Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cmhrsfk , JackDaniels , hamsili ekmek Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.871
Cevap
167
Favori
344.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Standart 6-8 saat civarı bir ekran süresi veriyor galiba cihaz diğer cihazlardan veya rakiplerinden ne kadar iyi veya ne kadar kötü pek anlayamadım.

• 120 sarj yakışırdı buna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaspersky155 kullanıcısına yanıt
    20-21 k olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazen uygulamalarda gezinirken bazende uygulamanın üstüne tıkladığımda dokunmatik algılamıyor gibi mesela açık olan uygulamaları kapatırken de oluyor yada sarı sitede ilanlardaki resimlere ileri geri yaparken vs. böyle sorunlar yaşıyorum sizde de oluyor mu? Tıklamadığım bir yere yada bir noktaya bazen kendisi tıklıyor. Tüm ekran yenileme hızlarında oluyor.
    60hz ayarda kullanıyorken de cihazda aşırı fps düşüklüğü var normal menüde gezinirken. Umarım güncelleme ile çözülecek şeylerdir.

Son olarak cihazı ilk aldığımda game turbo modu vardı sonradan kayboldu veya güncelleme sonrası silindi sizde de aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 24 Ocak 2024; 19:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mammatus28 kullanıcısına yanıt

Hocam bu Microsoft Launcherde sıkıntı mı var mesela ana ekrana dönüyorum bazen 1 saniye falan bekliyor.

• Exterminatee kullanıcısına yanıt
    Yok reis bende normal

• tek el modunu kullanan/deneyen var mi? malum ekran buyuk, bazen tek elle kullanmam gerekiyor anlik olarak. bu moda gectigimde asagidaki gorseldeki gibi oluyor ekran, halihazirdaki ekrani oransal olarak tek ele uygun sekilde kucultmek yerine ekranin alt tarafini cropluyor resmen. uygulamalarda falan da alttaki menulere erismek imkansiz oluyor, ya da attigim gorseldeki gibi ekranin altinda kalan uygulamalara ulasilamiyor.

ana ekran gecisi olarak da butonlari degil gesture kullaniyorum, yolda falan bir anda tek el moduna gecmem gerektiginde de ayrica cok zor, ekranin en altinda cok incecik bi yeri algiliyor bu moda gecis icin. cok kullanissiz su haliyle, ya da ben cozemedim.
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• kompalsif kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi denedim bende de öyle. Eğer ki bilerek böyle yapmamışlarsa (çok saçma çünkü) bu özellikte bir bug var. Bunu nasıl Xiaomiye iletebiliriz peki? 🤔

Ekleme: Şimdi Instagram'dan miuiofficial sayfasında bi video izledim. Tek el modunu anlatan video atmışlar. Onda da öyle oluyor ekran. Yani kendileri yapmış, garip olmuş :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 24 Ocak 2024; 20:32:31 >

onuda cepten vermeleri lazım hep bizim mi cebimizden çıkacak. xiaomi zamanında max %5 kar edicez diye söz vermişti :D

Açık olan uygulamaları kilitleme özelliği olmadığı için kaldırdım maalesef

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    cok garip hocam gercekten, hicbir anlami kalmayan bir ozellik oluyor boyle olunca. official hesapta da blyle duyurdularsa bilemedim valla.

• mi store'dan alan kimse var mı? kargo ne kadar sürede geliyor?

dayanamayıp, amazon'dan gri rengini sipariş verdim. ilk geldiğinde hyperOS güncellememe şansımız var mı? stabil sürümü çıkana kadar beklesem daha iyi olur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkandal -- 25 Ocak 2024; 3:7:44 >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Hocam işiniz bittiğinde rahatsız etmeyin moduna alın veyahut sessiz moda

• Exterminatee kullanıcısına yanıt
    bir kaç mesajda ekranla ilgili tepkisel sorun belirtilmiş aslında bende belirttim ama mesajımı sildim kararsız kaldım paylaşıp paylaşmamak arasında ama bu zamana kadar bütün Samsung S serisi (S24 serisi hariç) ve iPhone serisi(15 serisi hariç) Xiaomi OnePlus Sony lg vs.vs. cihazları kullanmış birisi olarak ilk defa hayatımda bir telefonu bu kadar hevesle alıp aynı hızla soğudum, ya bu ekran nasıl birşey böyle resmen sıkıntılı emin olabilmek adına A34 S23 Poco x4 pro ve 14 pro max ekranları ile karşılaştırma yaptım Poco X6 pro'nun dokunmatik algılaması ya da hassasiyet ya da tepkisellik artık adına ne derseniz diyin kesinlikle bir sıkıntısı var , iade işlemini başlattım duruma göre konuyu başkasına devretmek için adminlerle iletişime geçeceğim herkese teşekkürler.

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt

Anladım tek bende yokmuş demekki fakat benim iade sürem geçti maalesef iade edemiyorum. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Karanlık moddan çıkınca biraz düzelme oldu gibi yazılımsal olabilir mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 25 Ocak 2024; 9:25:46 >

Şuan dikkat ettim bazen bende de oluyor instada açıklama kısmını açmak zor oluyor veya watsapta bir anda çok yukarı çıkıyor gibi ekran jelatinden olabilir mi

• Cinadam kullanıcısına yanıt

Olabilir mi acaba bende çıkarmadım jelatini

• Cam beziyle telefonun ekranını sildim şimdi daha iyi parmak izi sensörünün hızı da artti. Jelatini çıkarsam yerine takamam diye çıkarmıyorum. Ama jelatin parmak izi bırakıyor ve dokumatigi olumsuz etkiliyor olabilir. Çünkü bundan önceki telefonların ekrani silince dokunmatikte farklilik görmedim

Bende benzer durumlardan iade ettim batarya stabilite vs ve bu telefonun titreşimi çok cılız cepte hissetmek çok zor , cihaz şuan iade sürecinde, anladimki bana a34 yeterli bir telefonmuş oyun ve ağır uygulama kullanmam , şuan m31 kullaniyorum , amazondan a34 siparişi verdim buds fe kulaklik hediyeli

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.