Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: izzet43 , izzet43 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.875
Cevap
167
Favori
344.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hosss3komeee ben yüklemem telefonu bozarlar   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerkanAk1903 kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın ne diyeyim ama neyini öveyim, altı üstü telefon işte. Ben sadece verdiğimiz paraya göre idare eder diyorum. O kadar kötülenecek bir yanı yok diyorum sadece. Samsung mu Xiaomi mi dersen, benim tercihim yine Xiaomi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt

Bu körlemesine cihaz savunan bünyeler için çok fazla. :D

Arkadaşlar iPhone de alsak Samsung da alsak kötüye kötü deriz niye demeyelim. Tamam fp telefon ama ben telefonu alırken pusula çalışmazsa da buna hazırım diye bir sözleşme imzalamadım, al ama pusula çalışmayabilir deseler almazdım çünkü navigasyon benim için birincil önceliktedir. Şimdi telefon ucuz diye niye bunu sineye çekeceğim acaba. Ya da başkalarının telefonunda bu sorun yok diye niye ben şikayet etmeyeceğim? Adam diyor ki bu sorun her cihazda yok. Ne güzel ya. Çinliler bile bu kadar körlemesine savunmaz.

Neyse ya hala güncelleme de gelmedi zaten ama ben kıvama geldim artık :D sorunlar daha da artarsa bile bana müstehak öp başına koy der geçerim.

• Haritalar ve pusula sorunu benim için önemli. Xiaomi cihaza tövbe ederek ay sonuna kadar cihazı değişeceğim. Donanımın her şey olmadığını bu marka hepimize kanıtlamış oldu. Romda denedim çok fazla ama benden buraya kadar.

• hukumran H kullanıcısına yanıt

Valla bilmiyorum hocam ben kullandığım cihazların iyi yanlarınıda söylerim ama kötü yanlarını anlatmaktan hatta bu yönde markaya sövmektende ciddi keyif alırım bindiğim araçta Türkiye'nin en çok satan modellerinden birisi face grubunda arabayı benden başka gömen yok herkez çok memnun çok süper millete sorarsan piyasası düşecek diye korkuyorlar heralde halbuki tam teneke bir yorum yapıyorum iki yüz kişi zıplıyor ooo öyle değil böyle değil git başka arabaya bin burda işin ne sen bu markayı kullanmıyorsun piyasa düşürmek için konuşuyorsun falan neler neler klasik Türk milleti işte şaşmaz her konuda böyleyiz bizimse en iyisidir sorunsuzdur🤣

Hocam malesef bizde kimse pilavım kötü demez mantığı var. Diğer arkadaşın dediği gibi de başkasının kullandığı A marka bir cihazda benim yaşadığım sorun yoksa demekki bu sorunun bir çözümü varki sorunsuz diğer kişiler kullanabiliyor bunu. Eee ozaman ben bunda markayı sorumlu tutarım tabiki. Sonuçta kimsede biz bunu satıyoruz ama şu şu sorunlar olabilir kafana takma razı gel kullan diyerek satmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 11 Ocak 2025; 21:32:15 >
  • Evet ben bu forumda baya eskiyim ama hep kendi kullandığım telefonlarla ilgili sıkıntıları varsa çözümleri yada bu olan sorun sadece bana mı ait , telefonun bilmediğim pratik özellikleri neler yakalamaya çalışan biriyim . Her marka dan telefonlarım olmuştur Eriksson dan başlayarak 🙂. Çoğunda da araştırma yaparak bütçemin elverdiği telefonu alıp kısa süre sayılmayacak derecede kullanmaya çalışırım . Neyse şunu anlatmaya çalışıyorum belliki özellikle navigasyon konusunda ben yaşamadım ama insanlar bu konuda sıkıntı yaşıyor umarım en kısa sürede çözülür . Yazılım hataları evet var umarım bunlarında çözümü sağlanır. Ama güncelleme için bu kadar yazmak bana çok doğru gelmiyor . Sorun yaşayan arkadaşları başka firmaların adamları olarak yaftalamakta çok kolay :) ama oda ayrı doğru gelmiyor haliyle . Bazı özellikleri de herkes yada kendimiz kullanmıyoruz diye gereksiz yazmakta hoş değil ki bugün herhalde o gereksiz özelliğin amiral gemisi özelliği olduğunu da düşünüp sadece sertifikası bile ayrı bir maliyet . Uzun oldu ama okuyanlara teşekkürler 🙂. Çince de yazamadım başka zamana artık 🙂

