< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 9 Ocak 2025; 23:25:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (263. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Adamlar akşam 11 den itibaren 13 güncelleme verdi bunların içinde x6 pro yok, şaka gibi 🤣🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncellemeyi de bekliyoruz ama o da pek bir şey katacak güncelleme değil 😅 bakalım bizi ne zaman hatırlayacak poco bey
Bizim kızdığımız şey güncellemeyle en basit şeyleri bile düzeltmek gibi bir derde girmiyor olmaları. Tabiki kullanılmaz durumda değil. Fp olarak iyi telefon. Ama koskoca Xiaomi dalga geçer gibi işler yapıyor. Mesela telefonun launcheri değişmiyor. Bunu gördüğüm ilk android cihaz bu oldu. İşin kötü tarafı en dandik launcher de bunda. :) Pusula sorunu var haritalarda inadına düzeltmiyorlar. Şarj çabuk bitiyor mutlaka geliştirilmeliydi ama yapılmadı muhtemelen yapılmayacak. Fp cihaz yaptı diye bu kadar gamsız olmaya hakkı yok. Xiaomi den ilk bu cihazda soğudum yıllardır çok fazla Xiaomi kullandım ama bu sefer rahatsız etti beni bu sorunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu pusula meselesi kişiden kişiye değişiyor.Ben de yok birçok kişide var.Şarj meselesine gelince emin olun ister amiral gemisi ister orta segment olsun şarjı iyi olan hiçbir telefon yok var diyen oyun oynamıyordur.Yüksek ayarda oyun oynayın hiçbir telefon dayanmaz.Bu telefon normal kullanımda rahatlıkla şarjı 1 gün yeter.Bu telefonun öyle çok şikayet edilecek yazılımsal bir sıkıntısı yok insanlar biraz abartıyor.
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu forum amacından çıkmış telefonu nasıl gömerim forumuna dönmüş tamam sorun yaşayanlar var ama kendi adıma bahsedilen sorunlardan sadece navigasyon da sorun yaşadım oda yürüyüş modunda bir iki kere arabada hiç sorun yok kamerası uçup kaçmıyor ama günü kurtarır güncelleme ise gelir yani sonuçta destek kesilen bir telefon değil bazıları ise bu telefonun iki katı fiyatlı olanlarla kiyasliyor onları zaten alkışlıyorum günün sonunda verilen fiyatla doğru orantılı bir telefon alırken buna en yakın a 55 vardı Samsung'un onunda hafızası 128 GB idi 256 GB olan ise anlamsız pahalıydı 128 GB hafıza belki bu gün yeter ama iki yıl sonra hangi uygulamayı silsem dersiniz üstelik takoz gibi şekli Ben buraya bilmediğim bişey varsa onu öğreneyim yada bir sorun varsa çözümü ne ona bakmaya geliyorum ama gördüğüm vay telefon çok kötü keşke şunu alaydim keşke bunu alaydim bı daha poco almam. Çok güzel telefonlar var 30 bin üstüne çıkınca heveslisiyseniz 20 bin verip hayal kırıklığı yaşayacağınız telefonlar almayın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Burası forum. Olumsuz olumlu tüm deneyimler paylaşım olacak tabiki de. Güncelleme Kasım ayında gelecekti Ocak ayındayiz şu an haberiniz var mı bilmiyorum. Güncellemeden ziyade marka genel olarak ilgisiz. Debloat etmeden kullanmak eziyet. Adamlar güvenlik güncellemelerinden baska ne verdi 1 yılda. Bu konuda siz gülüp eğlenin. Oturun markayı savunun.
Hocam sonuna kadar katılıyorum size 👍 hayır eskisi gibi rom çıkaranda kalmadı. Zaten mtk lı cihaz olunca doğru düzgün romda uyuşmuyor. Mtk lı cihazlarda rom sıkıntılı olayını satın aldıktan sonra öğrendim. Benim kızdığım taraf sen kendi makalende de diyorsun x6 pro amiral killer bir model ve en çok satışı bu telefondan yaptık diyorsun. Bir senede ancak 4 tane güvenlik güncellemesi yap o kadar 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 10 Ocak 2025; 13:52:13 >
Ben 2012 li yıllarda bir MTK işlemcili cihaz almıştım, sonra baktım snapdragonlar buna fark atmış bizim o zamanki cihazın bataryası güncellemesi Snap a göre daha az gidiyordu sonra dedim kendime bir daha MTK almam diye, X6 pro çıktı araştırdım yok MTK eski MTK değil falan bir sürü yerde okudum aldım sonuç yine aynı aradan geçen 12 yılda hiç bir degisiklik olmamış maalesef benim adıma MTK sahada almam.
