Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.893
Cevap
167
Favori
346.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben ne konuşsam özellikle kapalı alandaysak yanımdaki arkadaş benimle beraber duyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Ala ala ben hiç rastlamadım çekirdek de alıyor mu ? =D
    Şaka bir yana herkeste ayrı bir problem çıkıyor

Bende gps duzeltse yetecek
    Google Play wifi problemine bile razıyım
    Koray hocam gördü gıdım gıdım yüklüyor app yi

Bazense lap diye yüklüyor app yi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu problem sanırım genel olarak tüm Xiaomi telefonlarda var, Redmi Note 11 Pro kullanıyordum daha önce onda da aynı sıkıntı vardı. İnternette araştırdığım zaman hoparlör ahize olarak kullanıldığı için bu problemin ortaya çıktığı yazılmış. Bu sorun gerçekten benim de canımı sıkıyor, çözüm yolu olan var mı?

Hocam daha öncesinde bir arkadaşta yazmıştı, yabancı bir forumda da görmüştüm. Aslında ahize yok değil ahizeyi hoparlör olarak kullandığı için bu duruma maruz kalıyoruz. Bende BT kulaklık var genel anlamda çalışırken felan kulağımda olduğu için oda da nadiren kulaklık olmadan konuşuyorum. Açık havada insanların çokta duyduğunu düşünmüyorum. Ama dediğiniz gibi oda da yada kapalı alanda mahremiyet diye bişey kalmıyor 🤣

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Ahize ayrı konu telefonun mikrafonuda çok alt seviye , müzik çalarken kayıt yapınca alt frekanslar resmen yok sıfır ton sıfır kalite çoğu kullanıcı için önemsizdir ama müzik kaydına önem veren video ses kalitesine önem veren binlerce insan var harbiden çöp yani idare eder yanı dahi yok piyasada 700 1500 TL bandı ikinci el hurda ayarında birçok eski alt seri telefon var bundan daha iyi kayıt yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 12 Ocak 2025; 14:16:21 >
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Telefonunda bariz sorun var, ben telefonun gömülecek yerlerini hertürlü gömüyorum acımam kimsenin lafına bakmam hız olarak gerçekten iyi telefon rar çıkarırken biraz uğraşıyor ama playstore yükleme ve kurulumları müthiş hızlı telefon . Sıkıntı çektiğin uygulamayı yükleme kurma 7 8 saniye ancaydi

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Koray hocam ne yok mu dedim ? Niye böyle yorum yaptınız anladım zaten =]

Benim için yedekleme çok önemli çok app,video,resim,e.posta bir çok ayar var Uğraşamam ve cihaz yok beni idare edebilecek o yüzden Google Play wifi problem değil benim için

Normal indirme yaparken, tarayıcıdan çabuk indiriyor

Biliyorum sizi zaten takip ediyorum

Oda kişisel sorunlardan birisi anlaminda yazdım konuyu bilmeyip okuyan bu telefonda bu sorunda varmış demesin diye. Senin sadece playstore problemi var anladığım kadarıyla tarayıcı üzerinden orijinal APK olarak yüklemeyi dene çok lazım oluyorsa önce durdurup yok et playstoreyi muhtemelen çözülür. Bu depolama muhabbeti içinde tek tuşluk bir cihaz aradim ama denk gelemedim yazılım olarak da inanki bişey denemedim biraz araştırsan illaki pratik çözümler vardır . En güzel cozumlerden birisi type c bellekde olabilir şimdi belki HDD versiyonlarıda çıkmıştır uzun zamandır ilgilenmiyorum typc auto bellekte telefona takınca otomatik tanıyıp içindeki veriyi alıp telefondaki veriyi kolayca yükleyebilyordun müzik dosyaları için kullanmıştık bir dönem çok pratik oluyordu şarkı atması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 12 Ocak 2025; 15:8:2 >
    Anladım
    Yok hocam ben komple yedek istiyorum

Medya için ugreen in bir ürünü vardı zamanind Banggood da kalkmış AliExpress den baktım bulamadım
    Normalde yedek almam alzim zaten medya için öyle birşey arıyorum bulamıyorum ama şöyle olucak tekntusla yedek,aynı dosyayı yazmayacak üzerine Windows soruyor ya bu dosya var ne yapayım atla yapacagim olanı 1.000 medya varsa 100 medya atacağım iicnden tek tek seçme problem olabilir; atlayabilirsin elle seçince ama 1.100 medyayı kopyala yapıştır yaparsan olan medyayı da atla dersen problem çözülür

Sırf yedek için bir Samsung cihaz almak istiyorum ilerde Smart switch efsane
    Bulamadım öyle bir program
    Komut var ya cmd le onla da olmuyormuş hetakde