• metalinca M kullanıcısına yanıt

Kaç yıllık teknoloji standart donanım haline gelmemesi bile ciddi ayıptır amiral gemisi özelliği olması ayrı bir ayıp zaten amiral gemisinde 68 üstü sertifikalar olması lazım artık bu devirde madem bu kadar önemli .Sırf 68 sertifikası var diye bir telefon almam ki benim kadar telefonu ıslak kullanmıyorsundur bundanda eminim işim suyla hobilerim suyla ben sudan yana bozamadıysam kimse x7 prodaki sertifikadan ıp68 den falan bahsedip fiyat farkı için değer bir özellik görmesin boşa maval okumasın bana standard kullanıcı için gereksiz bir özellik ki ben standard kullanıcı değilim günün 10 saati işte en az bir saati evde ellerim ıslak kullanıyorum denizede düşürdüm daha nolacak 68 sertifikası olmayan bir telefon bu sudan yana bozamadım. Standard kullanıcı dalışmı yapacak x7 pro ile 68 olsa ne olmasa ne👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 11 Ocak 2025; 22:42:53 >
  • Ki dalış yapıp 68 sertifikalı cihaz haklamışlığımda var yani oda ayrı konu

Yok ıslak kullanmıyorum 🙂 dediklerine de katılıyorum ama durum böyle malesef . İlk note7 fe ile deneyimlemiştim ve çok değişik zamanlarda 2 3 kere çok işime yaramıştı . Sürekli olmasada benim için güzel bir artı değer katıyor . Örneğin kavisli ekran gibi çok fazla sevmeyen görüyorum ama bence telefonunun tasarımını çok güzel bir hale getiren bir özellik . Sırf bu 2 özellik yüyüzünden yurtdışı redmi 13 pro+ alacaktım yurtdışı ama uzun süredir yurtdışı kullandığım için sorun yaşamamama rağmen tercihimi bu telefondan kullandım . Birazda bu şekilde takılıcam bakalım 🙂 şimdilik te 3 aya yaklaştı çok ters bişi yaşamadım. Muhtemelen gene bu forumda okumuştum ama piyasaya sürülen bütün sıfır telefonların yüzde 3 5 civarı marka bağımsız zaten sorunlu çıkıyor . Burasıda forum haliyle bütün konularda olduğu gibi burada da güncelleme dağıtım zamanları hariç sorunların konuşulması gayet normal.

• Kavisli ekran bende severim ama düşürmelerde risk ekran koruyucu bulmak sorun dezavantajları var s7 edge kullanmıştım bir dönem çok fazla yaşamadı benim elimde en son ekranı cebimde kırıldı nasıl olduysa. X6 prodan yana ne suyla alakalı nede düşürme ile alakalı içiniz rahat olsun birçok amiral gemisinden sağlam bu konuda ben bunları en ağır şekilde deneyim ettim . Yazılım konuşan arkadaşlarında merakı hevesi bu onlarda kendince haklı benim için olmasada olur ama bende kuruldum genel olarak bahsedilen sorunların şu anda hiçbirisi yok bir iki basit hata var telefonumda yinede ayar oldum niye düzeltmiyorlar bu telefonun üst segment olup olmaması hiç önemli değil çıktığı günden beri hatalara yönelik update almıyor update yapması gerekirken bir üst modeli ile karşımıza geliyor ben bu markayı işte bu yüzden gömerim artık biri bin yaparım acımam. Keyfe keder sıfır telefonda aptx HD ihtiyacım için aldım çünkü bu özellik amiral gemilerindede pek raslanmıyor artık almadan önce zaten sarmazsa player olarak kullanırım demiştim nitekim öylede yaptım 5 6 senelik bir telefona geri döndüm konu parasiylada alakasız gurur yaptım fiyat performans olarak bakmıyorum yani ben fiyat performans dersek zaten telefon iyi güzel yönlerini sayarım bunalirsiniz ama poco kârlı çıkar çıkmasınlar batsınlar bu politika ile🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 11 Ocak 2025; 23:19:34 >

