Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.181
Cevap
164
Favori
311.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
Giriş

bence iyi de pil tasarrufunda kullanmana gerek yok, hatta performans modu bile iyi gidiyor.

• arkadaşlar Canada seçilince gelen 0.17 sürümü daha mı iyi 0.14 ten, benim için haritalar ve uygulamalar arası geçiş stabilitesi çok önemli her gün kullandığım için, ne dersiniz bekleyim mi yoksa Canada seçip 0.17 mi yapsam sizce?

• hazineci H kullanıcısına yanıt
    Ben bir fark görmedim hocam, gerçi kullanımdan kullanıma değişebilir. Ama bizim için galiba hyperos 2 yi unuttular f6, f6 pro global ler bile aldı ama daha bize gelmedi.
  • ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Beyler bugün geldi bu mesaj neden IMEI resetlenmedi?

Eğer böyleyse acil IMEI kaydı yaptırıcam.
  • producermk kullanıcısına yanıt

Bende sorun yok çok memnunum 5 g gördüğü yerde otomatik bağlanıyor kopmuyor sürekli online oyunda oynuyorum

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Öncelikle gecikme için özür dilerim, iş yerimden dolayı pek boş vaktim olup yazamadım kusura bakmayın.

Vivo V40 ı aklıma geldikçe anlatmaya başlasam iyi olacak 😂

Şarj Durumu;

Poco x6 Pro lanetinde yaşadığım en büyük sorun şarj sorunuydu ama bu çok başka bir seviye almadan önce de duymuştum şarjın inanılmaz optimize olduğunu ama telefonu kullanmaya başladığım günden şaşırtıcı bir şekilde hiçbir şekilde pilini bitiremedim, bu telefonun bu özelliğine bayıldım. Aşağıda bıraktığım görselden durumu daha net anlayabilirsiniz 1 gün 2 saat önce şarja takmama rağmen telefonun şarjı %41 yani işe sabah 7 de gidiyorum işten çıktığımda full kullanımda %60 civarlarında oluyor öyle 10.000 mAh batarya falan değil sadece 5500 mAh batarya var ama inanılmaz bir şekilde optimize çalışıyor pil tasarrufunu falan hiç açmadım bile parlaklıkta genelde ortalarda oluyordu poco x6 pro ile kıyasladığımda bu telefonu mucize olarak görmeye başladım.

Kamera;

Kamera işin içine girdiğinde Zeiss markasını duyduğumda çok şaşırdım orta segmentte zeiss görmek şaşırttı beni açıkcası ama bu paraya böyle bir kamera görmek içten bile değil süper ay modu, aktif image sabitleyici vs vs derken bayıldım portrede lens milimlerini ayarlama astro moduyla yıldız fotoğrafı çekme, her ortama özgü farklı portre modları örneğin cadde, doğa, ev, klasik, vs vs hepsini ortama göre ayarlayabiliyorsun, renk doğruluğu şaşırtıcı şekilde harika abuk subuk yerlere bokeh atıp berbat portreler çekmiyor. Bu arada V40 Pro da 50x zoom vardı V40 ta 20x var bilginiz olsun V40 pro bulsam onu alcaktım ama v40 pro Türkiye de yokmuş henüz. V40 ın kamerasından memnun musun derseniz gece modunda sana gündüz kadar harika fotoğraflar çekebileceğini söylerim. Gün ışığında inanılmaz güzel fotoğraflar çekebiliyor kesinlikle pişman etmez.
    NOT: Aura ışığının etkisinden bahsetmemişim onuda ekleyeyim aura ışığı koymuşlar arkaya renklerini gün ışığı beyaz vs vs değiştirmek mümkün oluyor ve özellikle gece çekimlerinde patlak buz beyazı ile çekmek yerine hafif güneş tonlarını kullanmaya bayıldım ilgi çekici ve kullanışlı bir özellik olmuş.

Güncelleme Politikası;

Güncelleme politikasını şöyle özetleyebiliriz, cihazın anlaşması android 17 ye kadar güncelleme garantisi veriyor zaten güvenlik güncellemeleri çatır çatır geliyor, telefonu aldıktan 1 gün sonra android 15 güncellemesi geldi inanılmaz birşey Poco x6 pro da aylarca beklediğim android güncellemesini 1 günde almak çok hoştu tabiki Pocoyu burda kötülemiyorum ama 20 K ya poco almak yerine 28 K ya vivo v40 almak çok mantıklıymış keşke pocodan önce keşfetseydim bu telefonu dedirtti bana.