Ben de Yaklaşık olarak 10 gündür bu telefonu kullanıyorum. Yorumlarken benzer fiyattaki benzer ürünlere göre değerlendirmek lazım. Ben alırken Honor 200 ile Poco X6 Pro arasında kalmıştım. Çok zor karar verdim ama Poco'yu tercih ettim. Yaklaşık 10 günlük kullanımımda da beni çok pişman edecek bir durum yaşamadım. Kamerası fiyat seviyesine göre gayet başarılı, benim için yeterli. Batarya evet biraz hızlı tükeniyor, oyun oynayınca daha da hızlı ama yine de yetersiz denecek kadar değil, 67 watt şarj da ani durumlarda kurtarmaya yetiyor kısa zamanda. Ekran zaten oldukça iyi, çözünürlük, parlaklık bu seviye için çok iyi. Arayüz, yazılım bildiğimiz gibi, ben yıllardır xiaomi kullanan biri olarak yazılımda ki eksikliklere, hatalara, reklamlara (bunu bir takım ayarlarla kaldırıyorsunuz zaten ama) alışkın birisi oalrak çok yadırgamadım, bazı bildirimleri bildirememe, kimisinde bildirim sesi çıkarma, kimisinde çıkarmama gibi klasik xioami yazılım problemleri var tabiki. Bu tip basit hataları ilk defa xiaomi kullanan birisi yadırgayabilir doğrudur. Navigasyonda falan bahsedilenler gibi bir sıkıntı ile karşılaşmadım, android autoyu da denemedim. Sürekli bluetooth bağlantılarında, mesela akıllı saat herhangi bir kopukluk, bağlantı kaybı falan olmadı.
Ha benim için en büyük hayal kırıklığı Always On Display ekranını isminde ki gibi Always kullanamamak oldu, optimizasyonu da kapatmak istemediğim için şimdilik böyle 10 saniye olarak kullanmaya devam ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 10 Ocak 2025; 14:11:22 >
-
Hocam, güzel pr yaptılar x6 pro ile, birde malum ekonomi de bu iyidir dedirtti banada. Bende 7 yıl Mi6 kullandım zaten son 3 yılı hiç güncelleme almamıştı telefon en son eu roma geçmiştim öyle bırakmıştım batarya ölmese dahada kullanırdım o derece iyiydi. Bunda da en kötü bir roma geçerim diye düşünüyordum ama gerçekten hayal kırıklığı oldu. Bak az önce f serisine ne kadar güncelleme varsa stock romlar da hepsini verdiler ama biz halen bekliyoruz. Gerçi bizim güncellemede mi pilotta bugünden ümitliyim. 🤣
Bende 3 aydır kullanıyorum telefonu büyük bir sıkıntı yaşamadım . Güncelleme içinde erken vereceklerdi sanırım olmadı yada beceremediler .. bu ay içinde gelir bu kadar abartacak bir gecikme olduğunu sanmıyorum. Güncelleme bu kadar önemli ise Google telefonları sanırım bu arkadaşlar için daha doğru bir tercih olabilir .
Bunca yıldır telefon kullanıyorum günlük standart kullanıcı için güncelleme çok birşey ifade etmiyor bir iki görsel değişiyor o kadar telefonda bir sorun varsa da güncelleme ile belirgin bir duzelmeyede henüz şahit olmadım. Güvenlik güncellemesi önemli benim için onuda yapiyorlar zaten malum gunumuzde birçok işimizi burdan hallediyoruz güvenlik anlamında ne kadar guncelse o kadar iyidir. Markayı savunuyo diyen arkadaş markayı neden savunayim ortagimiyim aldım telefonu kullanıyorum sorunda yaşamıyorum üç yıl kullanırım sonra bakarım yeni telefon poco işime gelirse poco alırım Samsung işime gelirsesamsung alırım yada başka marka telefon nihayetinde video izlersin iletişim kurarsın oyun oynarsın fotoğraf çekersin müzik dinlersin bu saydiklarimda beni tatmin ediyorsa sorun yasatmiyorsa aynı fiyattakilerle arasında uçurum yoksa iyidir.
Güncelleme geldikten sonraki birkaç yorumu şimdiden yazayım güncelleme hicbirseyi halletmedi bu telefonu almakla hata ettik batarya hala çabuk bitiyor.
Batarya mevzusu çok konuşuluyor telefonu en yüksek ayarlarda kullanıyorum.Codm,Pubg,Shadow fıght 4 gibi ağır oyunlar oynamama rağmen 6 saate yakın ekran süresi alıyorum.Oyun oynamayan ekranı varsayılan yapan bir kişi icin rahatlıkla 1 günden fazla yeter.
Ben oyun oynamıyorum 7saat veriyor ekran :)
Bana da o civarda
Oyun oynanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 10 Ocak 2025; 16:44:39 >
Ekran süresini hangi uygulama ile ölçüyorsunuz. Ayrıca wifi ile daha uzun gidiyor ekran. Telefon fiyatına göre iyi ona lafımız yok. Ama çok basit güncellemeleri bile vermiyor olmaları sıkıntı.
Ek uygulamasız Digital denge de widget var onu ekleyince ölçüyor ama günlük ölçüyor, gece 12de şarjdan çekip bakabiliyorsun
arkadaşlar X6 Pro'da çağrı kaydı yapabiliyor musunuz? endonezya rom'u ile çağrı kaydı yapılabiliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X