Yurtdısında gördüm ben. TR de zor. |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (268. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
X6 pro mu alacaksınız? Ben olsam x7 pro alırdım hem 1 sene yeni bir model hem de teknik olarak güzel üstünlükleri var. X6 pronun en çok kamerası geri görülürdü onda bile kaliteli bir lense geçmişler ve diyafram aralığı baya iyi. İp68 ve baya yükselen bir ekran parlaklığı var. Güneş altında güzel olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bayağı bir düşündüm taşındım en sonunda x7 pro 12/512 versiyonunun siparişini verdim. normalde telefon alma niyetim hiç yoktu. x3 pro ile mutlu mesut geçiniyordum 3 yıldan fazla zamandır(son zamanlardaki batarya performansı hariç tabi). ama annemin telefon ihtiyacı ortaya çıkınca ve ben de işim gereği telefonu sık sık kullandığımdan dolayı siparişi geçmek durumunda kaldım. yoksa en az 2 yılım daha vardı x3 pro ile. umarım x7 pro'dan da aynı şekilde memnun kalırım ve alan herkes de kalır.
-
Poco X5 bile çektiği yerde bizim telefonda 5g yok. Global romda bir sıkıntı var bence. İki hatta Türk Telekom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı olacağını sanmam hatları değiştirip deneyin .Aynı yerde bir hat bağlandıysa o hattı x6 pro ya takıp deneyin .
Ayarlardan ve operatörden de açıksa bağlanır .
5g YE Bağlanması bazen uzun sürüyor .Operatör artık açtırmıyor .
-
5G Global ROM'da çalışıyor hocam. Ama Türkiye içinde hiç denemedim.
-
Hyperos 2 isteyenler için. Bölgeyi Bolivya yapın ayarlardan. Ardından güncelleme geliyor. Sabah denedim ve oldu.
-
Unlmixm mi sürüm, bir de Bolivya yapınca abuk sabuk uygulamalar kuruyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 14 Ocak 2025; 12:57:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden yapacağı onu sa yazsaydın ya cahalim biraz =D
Gelmedi hocam, sizin sürüm UNLMIXM mi?
Ekstra uygulama yüklemiyor hocam
Çok ilginç, umarım bir an önce gelir. Bendeki sürüm VNLEUXM hocam.
-
Hayır değil. Abuk subuk uygulamalar gelmedi. Sadece indirilenler gibi şeyleri en sona uygulama olarak koymuş. Saçma sapan oyun vs. görmedim.
Cihazım dirençli değil, yazılımsal olarak hiçbir müdahale görmedi.
-
Şimdi anlaşıldı siz EEA Avrupa sürümündesiniz onun için size geliyor. Global sürümde 1 hafta önce mi pilotta testerlara dağıtıldı. Sözde bende testerim ama bekliyoruz işte 🤣
Çok pardon. Ayarlara bölge yazın, oradan Bolivya seçip güncelleme ayarlarına gidip güncelleme yapın.
-
Hocam inanır mısınız farkı nedir bilmiyorum. Yanlış anlaşılma olmasın, ben İspanyolca olarak gördüm denemek istedim sabah erken saatte. Gelince de yükledim, sonra da sizlerle paylaşmak istedim.
HyperOS'tan en büyük beklentim şebeke sorunun gitmesi. Malum bazenleri şebeke bir anda gidiyor, arama sırasında çok rahatsız ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 14 Ocak 2025; 13:23:15 > -
İyi yaptınız hocam 👍 eea xiaomi nin Avrupa ya özel çıkarttığı sürümmüş. Bende bilmiyordum buradan bir arkadaş aydınlattı. Bende aslında kilidi açıp eea ya geçmeyi planlıyorum. Google In veri toplama politikasını biraz zorlaştırmış diyorlardı. Evet ben telefonla görüşürken karşı taraf devamlı sesin gidip geliyor diyor. Birkaç kişide bundan bahsetmişti. O nasıl olacak bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 14 Ocak 2025; 13:25:18 >
Xiaomi için çok bir bilgim yok ama AB çok fazla kural uyguluyor yazılımlar için. Hatta Apple Intelligence için çoğu özellikler kısıtlı diye okumuştum. Telefon böyle geldiği için hiç root atmadım. Ama daha önce custom ROM aradım ama bulamadım, malum işlemci desteğinden dolayı. Umarım HyperOS 2 adam akıllı olmuştur. Şarj konusunda şu an çok iyi değil gibi ama bunu güncelleme yapmasına bağlıyorum.
Karşıdan konuşan kişi için bilmiyorum hiç oldu ama sim kartı okumama sorunu çok rahatsız ediyordu, bir anda telefon sanki uçak moduna alıp kapatıyormuş gibi yapıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 14 Ocak 2025; 13:27:12 > -
Estafurullah, yaptım ama bir guncelleme çıkmadi. Telefon hakkında da mı güncelleme çıkması lazım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X