Genel Düşünceler;

Vivo v40 almalı mıyım? Diye soracak olursanız tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. 28 K ya samsun s24 ile kıyasladım iş yerinde s24 kullanan arkadaşım bile buna geçmeyi düşünür oldu telefonun hafif kavisli ekranı, dış görünüşü premium hissiyatı yaşatıyor. Bunun yanı sıra dayanıklılık bakımdan su toz vs dayanıklılığı var. Tabi cihaz yeni diyede olabilir ama herhangi bir donma kasma, ekran titreme, renk kaçırma, kararma, yaşamadım. Gps kontrolü yaptım pusulada şaşma garip garip hareketler görmedim. Poco kullanırken yaşadığım sorunlara tek tek dikkat ettim ve hiçbirini yaşamadım kısacası. Birde bu pil ömrünün %80 altına düşmesi durumuna 4 yıl pil garantisi veriyorlar onu unutmadan söyleyeyim ne olduğunun önemi yok pil ömrü 4 yıl içinde %80 in altına düşerse gönderin sıfırını takalım dediler bence bu paralara gayet iyi bir cihaz. Tekrardan gecikme için özür dilerim. İyi forumlar 🙋
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt

F6 daha gelmedi ki nerede gördünüz ?

• Duhan2829 D kullanıcısına yanıt

Telefon kendinden ekran koruyuculu mu çıkıyor X6 pro gibi, sırf kavisli ekran sevmediğim den aldım X6 pro yu birazda, düşünce falan kavisli ekran sıkıntı oluyor kılıfla ekran koruyucusu zor takiliyor falan hep dert geliyor bana kavisli :)

Pil için dedikleriniz doğruysa pil kullanım lazım olan biri bunu alabilir,sırf bu pil için değer, çokta memnun kalır

Ben hafıza için aldım. Yapay zeka ve video edit/düzenleme için kullanıyorum. Hafıza çok gidiyor
    Ama
    Pil olmasa Samsung tercih ederim. Samsung herşeyimi oturtmuş
    Eskiden hoşuma gitmezdi; HTC aleminyum kasa üretiyordu Smasung plastik kasa. Samsung kendi işlemcim diye tutturmustu
    Samsung yapay zeka
    Dex(tablet misali kullanım, bilgisayarda)
    Smart switch
    Eko sistemi(kısmen)
    Bu yüzden Samsung benden bir kaç tik önde
  • Cmhrsfk kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu ve kılıf kendisi geldi zaten ama çok aşırı bir edge ekran gibi fazla kavisli değil, x6 pro da en büyük sorun pil di bu benim için büyük avantaj
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Samsung da eko sistem google home kullanıyor android 15 ile her telefonda yapay zeka var zaten diğer saydıklarınız da öyle samsung markadan dolayı fiyatları uçtu diye girmek istemedim zaten A serisi falan bana göre değil samsung alınacaksa bence S serisi alınmalı onlarda amiral gemisi zaten

Teşekkürler hocam sağolun.

Android auto da var mı bir sorun?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    F6 pro globale gelmiş hocam
  • Canada bölgesiyle size update için ışık oldum ben ortada kaldım updateyi henüz yapmamıştım kayboldu şimdi naparsam yapayım çıkmıyor manuel indirme kurulum yaptım sağ üstten basarak 1 saat birşeyler indirdi kurdu yeniden başlattım mevcut sürümmüş hahahsh 1.0.14 de kaldımmm

Bu ay sonu gelir umarım

Her markada yapay zekası olduğunu bilmiyorum ama Samsung geliştiriyor ve duruyor arkasında

Kullanım amacına göre değişir

Kapsamlı olarak yapay zeka araçları Samsung da çok varsa ona geçilir

Ben yedeklemeyi önem veren bir insanim
    362 App var Yanlışlıkla birşey yaptım Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm elimle tek tek yükleme zorunda kaldım

Smart switch le yedekleme;
    Gorseller
    10.000+ resim
    2013 Video var
    Bunları tarihe göre yedeklemeyi çok güzel
    Yani başka cihaz da yedekledi mi, Mayistasiniz Ocak ayinin resimleri üstte aradığınızı bulamıyorsunuz

Bir kaç e.posta var ellimle tek tek giris yapmak bir eziyet

Siizn aldığınız pil zamanı mucize misali birşey =]
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    Hocam siz yapmamışmıydınız güncellemeyi? Otadan kaybolduysa yeni bir güncelleme gelecek gibi ozaman. Siz şu aşağıdaki linkten 1.0.17 yi indirip yükleyin isterseniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 5 Ocak 2025; 10:27:51 >

Yok yapmamıştım güncelleme kayboldu,çokta önemli birşey yok diyorlar sizde durum nasıl değişen birşeyler oldumu. Batarya süresindede değişim yok deniyor. Şu anlık update almasamda olur gibi.Enteresan bir telefon valla ben anlamadım yine sorunsuzları oynuyor kaç gün sürecek bakalım.

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Bende de herhangi bir değişiklik olmadı hocam. 17 güncellemesi 15 güncellemesindeki hotspot hatası için yayınlandı sırf birde güvenlik güncellemesi yaptılar okadar hocam. Batarya ve diğer şeyler aynı. Ama güncellemeyi geri çektiklerine göre ya hos2 verecekler yada 18 güncellemesi verecekler. Hos2 verirlerse şaşırtıcı olur 🤣

Ozaman sıkıntı yok uğraşmam hiç. Hotspot ne VPN programımı

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.