Root atmakta istemiyorum bilmiyurm zaten
    Titanium backup iyi bu hususta

Samsung düşük segment yüksek hafızalı çıkarmıyor sırf yedek için alacaktım

Cihaza birşey mi oldu hop al onu kullan Bozulan ana cihazı ver servise gelince hop smart switch le yedeklerini yükle bitti bitti =D

Samsung un bana göre şuan en çok eksiklerindem biri hafıza
    Ya yetmiyor bir dizi bile kaç GB olmuş Youtube de çevrimdışı yapsan indirsdn yani premium alıp Hoş bozuyor sıkıştırıyor ama genedr yetmiyor

Hele benim misali İstanbul da olup metro kullanan biri için eziyet şu internet olayı
    Trafiğe kalmamak için metro kullanıyorsun metro kullanınca internetin çekmiyor

Çok akıllı cep telefonum bozulduğundan ve HDD lerim bozulduğundan artık bulut tabanlı sisteme geçtim böylede uyuz bir durum oluyor =D

Mi suite işine yaramazmı bir baksan istersen , benim veri saklama yöntemi klasik bu tip teferruatlara girmem çünkü Samsung smart switchde şart koşuyor verileri kullanmak için izin istiyor. Ben yine her zamanki gibi önemsiz şeyleri Google drive önemlileri ise bilgisayara kablolu baglanti ile şifreli klasöre atıyorum . Ivır zıvır foto video müzik vesayre yedekleme lerini telefondan drive yapînca bilgisayardan görüp yüklemeden de kullanabiliyorum aylık bir miktar ücreti oluyor kolayıma geliyor böyle telefondaki her dosyayı bilgisayardan kolayca görüyorum bulut sistemi cokmezse güzel tabi ara sıra harici diske yedeklemek lazim😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 12 Ocak 2025; 17:13:36 >
    Yok hocam yuzeysel kaydediyor
    Bana önemli olan app leri ayarlarıyla atması

Medyayı tarihlerine göre atmasi yani yedek alınca xiaomi ya da başka program 3 aylık resmi galeri de başta 1 günlük resmi galeri de sonlara atiyor
    10932 Resim, 2036 video var Lazım olunca bulamıyorum ne nerde

E.postalari giriş yapsın tek tek ugrasmayayim

Rehber zaten Googla geliyor
    Mesajları harici programla alabiliyirsunjz

Google driver işinden hoşlanmıyorum ben karışıyor ne nerde bulamıyorum sadece önemli birşey varsa atiyrum ve yer kalmıyor zaten şöyle 10 senelik falan bir kampanya olsa alırım belki

Yedekleme için SSD öneririm sata kullandım ben hep
    HDD çöktü kaç kere
    Benim eskiden TV kartım vardı. Yapimlari kaydeder nete veriridm
    Halen niş belgesel,yapımlarda takma adımi/nick'imi görebilirsiniz =D

Ssd'le video render alırdım,arkada tv kartı açık kayıt yapardı ssd ye veri yazardı yani,müzik açık netten oynaticidan bazen Youtube den,tarayıcı açık,tarayıcı da sosyal medya açık,Battlefield bad company 2 açık bana daha neler neler aynı anda yapardım. Sıvı soguticu da vardı işlemci de bana mısın demedi SSD 5-10 sene götürdü beni sonra bıraktım ama normal kullanımda götürdü format atmadım ara ara attım virüs bulastirdiysam. Eskiden tarayıcıya bulaşan virüs vardı

Onu sonra depolama için kullandım halen kullaniyrum yaşıyor=D

HDD 3 kere çoktu yeter artık dedim =D

Halen verilerileri mi eskiler değil o zaman çıkmamıştı ve SSD pahalıydı döviz düşük olmasına rağmen
    Şuan SSD de yeni verilerim
    Nvm2 m2'yi bilmiyrim ben sata kullandım

• akikara kullanıcısına yanıt
    İphonelar için bile tuzlu su çok tehlikeli hocam

Eskiler güzeldi .Araştır bak hocam kafana yatacak birşey bulursun belki ,benim pek ilgilendiğim bir durum değil profesyonel bir yedekleme sorunum olmadı telefon çökersede veya değişirsemde komple herşeyi yükle geri kur ayarla 1 saat sürüyor zaten. Bu arada repair liquid kullanım mantığını çözdüm müthiş bir şeymiş. Ekran koruyucu takarken kenarlardan birkaç ufak toz tanesi kalmıştı ekran kapalı iken gözüken ufak kabarcıklar yapmışt.Heralde oradan hava almış olacakki sağ kenardan ve sağ üstten hava kabarcığı büyüyüp o kısımdan ekran atmaya başlamıştı.Yapıştırıp geri havayı alsamda tekrar kabarcık yapıp atıyordu. Repair kiti kalkan kenarlara iyice sürdüm tozları süpürge gibi çekti resmen. Ekranıda bastırarak kabarcıkları dışarı atacak şekilde silince sıfır haline bu sefer nokta leke kabarcık olmadan döndü resmen profesyonel telefoncu gibi kusursuz şekilde koruyucu takılmış oldu. Bu ekran koruyucun kalitesine bir kere daha hayran oldum üstelik daha 5 6 kez daha yetecek repair liguid kaldi

