Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cmhrsfk , JackDaniels , hamsili ekmek Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.871
Cevap
167
Favori
344.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginc bende poco f5 var,boyle bir sorun yok,x6 pro daha iyi yazilimsal olabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen yazılımdan, ben hyperos ile ciddi geliştiğini düşündüm ama yanılmışım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

karanlık mod hatası bu. miui12 den beri xiaomi de var hala çözememesi çok ilginç

• ekran koruyucu alıp kendi içinde gelen kılıfı ile kullanan var mı acaba, bir tane ekran koruyucu aldım ama kılıfı takınca yanlardan kalkmaya başladı, düzgün bir ekran koruyucu paylaşabilirse sevinirim.

• Arkadaşlar benim reelslerde bazen profil açıklama olan yerler çok sola yakın oluyor sizde de böyle bişey var mı

• Heisenberg58 kullanıcısına yanıt

Tarayicidandir. Bir bug da bnlen soyleyeyeyim karanlık temaya geçiş saat 18.00-07.00 arası açık bende ama ana ekran uygulama çekmecesi kısmı aydınlık temaya otomatik geçmiyor karanlıktan çıkınca, eşimin telefonunda geçiyor bende geçmiyor. Uygulama çekmecesi ayarlarında arka plan otomatik ayarda telefonlarda ayarlar aynı ilginç.

• Arkadaşlar resimlerdeki parçaların ( dökümanların içinde yer aldığı sarı karton ve telefon ile aksesuarları ayıran karton parçası )kutuda olmaması iadeyi red sebebi midir?Daha önce herhangi bir cihazı iade etmedim Bu karton parçalarını atmışım kutuyu açınca .★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• mst262 M kullanıcısına yanıt
    kutu görünürlüğü ve bütünlüğü önemli diye biliyorum umarım iadeniz olumlu sonuçlanır.

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    İade edip etmemekte kararsızım açıkçası benim cihaz ile ilgili hç bir şikayetim yok aksine memnunum ama cihaz yedek cihaz durumuna düştü ıphone geçince boşta bekleyecek .satmak ile uğraşmamak için iade etmeyi düşünüyorum .

• Cinadam kullanıcısına yanıt

Bendeki jelatinde hiç parmak izi bırakmıyor nedense o yüzden çıkarmıyorum.

• X3 gtyo babama verdim ama bu telefonu kullanmaya alışamadım X3 gtden iyi olduğunu hissettiremedi bana garip bir sekilde ekran çok iyi yalan yok FPS çok iyi tmm instada aşağı yukarı çekince gariplikler launcher menüsünde 120 hzde hafif kasma sezme 2 şubata kadar iade sürem var büyük ihtimal iade olacak

• viper17 kullanıcısına yanıt

Evet olabilir hocam karanlık moddan çıkınca daha normalde döndü sanki şuanlık sorun göremedim.

iade edip geçin bence.

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt
    hocam x3 gt hepsine bin basar...

• onaralemdar O kullanıcısına yanıt
    Peki iade süreci satın aldığımız tarihte mi yoksa kargo tarafımıza ulaşınca mı başlıyor ?

Satın alınan tarihten itibaren
    Benim merak ettiğim IMEI numarasini kutunun içine yapıştırdım sadece diğer her şey var bu sıkıntı çıkarmaz umarım

• Mammatus28 kullanıcısına yanıt
    Teslim alınan gün baz alınır. Kargoda geçen süre dahil edilmez.
    Bu arada söylenilen ekran olayını deniyorum ama her şey normal görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kargo teslim tarihi

• telefon aslinda guzel ama ucuz olsun diye bazi ozellikler kirpilmis sanirim..

• S.a şuan hali hazırda x3 pro kullanıyorum memnunum da şubat sonu mart gibi telefon almayı düşünüyorum çalıştığım iş yeri sınırlı marka modelde indirimli telefon alma hakkı veriyor eğer listede yer alırsa almayı düşünebilirim büyük oyunlar oynamıyorum ama video çekiyorum yt kanalı var arada x3 ile arada da s20fe ile çekiyorum konuyu takibe aldım marka modeller belli olunca sizlerle de paylaşırım

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.