Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: myigitoguz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.755
Cevap
166
Favori
337.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap verdiğin için teşekkür ederim hocam. Evet ozaman benim durum çubuğu simge sorunum hallolmuş ama bu sefer temalar güncel olmadığı için stock ta kalıyor. İnşallah kısa sürede güncellerler hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt

S7'den sonra açıkcası gelişmiş model kullandım diyemiyorum. Ekranı filan büyük ama panel kalitesinden midir yoksa renk paletinden midir anlamadım daha kötü gibi gözüküyor. MTK işlemcinin custom rom desteği yok gibi bir durumda. X3 ve redmi note 8, SD işlemciden dolayı hala güncelleme alıyor. Exynos tarafına da güncelleme geliyor. Bizim bu x6 pro, güvenlik güncellemeleri almayı bıraktığında ne olacak diye düşünürken AOSP rom filan çıkmış şaşırdım ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Hocam aosp romlar var ama deep sleep volte vowifi sorunu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ilginç ki resmi yayınladıkları romda sorun var, custom olarak çıkarılan romlar da da sorun var. 3310 a mı dönsek 🤣🤣

• Hyperos 1 poco başlatıcıda uygulama gizleme vardı, yenisinde kaldırılmış 🥲 ayrıca simgeler eskiden biraz daha büyük oluyordu ki tam istediğim şekildeydi, şimdi en büyük halde bile küçükler 😐 bunlar dışında formatla birlikte yedekleme vs çalıştı 😅 sistem daha düzgün çalışıyor, animasyonlar daha iyi. Yavaş internetle her şeyi baştan kurma çok kötü ama umarım format attığıma değer. Şimdi artık hyperos 2.1 bekleyelim 🤭

• Elite rom çin tabanlı olanı bir nebze iyi denmiş. Hatalar zamanla düzelir diye düşünüyorum. En azından bir yerden başlanmış. Resmi destek bitince eu-elite rom da bitecek yani güvenlik güncellemesi dahi gelmeyecek. Geliştirilmeye devam edilirse aosp ile en azından güvenlik güncellemesi gelir.

@OnizukaSensei güvenlik uygulaması içinde uygulama gizleme var. Eskiden ana ekran düzeni 5x6 idi şimdi 5x9 olmuş. Sabahın beşinde acaba gözüm mü bozuldu diye düşündüm★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 15 Ocak 2025; 23:5:40 >
  • TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Evet 5x9 olunca hocam temalarda ki widgetler de birbirine girdi 🤣

• Şu güncelleme gelsin de millet rahatlasın geldigi zaman da bu sefer herkes hiçbir şey degişmemiş bu nasıl güncelleme bataryamı mahvetti sakın yüklemeyin diyecekler.Hiç şaşmaz.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Öyle oldu hocam zaten. Şarjı 7 saatte %19'a indi. Maalesef şarjı hala bu cihazın iyi gitmiyor.

• DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    7 saat o kadar kötü değil zaten günümüzde akıllı telefonların çözülemeyen tek sorunu şarj meselesi çözülecek gibi de durmuyor.Şimdiye kadar Samsung,Vivo,Honor ve Xiaominin çeşitli telefonlarını kullandım mennum olduğum tek bir telefon bile hatırlamıyorum.Bir de benim gibi oyun oynuyorsunuz daha da kötüleşiyor.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt

Şuraya bakabilirsiniz güncelleme gelecek mi diye yada en son hangi ay yüklü ?

Ayarlar -güvenlik durumu -Google play sistem güncellemesi ?

Format attıktan sonra güncelleme alamadım merak ettim size gelecek mi diye ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi hocam, yeni güncelleme gelmedi ve 1 ekim 2024 tarihinde kalmış 😐

Bi kaç gün sonra gelir gelirse zaten

bende de öyle merak ettim herkeste aynı mı diye?

Bazı gereksiz uygulamaları kaldırmıştım ondan mı kaynaklı diye düşündüm

• Heveslerinizi kursağınızda bırakmak için, yarından daha iyi bir geçmiş için, "bu kötüydü bundan sonraki daha kötü olur mu ?" sorunuzda sizi asla yanıltmayan, "bu son bir daha işim olmaz" dediğiniz her anınızda sizi ters köşe yapan ama bir umuttur Mi kullanmak dedirtmek için gelin sizi de bir X6 Pro sahibi yapalım, haydi siz de katılın bize 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 16 Ocak 2025; 10:46:2 >
  • juveline J kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben ikna oldum hocam, 2. x6pro yu almaya gidiyorum şuanda avm ye 🤣🤣🤣

Hyperos 2 de hyperos launchere geçmedi mi? Ben aylardır poco başlatıcı yerine hyper os başlatıcı kullanıyorum apk ile kurdum. Animasyonlar falan daha akıcı

Edit: hyperos değil poconun apk sini kurmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 16 Ocak 2025; 12:53:26 >
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Talebiniz, yetkili ve etkili ekibimiz tarafından titizlikle, en kısa zamanda değerlendirilecektir, ilginiz için teşekkür ederiz.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hala poco launcher var hocam, 5.39 sürümü. Normalde hyperos launcher kurmaya izin vermiyor. Siz nasıl kurabildiniz?

Galiba yanlış hatırliyormuşum. Ben apk olarak güncel poco sürümünü kurmuşum. Animasyonlar baya fark ettiydi. En son 5.39 varsa ben baya da geride kalmışım
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hyperos 1'de bunu kullanıyordum aynen. Şimdi 5.39 ile başlayan bi sürüme geçmişler hocam, düzgün çalışmaya devam ediyor neyseki 😅

Bu arada format attım o kadar uğraştım benim telde batarya beklemede hunharca azalmaya devam ediyor 😑 gece 76da bıraktım teli, 8 saat sonra 69a düşmüş 😑 bunu halledemedim bir türlü, sanırım bataryada problem var. Hızlı şarj olmasa idare etmek mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.