• Herkese iyi akşamlar,

RedMI Note Pro 8 kullanan birisi olarak -135€- almıştım. 1350TL o zaman. 4 yıldır kullanıyorum. Simdi de 380€ verip X7 Pro 512 almayı düşünüyorum. Oyun oynamam. Kamerası iyi çeksin yeter. Bir de yıllardır IP68 arardım, iPhone 7'den beri var. XIAOMI çok paralı telefonlara koyardı. Bu ürün bu fiyata bana makul geldi. Bi arkadaş demiş su altı çekimi mi yapacaklar diye. Valla denizde çocuklar suya dalarken çekeyim 1-2 dk. telefon bozulmasın yeter : )

Biraz konuya baktım. Çok dertli herkes X6'nın yazılımından ama dediğim gibi güncelleme almasa da sorun değil. Android 11 ne geldiyse o var 4 senedir.

Bana yeter mi? Simdiden cevap yazanların eline sağlık.

• akikara kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar,Ip68 e hiç güvenme nice telefonlar biliyorum sudan yalan olan. Benim etrafım balıkçı dolu bu konuda güven bana 100 150 liraya çok güzel aparatlar var al onlardan telefonu koy içine istersen 10 saat çekim yap her telefon su geçirmez olsun.üretim standardı bir olmuyor heleki çinlilerde her ürün banttan aynı çıkmıyor canın yanmasın sonra.Ip68 var diye telefon alınmaz diğer özellikler olarak fazlasıyla yeter size.Kamera olarakta x7 proda 50 mp gerilemiş kamera bieyerde okumuştum X6 dan kötü çektiğini savunanda olmuştu uzak çekimlerde ve zoomda çekimden sonra fotografı yakınlaştırmada daha çok bozduğunu normalde bir tık daha iyi olduğunu söyleyen de olmuştu . Düşük ışık haricinde her türlü çekimde X6 pro daha iyi diyende olmuştu. Bence redmi serisinden daha yüksek mp kameralar ile devam etseniz sanki daha iyi gibi performans odaklı olmayacaksa gerek yok gibi duruyor x7 pro modeli. hatta xiomiyi bosverin batsın bu marka foto çekmek için poco xiomi falan alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 11 Ocak 2025; 23:54:30 >

Telefona çok para vermeye değmez. Navigasyon, kamera, standart işler gerisi. KAyıt ücreti 45.614,20 lira. 3 tane alırım bundan. 6 sim 2 sene döner. 1 sene dönse yeter sanırım. 6 ay mıydı kayıtsız işi?

• akikara kullanıcısına yanıt

Heleki tuzlu sudan kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ederim . Havuz 1 nebze belki ama bu standlar hep temiz su üzerine yapılıyor bildiğim kadarıyla . Yani dayanma ihtimali evet olabilir ama büyük risk bencede . Olası bir kullanımda kısa sürede temiz su ile yıkamak lazım 🙏

• 4.ayda alırsanız 16 ay boyunca kesintisiz kullanırsınız sonrasında kapanır 4 ay bekledikten sonra 8 ay kullanima geri açılır çift simli modellerde.Bu bahsettiğiniz basit kullanım için poco almaya değmez Samsung s22 ultra alırdım şahsen yada Samsung A55 temiz ikinci el veya benzer fiyata sıfır bulunursa s23 fe gibi cihazlara bakardım.Kamera konusunda X6 7 pro modellerini oyuncak ederler

• Telefonla konuşurken karşıdan gelen ahize sesi yanımdaki kişiler tarafından duyuluyor. Ne konuşsam yanımdaki de duyuyor. Bunun çözümü yok mu. Sesi kısıyorum bu kezde ben duyamıyorum

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan aşırı derece muzdaripim zariten bende. Çünkü ahize yok telefonda.

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Nasıl Yok hocam

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Bu ne oluyorsa oluyor anlamıyorum acaba bende olmasigindan mi anlamiyirum. Annem yüksek sesle konustugundan artık sesi kismakla ugramiyorum acaba oluyorsa ben mi ablamiyrum yani annem yüksek sesle konuşuyor zannediyorum sizin misali birşey mi oluyor ? Çok çağrı alan birisi değilim yazismayla hallediyorum cogunlukla

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.