Geçmişte redmi cihazlarda ahizenin ses karışıklığıni gidermişler. Üst kısımdan ses çıkışına engel olmuşlar. Bunda da belki öyle bir durum olmus olabilir ama Xiaomi den sanmam. Cihazı takasa vereceğim yoksa ay sonu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (270. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
X6 da üste delikler var ahize olarak orasını kullanıyor sanıyorum.
Ön kameranın üstünde ahize olacak kadar boşluk yok gibi görünüyor bilemedim şimdi ahize var mı yoksa hoparlörden mi geliyor ses.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zamanında buradan arkadaşın biri çok güzel açıklamıştı. Hatta geliştirici seçeneklerden ahize in yerini mi bişeyini bulmuştu, sonrasında yabancı forumlara da baktığında bu telefonda bir adet ahize veya hoparlör işte var ve telefon görüşmesinde de müzik dinlemede de bu kullanılıyor diye açıklama yapmıştı. Evet bu telefonla konuşurken oda içindeyseniz en kısıkta da olsa ses dışardan duyuluyor malesef. Güncellemeyle nasıl çözerler onu bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende yükledim şimdi. Benim bazı kontrol merkezinde sorunum vardı o çözüldü. Ama buna uygun tema bulmak gerekecek şimdi çünkü kontrol merkezinde üstteki simgeler de sorun yaşarken şimdi açma kapama tuşları varsayılan şekilde kalıyor. İlla bir yerden bir yeri bozmadan rahat edemiyorlar
Duyuluyor çünkü hala ses üsteki hoparlörden geliyor.
Bende ilk aldığımda ekran kasa oranından dolayı sesin hoparlörden verildiğini sanmıştım ama şimdi detaylı baktım ön kameranın üstünde çok ince bir yer ayrılmış ses gelsin diye ama yinede sesin çoğu üst hoparlörden geliyor.
Bende sesi kısıp konuşuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimkine gelmemiş daha canada ya mı geldi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Circle to search yok mu bunda ben mi bulamadım
Türkiye deydi benim bölge hocam geldi. Siz isterseniz bölgeleri bir gezin.
Hocam bildirim çubuğu temasında sorun yaşıyor musunuz? Tema kişiselleştirmede durum çubuğu için seçtiğim eski temada örneğin tuşlar kareydi mobil veri tuşu yeşildi fakat şimdi hepsi varsayılandaki gibi gözükmekte. Acaba tema uyumsuzluğu mu var?
Ben de harici tema kullanıyorum ama öyle bir sorunum olmadı, muhtemelen kullandığın temadan kaynaklıdır
Ben Capital Letters kullanıyorum ikonlar iphone a benziyor. Kare formdalar. Kenarları yumuşak. Hyperos2 de kullanamayacak mıyım ki
Normalde güncelledikten sonra aynı devam ediyordu sonrasında başka bir sorun için durum çubuğunu değiştirmiştim bu şekilde kontrol merkezi varsayılana döndü diğer sorun çözülmüş olmasına rağmen ama başka temalarda denememe rağmen değişmedi. Sizde değişiklik yaparsanız belki bu sorun oluşabilir bilginiz olsun hocam. Sizin kullandığınız tema mağazada ne olarak geçiyor? Bende bir deneyeyim olmadı.
Eğer Yurtiçi Resmi Kayıtlı cihazlara güncelleme geldiyse akşam hard format atarak güncellemeyi kuracağım, Kurulum sonrası yapmam gereken ayarlarla ilgili bir yazı vs var mı ? Reklamları engellemenin yolları, yapılması gerekli ayarlarla ilgili bir rehber vs linki varsa çok iyi olur.
-
Benim de bölge Türkiye ve yurtiçi kayıtlı telefon, şimdi kontrol ettim gelen giden yok. Bölgeyi değiştirip tekrar Türkiye yaptım yine gelmedi.
-
Hocam Kanada yapın bölgeyi sonra arka planı temizleyip öyle bir güncellemeyi deneyin olmadıysa başka bir kaç ülke daha seçerek güncelleme deneyin isterseniz.
Ben indirip Manuel yükledim hocam
Bölge Türkiye seçili, Ama Kanada'ya gelen 1.17 sürümü yüklü :) Şu an OTA'da güncelleme gözükmüyor.
-
HyperOS yükleyeli 1 gün oldu. Telefonu sonrasında sıfırlamadım. Tabii ki bunun etkisi olabilir mi olabilir.
Sabah 7'den beri kullanıyorum. Bluetooth ile kulaklık bağlı 1.5 saat aktif kullandım, sonra da biraz evde sosyal medya kullandım, 30 dakika civarı. Sonra da dışarı çıktım, yine bluetooth ile kulaklığa bağlıydı.
Şu anda şarj durumu bu şekilde.
Net bir şekilde daha akıcı bir güncelleme oldu. Ama hala beklediğim gibi değil, ama eskisine göre çok ama çok daha iyi.
Şu anda batarya %57'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 15 Ocak 2025; 13:56:33 >
-
X3 nfc kullanırken yan odadan duyulabiliyordu
tam olarak yaşlılara göre. Konuşma sesini kısıp çözebilirsin.
Böyle büyük bir güncellemeden sonra telefonu hard format ile sıfırlamak iyi olur. Daha net sonuçlar için öneririm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X