Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.883
Cevap
167
Favori
345.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi HyperOS 2, POCO X6 Pro için Global 🌐'de yayınlanmaya başladı

HyperOS-OS2.0.1.0.VNLMIXM

Boyut - 5,7 GB

Mi Pilot Sürümü

• ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• bedirhansahiinn kullanıcısına yanıt
    Hocam toplulukta ki beta tester olarak görülen ekran görüntüsünü atar mısınız? Bende beta testerim ama güncelleme gelmiyor. ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
  • Reddit'te birkaç arkadaş güncelleme dosyasını istediği için Google Drive'a yüklemiştim.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★google docs
    duchamp_global-ota_full-OS2.0.1.0.VNLMIXM-user-15.0-681cd7a65d.zip
    https://drive.google.com/file/d/1ljYQVhpsCuf6cHQqroqqxsjzPIRsQkZT/view?usp=drive_link
    Çok ilginç gerçekten herşeyiyle aynı beta programındayım ama siz alırken ben alamıyorum. Gerçektende ilginç bir durum

Kullanıyor musunuz beta sürümü.

Animasyon paketi gibi geldi bana. Ne haritalar ne android auto da iyileşme görmedim ben eea sürümde. Global i denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt

Genel olarak animasyon iyileştirmeleri falan var. Çok büyük bir olayı yok.

• iPhone modunda kullanırken oyun içinde bazen alttaki arka plana atma tuşu çıkıyor oyun kontrollerini geçici kitliyor bu sorunu çözseler benim başka derdim kalmadı bu telefonla bu sorunu nasıl iletiriz poco yetkililerine

• HyperOS2 'yi kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ? Olumlu yönde gözle görülür değişimler var mı ? Beklemeye değer mi :)

• SerkanAk1903 kullanıcısına yanıt

X7 pro haberleri gelmeye başladı bu saatten sonra değişen birşey olmayacak bence dahada bozup öyle bırakırlar açıkcası hyperos2 yüklemeyi düşünmüyorum birkaç ay bekleyecem ama otomatik update kapalı olmasına rağmen bu telefon yinede update yapıyor yada bir süre sonra updateyi tamamen yapılamaz hale getiriyor güncelleme yok diyor nasıl dandik bir durum çözemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 8 Ocak 2025; 17:11:6 >
  • Cumaya alırız herhalde hos2 yi hocam bence. Çünkü mi pilotta yayınladıktan sonra 3 5 gün sonrası stable beta olarak çıkarıyorlar. Biz belki Kanada yapıp alabiliriz 🤣🤣

• Resmi 12 ye bile bugün turkey hyperos 2 stable cikti

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

Hadi ya pusula sorunu da düzeltilmedi mi. Xiaomi bitmiştir benim için. Gençlikte custom rom kurar giderdikte uğraşacak halim yok. Demek Samsung yaşım geldi benim.

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Muhteşem güncelleme politikası hocam 🤣

• hukumran H kullanıcısına yanıt

Rom atsanda değişmiyor ki hocam. Eu rom denedim o da aynı. Mtk olduğu için aosp romda yok. Cihazı bende değiştirmeye karar verdim

• Xiaomi veya redmi cihazları bilmiyorum ama poco sadece güvenlik güncellemesi ve yeni gelen arayüz (hyperos 2) güncellemesi veriyor galiba. Sorunları çözen güncelleme bir senedir yok, hyperos 2 de animasyon güncellemesi olmuş galiba. Ha bende pek sorun yok ama batarya kötü, çoğu özellik sadece Çin'e veriliyor vs. bir de mediatek işlemcili cihaz almam artık, bu da bir şeyleri kısıtlıyor. Neyse durumum olursa muhtemelen s25 ultra almaya çalışırım, bu da yedekte durur.

• Gül gibi donanımı olan cihazı Xiaomi yazılımı ile elektronik çöplükten öteye götüremedi sağolsun. Bu cihazı alanlar artık gelecekte ki cihaz seçimlerinde Xiaomi almadan 10 kere düşüneceklerdir.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Duygularıma tercüman oldunuz. Samsung'un S25'ler için yapacağı kampanyayı bekliyorum. Telefon 33-10 düzeyinde dahi olsa geçiş yapacağım. Xiaomi konusunda da 10 değil 1 kere bile düşünmem. Asla almam, aldırtmam. Böyle rezil bir yazılım görmedim. İnsanlar nasıl katlanıyor buna anlamıyorum. 12 GB ram var, 1,2 gb ram li S7 Edge'nin akıcılığının çeyreği yok. 120 HZ ekran var, bilmem kaç nit, Note 4 'üm vardı 2014 'te, Ekranı buna bin basar... HyperOS 2 gelirse telefona bir hard reset atıp, dns mns adguard işleriyle 1,2 hafta daha geçirip Samsung lansmanıyla beraber bu forumu terkediyorum ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanAk1903 -- 9 Ocak 2025; 16:1:42 >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.