bence iyi de pil tasarrufunda kullanmana gerek yok, hatta performans modu bile iyi gidiyor. |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (259. sayfa)
-
-
arkadaşlar Canada seçilince gelen 0.17 sürümü daha mı iyi 0.14 ten, benim için haritalar ve uygulamalar arası geçiş stabilitesi çok önemli her gün kullandığım için, ne dersiniz bekleyim mi yoksa Canada seçip 0.17 mi yapsam sizce?
-
Ben bir fark görmedim hocam, gerçi kullanımdan kullanıma değişebilir. Ama bizim için galiba hyperos 2 yi unuttular f6, f6 pro global ler bile aldı ama daha bize gelmedi. -
-
Bende sorun yok çok memnunum 5 g gördüğü yerde otomatik bağlanıyor kopmuyor sürekli online oyunda oynuyorum
-
-
F6 daha gelmedi ki nerede gördünüz ?
-
Telefon kendinden ekran koruyuculu mu çıkıyor X6 pro gibi, sırf kavisli ekran sevmediğim den aldım X6 pro yu birazda, düşünce falan kavisli ekran sıkıntı oluyor kılıfla ekran koruyucusu zor takiliyor falan hep dert geliyor bana kavisli :)
-
Pil için dedikleriniz doğruysa pil kullanım lazım olan biri bunu alabilir,sırf bu pil için değer, çokta memnun kalır
Ben hafıza için aldım. Yapay zeka ve video edit/düzenleme için kullanıyorum. Hafıza çok gidiyor
Ama
Pil olmasa Samsung tercih ederim. Samsung herşeyimi oturtmuş
Eskiden hoşuma gitmezdi; HTC aleminyum kasa üretiyordu Smasung plastik kasa. Samsung kendi işlemcim diye tutturmustu
Samsung yapay zeka
Dex(tablet misali kullanım, bilgisayarda)
Smart switch
Eko sistemi(kısmen)
Bu yüzden Samsung benden bir kaç tik önde -
Ekran koruyucu ve kılıf kendisi geldi zaten ama çok aşırı bir edge ekran gibi fazla kavisli değil, x6 pro da en büyük sorun pil di bu benim için büyük avantaj -
Samsung da eko sistem google home kullanıyor android 15 ile her telefonda yapay zeka var zaten diğer saydıklarınız da öyle samsung markadan dolayı fiyatları uçtu diye girmek istemedim zaten A serisi falan bana göre değil samsung alınacaksa bence S serisi alınmalı onlarda amiral gemisi zaten -
Teşekkürler hocam sağolun.
Android auto da var mı bir sorun?
-
F6 pro globale gelmiş hocam -
Canada bölgesiyle size update için ışık oldum ben ortada kaldım updateyi henüz yapmamıştım kayboldu şimdi naparsam yapayım çıkmıyor manuel indirme kurulum yaptım sağ üstten basarak 1 saat birşeyler indirdi kurdu yeniden başlattım mevcut sürümmüş hahahsh 1.0.14 de kaldımmm -
Bu ay sonu gelir umarım
-
Her markada yapay zekası olduğunu bilmiyorum ama Samsung geliştiriyor ve duruyor arkasında
Kullanım amacına göre değişir
Kapsamlı olarak yapay zeka araçları Samsung da çok varsa ona geçilir
Ben yedeklemeyi önem veren bir insanim
362 App var Yanlışlıkla birşey yaptım Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm elimle tek tek yükleme zorunda kaldım
Smart switch le yedekleme;
Gorseller
10.000+ resim
2013 Video var
Bunları tarihe göre yedeklemeyi çok güzel
Yani başka cihaz da yedekledi mi, Mayistasiniz Ocak ayinin resimleri üstte aradığınızı bulamıyorsunuz
Bir kaç e.posta var ellimle tek tek giris yapmak bir eziyet
Siizn aldığınız pil zamanı mucize misali birşey =] -
Hocam siz yapmamışmıydınız güncellemeyi? Otadan kaybolduysa yeni bir güncelleme gelecek gibi ozaman. Siz şu aşağıdaki linkten 1.0.17 yi indirip yükleyin isterseniz hocam.
xiaomi updateRedmi K70E / POCO X6 Pro 5G - Xiaomi Updatehttps://xiaomiupdate.com/phones/redmi-k70e-poco-x6-pro-5g-2/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 5 Ocak 2025; 10:27:51 >
-
Yok yapmamıştım güncelleme kayboldu,çokta önemli birşey yok diyorlar sizde durum nasıl değişen birşeyler oldumu. Batarya süresindede değişim yok deniyor. Şu anlık update almasamda olur gibi.Enteresan bir telefon valla ben anlamadım yine sorunsuzları oynuyor kaç gün sürecek bakalım.
-
Bende de herhangi bir değişiklik olmadı hocam. 17 güncellemesi 15 güncellemesindeki hotspot hatası için yayınlandı sırf birde güvenlik güncellemesi yaptılar okadar hocam. Batarya ve diğer şeyler aynı. Ama güncellemeyi geri çektiklerine göre ya hos2 verecekler yada 18 güncellemesi verecekler. Hos2 verirlerse şaşırtıcı olur 🤣 -
Ozaman sıkıntı yok uğraşmam hiç. Hotspot ne VPN programımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X