'leri geçiyor alet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sysarchitect kullanıcısına yanıt

120hz alınca şarj çok hızlı gidiyor bende de. 60a alınca da arayüzde takılmalar oluyor. 7 yıllık IPS LCD 60hz SD660 işlemcili cihazda kasma yoktu bunda görünce biraz afalladım. Sanki bu cihazın işlemcisi batarya ile uyumlu değil. Bazen bakıyorum çok gidiyor batarya bazen de çok az gidiyor daha 8 gün olmuş kullanalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayuzde takilma olan arkadaslar poco launceri guncelleyebilirsiniz

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/poco-launcher/

• Şuan gördüğüm YouTube chromedan bir şeyler izlemek sarji az bitiyor. 9 saati bulabiliyor ekran süresi. İnstagram oyunda çok bitiyor.Ps 2 emülatör de çok ısınıyor. Ekran kayma hızı az olduğu benim de dikkatimi çekti hyper os tan kaynaklı büyük ihtimalle. Cihazda optimize sıkıntısı var büyük ihtimalle hyperOS ta yeni çıktığı için optimize değil. Hem işlemci yeni hem işletim sistemi yeni olunca böyle sıkıntılar normal geliyor. Ama bu optimize ne zaman Düzelir düzelir mi bilmiyorum düzelmezse de cok dert değil.

• selamlar, gcam yükledim ama config dosyası olan, bulan var mıdır acaba bu cihaz için, internettede baktım biraz ama bulamadım, doğru ayarlarla gcam de baya güzel sonuçlar çıkıcak gibi

mtk işlemcilerde sıradan bir durum.

• Cinadam kullanıcısına yanıt

Miui 14 ile Hyperos arasında fark göremedim uygulama simgeleri , yerleşimleri vs herşeyi aynı. Kilit ekranındaki yenilikleri ben kullanmıyorum onun dışında da birşey göremedim.

• U.Soydan kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam

( Google Pixel 7 / 7 Pro ) / / bu configi beğendim)

https://www.celsoazevedo.com/files/android/f/download/2023/Balanced_P7Series_AGC9.1.24_V1.0.T2.agc

( Xiaomi 13 Ultra ) ++alternatif

https://www.celsoazevedo.com/files/android/f/download/2024/M24.agc

Bunu indirip configs klasörüne taşıyın. Gcam ayarlarından import yapın. Şuanlık iyi stok gcam kullanmaktansa :) ikiside birbirine yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 24 Ocak 2024; 11:46:30 >

• Cinadam kullanıcısına yanıt

Aynen internette geiznmek çok yiyor şarj, ama uygulamalardan video falan izlemek az yiyor.

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    hocam brave interneti oneririm..

hyper os rami cok yiyor...

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Opera gx indirin Rami kisitlayin

• ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Launcher önerim eskiden beri kullandığım microsoft launcher 120 Hz daha iyi duruyor

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam bende şimdi denedim gayet stabil ve akıcı çalışıyor.

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben eskiden beri nova launcher kullanıyordum. Buna da kurdum ama tam ekran hareketleri çalışmadı. Microsoft launcher ile çalışıyor mu? Alttaki sanal butonları sevemiyorum ekrandan yiyorlar çünkü :/

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor hocam sanal butonlar yok

• ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Toplam 7 saat aldım bugün iyi geldi

• Şarjdan ben de memnun sayılırım cihaz daha çok yeni güncellemelerle daha da iyi olur diye düşünüyorum. Genellikle navigasyon kullanıyorum ekranım açık kalıyor haliyle. Sabah 90 şarjla çıktım evden şuan şarjım %43 ekran 120 Hz pil modum dengeli ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.