Standart 6-8 saat civarı bir ekran süresi veriyor galiba cihaz diğer cihazlardan veya rakiplerinden ne kadar iyi veya ne kadar kötü pek anlayamadım. |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (28. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
120 sarj yakışırdı buna
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
20-21 k olurdu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazen uygulamalarda gezinirken bazende uygulamanın üstüne tıkladığımda dokunmatik algılamıyor gibi mesela açık olan uygulamaları kapatırken de oluyor yada sarı sitede ilanlardaki resimlere ileri geri yaparken vs. böyle sorunlar yaşıyorum sizde de oluyor mu? Tıklamadığım bir yere yada bir noktaya bazen kendisi tıklıyor. Tüm ekran yenileme hızlarında oluyor.
60hz ayarda kullanıyorken de cihazda aşırı fps düşüklüğü var normal menüde gezinirken. Umarım güncelleme ile çözülecek şeylerdir.
Son olarak cihazı ilk aldığımda game turbo modu vardı sonradan kayboldu veya güncelleme sonrası silindi sizde de aynı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 24 Ocak 2024; 19:43:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu Microsoft Launcherde sıkıntı mı var mesela ana ekrana dönüyorum bazen 1 saniye falan bekliyor.
Yok reis bende normal
-
Hocam şimdi denedim bende de öyle. Eğer ki bilerek böyle yapmamışlarsa (çok saçma çünkü) bu özellikte bir bug var. Bunu nasıl Xiaomiye iletebiliriz peki? 🤔
Ekleme: Şimdi Instagram'dan miuiofficial sayfasında bi video izledim. Tek el modunu anlatan video atmışlar. Onda da öyle oluyor ekran. Yani kendileri yapmış, garip olmuş :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 24 Ocak 2024; 20:32:31 >
onuda cepten vermeleri lazım hep bizim mi cebimizden çıkacak. xiaomi zamanında max %5 kar edicez diye söz vermişti :D
-
Açık olan uygulamaları kilitleme özelliği olmadığı için kaldırdım maalesef
cok garip hocam gercekten, hicbir anlami kalmayan bir ozellik oluyor boyle olunca. official hesapta da blyle duyurdularsa bilemedim valla.
mi store'dan alan kimse var mı? kargo ne kadar sürede geliyor?
dayanamayıp, amazon'dan gri rengini sipariş verdim. ilk geldiğinde hyperOS güncellememe şansımız var mı? stabil sürümü çıkana kadar beklesem daha iyi olur gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkandal -- 25 Ocak 2024; 3:7:44 > -
Hocam işiniz bittiğinde rahatsız etmeyin moduna alın veyahut sessiz moda
bir kaç mesajda ekranla ilgili tepkisel sorun belirtilmiş aslında bende belirttim ama mesajımı sildim kararsız kaldım paylaşıp paylaşmamak arasında ama bu zamana kadar bütün Samsung S serisi (S24 serisi hariç) ve iPhone serisi(15 serisi hariç) Xiaomi OnePlus Sony lg vs.vs. cihazları kullanmış birisi olarak ilk defa hayatımda bir telefonu bu kadar hevesle alıp aynı hızla soğudum, ya bu ekran nasıl birşey böyle resmen sıkıntılı emin olabilmek adına A34 S23 Poco x4 pro ve 14 pro max ekranları ile karşılaştırma yaptım Poco X6 pro'nun dokunmatik algılaması ya da hassasiyet ya da tepkisellik artık adına ne derseniz diyin kesinlikle bir sıkıntısı var , iade işlemini başlattım duruma göre konuyu başkasına devretmek için adminlerle iletişime geçeceğim herkese teşekkürler.
Anladım tek bende yokmuş demekki fakat benim iade sürem geçti maalesef iade edemiyorum. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim. Karanlık moddan çıkınca biraz düzelme oldu gibi yazılımsal olabilir mi acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 25 Ocak 2024; 9:25:46 >
Şuan dikkat ettim bazen bende de oluyor instada açıklama kısmını açmak zor oluyor veya watsapta bir anda çok yukarı çıkıyor gibi ekran jelatinden olabilir mi
Olabilir mi acaba bende çıkarmadım jelatini
Cam beziyle telefonun ekranını sildim şimdi daha iyi parmak izi sensörünün hızı da artti. Jelatini çıkarsam yerine takamam diye çıkarmıyorum. Ama jelatin parmak izi bırakıyor ve dokumatigi olumsuz etkiliyor olabilir. Çünkü bundan önceki telefonların ekrani silince dokunmatikte farklilik görmedim
Bende benzer durumlardan iade ettim batarya stabilite vs ve bu telefonun titreşimi çok cılız cepte hissetmek çok zor , cihaz şuan iade sürecinde, anladimki bana a34 yeterli bir telefonmuş oyun ve ağır uygulama kullanmam , şuan m31 kullaniyorum , amazondan a34 siparişi verdim buds fe kulaklik hediyeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X