. Bu ne diye sorup cevap alamamistim meğer ekran atınca veya toz tanecigi kalinca koruyucu ekran çöp olmasin diye tamir etmeye yarıyormuş . Çizik giderici sanmıştık😬

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

😬

Hocam yazılımla ilgilenmeye başladım ilerde belki çözerim bu yedekleme işini

O yüzden açıklamadı düzgün okumak lazım
    Aptal aptal paylaşım yapıyorlar ya Temu dan bunu aldım bu geldi dolandirildim diye(bence birilerin oyunu,Temu icin diyorum) ben aciklamalari okuyorum,açıklama resimlerine bakıyorum,geri bildirim yorumlarına ve resimlerine bakıyorum

İnşallah başarılı olursun , aynen yorumlar çok önemli. Bu koruyucuyu zaten burda X6 pro sayfasından bir arkadaşımız tavsiye etmişti ekran level atladı resmen prasına değer dokunmatik bile tanıtmaya gerek kalmadı okadar iyi demişti. Bende attığı linkede baktım yüzlerce alan olmuş yorumlara atılan fotolara bakmaktan sıkılırsın herkez çok iyi yorumlar yapmıştı ciddi anlamda muazzam çıktı. Zaten kılıfsız koruyucusuz kullanmaktan ekranda kılcal cizikler ve yuvarlak damla şeklinde lekeler olmuştu ekranın kendisinde ortaya bastırınca düzeliyor bırakınca yine eski haline dönüyor sanki koruyucu takılmışta hava kabarcığı kalmış gibi bir hata diyordum belki hatırlarsın onlarda tamamen kayboldular gözükmez oldular. Bu likit etkisi kısa süreli değilse tek camı bile kırılmadığı sürece 2 3 sene kullanırım gibi gözüküyor çünkü hem çok fazla düşürdüm yere hemde silme hastalığı var bende nokta leke olsun batıyor ona rağmen kılcal çizik hiç yapmadı . Orjinal ekranı bile yapmıştı yani sürekli silince illaki toz oluyor bişey oluyor kılcal çizik yapıyor. Görüntüde ve dokunmatik hassasiyetindede binde bir sapma bile olmadi. Artık ömür boyu marka kalitesini bozmadığı sürece kullanacagim her telefona göre özel ürünü varsa başka ürüne bakmam.SmartDevil marka alın arkanıza bakmayın diyorum aşırı rahat edecek çok memnun kalacaksınız.

Teşekkür ederim hocam
    Bende böyle smart switch misali app leri yazıp Google Play'a koyayım 1 dolar falan yapayım hem aşk hem iş olsun dedim

Türkiye'deki aptalliga takıldım;şirket açman gerekiyormuş. Bağkur ödemen lazımmış. Olmayan gelire her Ay vergi vericeksin

Yurt dışında sattığın ürünün vergisini veriyormussun Google Play da

Bende bağış sistemi kurayım diyorumda o Türkiye de işlemez
    Korsan oyun kullanıyor "bedavasi varken neden para vereyim" diyor e aklı evvel onu yapan ne yapıp gelistirecek
    Bende kullanıyorum korsan 1.000 dolar nereden vereyim ya da geçtim onu her uygulamaya onkadar para yetiştirmek döviz kuruyla ama güzel proje oluyor bağış yapiyrum
    Youtuber lardan faydalaniyorsam süper teşekkür atıyorum

Din,dil,ırk fark etmez yani şunlar şöyle bunlaf boyle onlar öyleden ziyade o insana bakıyorum ben

380€ 12GB/512GB. Amazon.de s23se 24k 10000 fark var. 256lık. Standart kullanıcı hayırlı olsun. : )

• arkadaşlar dışarıdan apk nasıl yüklenir bu cihaza, birde anlık ekran fps değerini nasıl görürüz hani şu sol üstte 120-60 yazıyor ya, bu iki olayı nasıl yaparız?

• hazineci H kullanıcısına yanıt
    Dışardan apk normal yükleniyor? Neyi yapamadiniz anlamadim ?
    Standart seyler yapacaksın;Chrome de indiriyorsan Choreme de harici apk kurulumuna izin ver yapacaksınız ama bazı eski app ler android 14+ olması lazım desteği kesmişler yüklenmiyor

Bu uygulama zararlı diyorsa aşağıda yine de yükle seçeneği var ona tıklayıp izin vereceksin

• general4242 kullanıcısına yanıt

Bizim arkadaş lavaboda yıkıyorum diyordu. Bi turistte oğlu suya atlarken arkasından atlayıp su altında çekim yhapıyorsu

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.