< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Mecburen taktım ama sorun olacağını sanmıyorum doğrusu. Hem kendi üretimleri şarj cihazı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Olmadı maalesef niye böyle anlamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://revanced.net/
Buradan revanced manager indir daha sonra kurduğun microg yi kaldır modlu YouTube kaldır sonra managerdan micro g yi kur daha sonra modlu YouTube kur SS attım benim kurulu olanları kur yeterli artı olarak Spotify Twitch daha birçok uygulama var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mammatus28 -- 23 Ocak 2024; 9:12:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ya benim x6 pro cihazımda whatsapp içerisinden selfie çekerken kamera çok kötü çekiyor resmen piksel piksel oluyor. kendi kamera uygulamasında çok çok daha iyi whatsappdaki bu bariz farkın sebebi nedir acaba böyle bir sıkıntı var mı sizlerde de
-
Telefona optimizasyon şart yakında düzeltirler inşallah uygulamalar arası geçişte hafif hantallik mevcut X3 gtde daha seri geçişler vardı güncelleme ile çözüleceğine eminim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ses Dosyasıyoutube
Mucit Bu Mucit Vallahttps://www.youtube.com/watch?si=3wflaYNtXkQy8AxE&v=pUMJSTDoREw&feature=youtu.be
😄
-
Zamanla oturacaktır malum herkesin kullanım şekli de kullandığı uygulamalar da farklı yani kiminde 10 uygulama vardır onların total pil sarfiyatı 30 uygulama olana göre daha azdır ayrıca içerik izlerken sarfiyat daha az oluyor o benim de dikkatimi çekti.
Son olarak bundan öncesinde S23 kullandım onda da kimi 5 saat kimi 10 saat ekran süresi almaktan şikayetçiydi zamanla ve güncellemelerle aradaki makas kapandı Samsung'da bunun olma nedeni 2 farklı pil üreticisiyle çalışmalarıydı bir üreticinin ki daha verimliyken diğeri daha hızlı tükeniyordu şimdi bizim cihazda da 9-10 saat gören de var 5-6 saat gören de yani ya kullanım şeklimizle alakalı ya da belki poco'da da farklı üreticilerden alınma söz konusudur tabi sadece tahmin bu.
Çabuk bitse de hızlıca doluyor Samsung S23 gibi 25 watt ile 60-70 dakika ya da hızlı şarj kapalı 2 saatte dolmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran koruyucu düşünenler varsa ; şu an malum tr içi satışta fazla yok.HB ve N11'de Hanporium Markasından uzak durun aldım elimde patladı inanılmaz kötü akabinde N11'de Engo Mağazasından Nano olanını aldım cuk oturdu ve gayet güzel onu tavsiye ederim.Arada kupon denk getirince 30 lira falan indirimli de alınıyor,linki aşağıya bırakıyorum.
www.n11.com
Xiaomi Poco X6 Pro Ekran Koruyucu Nano Esnek Şeffaf Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/xiaomi-poco-x6-pro-ekran-koruyucu-nano-esnek-seffaf-48096767?magaza=engo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar pil suresi zamanla oturur,2/3 yil en az kullanim suresi olur,ekrani 60 hz yapin,konum,nfc ,senkronizeyi kapatin isiniz yoksa ve 3 sene kullanin en az canavar gibi guncellemeleri yapin sorun devam ederse telefonu sifirlayin,bir de poco telefonlari kendi orjinal temalarinda kullanmak onemli, bu baska bir sey yok....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 23 Ocak 2024; 12:29:51 >
-
Tema kısmını bilmiyordum farklı bir tema uygulamıştım şimdi orjinale dönüp duruma bakacağım,sağol üstadım.
github
GitHub - 0x192/universal-android-debloater: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device.https://github.com/0x192/universal-android-debloater
Gereksiz uygulamaları hızlıca kaldırdı. Sorunsuz kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uygulamaları (çok önemli olanlar hariç) ayarlardan pil kısmından arkaplan kısıtlaması yap tek tek. Onemli olmayan uygulamaların bildirimlerini de kapat. Ekran yenileme hizinida varsayılan seçenek seçili kalsin. Şayet daha fazla batarya süresi istersen sabit 60hz olarak ayarla ama ozamanda akıcılık yavaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 23 Ocak 2024; 12:59:9 >
-
rica ederim,poco telefonlar orjinal tema ve gorunum ister...
o kadar arastirma yaptim pocolarla ilgili okudum ettim izledim ilk defa duyuyorum boyle bir seyi. iki telefonumda da 9-10 saat ekran surem temalarim farkliyken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X