bu dediğin nasıl yükleniyor, ben pek anlamıyorum android tarafında yeni sayılırım, normal şekilde ota dan geldi miki? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazineci -- 29 Aralık 2024; 13:37:7 > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (257. sayfa)
-
-
Anlamadığınız şeye bulaşmayın, anlayanlar olup yüklemişlerde diye sordum zaten.
-
Yükledim kullanıyorum
Animasyonlar vs akıcı güzel ama telegram mesajlarda ve YouTube yorumlarda akıcılık sorunu var. Ocak ayında globale de gelecek deniliyor. 0.14 global sürümü iyiydi, ona bu hafta geçerim diye düşünüyorum. Poco ve Xiaomi güncellemeleri Samsung kadar genis kapsamlı değil.
-
Arkadaşlar merhaba,
Konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalıştım ama anladığım kadarıyla çok fazla bug ve sorun teşkil ediyor poco x6 pro. Özellikle kamerası nasıl sizce.
Bir de nothing phone 2a, honor 200 ve poco x6 pro arasında kaldım.
Çok oyun vs oynamayı seven biri değilim. Gündelik işlerle ilgileniyorum genellikle.
Ama son bir kurşun hakkımı kullanarak uzun süreli ne olabilir bunu düşünüyorum.
Saygılarımla. -
Şahsen bu cihazı o kadar sorunlu olarak görmüyorum. Xiaomi destek noktasında yetersiz kalıyor. Benim tek esas sorunum haritalarda sapıtan pusula sorunu.
Senin kullanımın için Honor daha mantıklı geldi bana göre.
-
Önce Kasım'da dendi güncelleme için, gelmedi. Sonra bu yıl bitmeden gelecek dendi ama yine yok. Poco pad tabletim var, ona hyperos 2 gelmiş ama sözde erkenden güncelleme alacak x6 proya yok hala. Globale zaten her özelliği kısarak veriyorlar onu da amma geç veriyorlar 😑 -
Kamerası sadece yoğun ışıkta yakın çekimde iyi geri kalanı beş para etmez Samsung A53 daha iyi çekiyor
-
Bugün f6 proyada verdiler hocam -
Ben de oyun oynamıyorum, x6 pro dan memnunum. Kamera ortalama ama ufs4.0 ve diğer donanım özellikleri gayet iyi.
-
Hyperos 2 halen gelmedi güncelleme -
Seneye gelir 😁😁
-
Bu telefonun bataryası performans modunda kesinlikle daha iyi gidiyor. -
Pil tasarrufunda kullanıyorum hep 7-8 saat civarı şarj zamanı alıyor Sizce iyi mi ? Yoğun kullanimda -
-
Kel abi görmesin, çok kızar sonra 😲😬 -
Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..
Sıkça sorulan sorular:
Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.
Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.
Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.
Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır
-
-
1.0.17.0 güncellemesi geldi hala hyperos2 yok -
Hocam size OTA dan global stable nasıl geliyor? Bl kilidiniz açık mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: myigitoguz
Hocam size OTA dan global stable nasıl geliyor? Bl kilidiniz açık mı?Telefona herhangi bir işlem yapmadım. Global cihaz bölge olarak canada seçili standartta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X