Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: koray_a Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.181
Cevap
164
Favori
311.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende olmuyor aynı şekilde kullanıyorum 1.0.14.0

• 1.0.17 gelen oldu mu arkadaşlar?
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Ben hep gmail kullaniyorum, başka telefone geçince kişilerde otomatik geliyor.

• antireis A kullanıcısına yanıt

Telefon brick olmuş gibi, yurtdışı dirençli miydi.

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Stable beta sürüm olduğu için gelmez hatta bl kilidi açık değilse yüklemeye dahi izin vermez. Beta programına kayıtlıyım, ne 15 ne 17 gelmedi.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Evet, zaten rom doğrulanamıyor diye hata veriyor. İşin garip yani global stable de gelmiyor 🤣🤣 bl kilidi açıp eea sürümüne geçmek istiyorum aslında ama banka uygulamalarında felan sıkıntı çıkar mı acaba? Çünkü eea çoğu güncellemeyi globalden önce alıyor

Güncelleme geçmişinde Çin romlarindan sonra globele ondan sonra Avrupa versiyonu geliyordu. HyperOS 2 neden Çin'den sonra global yerine Avrupa'ya geldi anlamadım.

Root olmadığında banka uygulaması sıkıntı çıkarmaz, root olsa da çeşitli root gizleme yöntemleri var.

Root olaylarından anlamadığım için yüklemeyeceğim zaten hocam. Sizde bl kilidi açık mı?

Root ve bootloader farklı. Root, yönetici izni vermek. Bl kilidi, ön yükleyici kilidini açmak. Garanti yüzünden açmadım.

Bende bakacağım birkaç güncelleme sırası daha sonrasında olmadı bl yi açıp stabil sürümlerden birine geçebilirim diye düşünüyorum. Zaten 20 ocakta 1 yıl kalmış olacak garanti bitmesine. İnsanlar genelde Tayvan stabili beğenmişler ama türkçe yok galiba o romda da?
  • Telefonu dün satın aldım, tavsiye ettiğiniz ayarlar var mı? WhatsApp uygulamasında ses kayıtlarını kulağıma götürerek dinlemek istediğimde ses çok az geliyor, bu problemi yaşayan var mı acaba?
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    WhatsApp ayarlarından medya yükleme kalitesini HD yapınız.
    Sana tavsiye edeceğim bir kaç pil ayarı var, öncelikle telefonunu akıllı pil modunda şarj et ayarlarda pil bölümü var ordan seçebilirsin. Hücresel verini prefer 4.5 g yap ülkemizde henüz 5 g ağı yaygın değil boşuna tarama yapıp tüketmesin şarjını eğer kullanmıyorsan konum bluetooth gibi uygulamaları kapalı tut bu telefonda genel olarak herkes şarj durumundan şikayetci bunun yanı sıra GPS de sapmalar falan olabiliyor ben şarjdan dolayı sattım telefonu ama tabiki bu senin gözünü korkutmasın hocam belkide benim kadar kullanmıyorsundur telefonu seni zorlamaz aldığın telefon kötü değil sadece biraz problemler oluyor şarj sıkıntısı başta olmak üzere onun dışında çok zorlayacak bir sorunu yok whatsappla ilgili ahize sesi kısılmış olabilir onun içinde birini telefon ile ara telefonla konuşma yaptığın sırada sesi aç düzelme ihtimali yüksek hayırlı olsun :)
  • ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★
    Bu ayarı kastediyorsunuz değil mi hocam? Bu ayarı açtım ama %100'e kadar şarj ediyor acaba %80'e kadar şarj edip %100 mü gösteriyor onu tam olarak anlayamadım. Cevabınız için teşekkür ederim hocam, dediğiniz ayarları yaptım. Şarj konusunda bir tık daha hızlı gidiyor onu fark ettim, önceki telefonum Redmi Note 11 Pro'ydu ona göre daha hızlı gidiyor ama çok gözüme batmadı doğrusu.
    @aergun Hocam teşekkür ederim dediğiniz ayarı yaptım fakat düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 27 Aralık 2024; 21:27:27 >

Evet bu ayardan bahsediyorum %100 e kadar doluyor ama mesela üsttekini seçtiğinde hızlı şarj başlıyor ve %100 olana kadar hiç yavaşlamıyor ancak optimize edilmiş şarjı kullandığınızda bir süre sonra sizin günlük kullanımınıza bakarak mesela her gün telefonu gece 12 de şarja takıp sabah 8 de çekiyorsanız cihaz bunu anlıyor ve 12 de şarja taktığınızda hızlı şarj ile başlıyor son %70 den sonra falan giderek yavaşlıyor ve sabah 8 e kadar rahat rahat pili şişirmeden yormadan şarj ediyor. Pil gücü iyi optimizasyonu düşük bunla ilgili olarakta ios 15 güncellemesinde iyileştirme yaptıklarını söylüyorlar güncelleme gelirse daha iyi olabilir.

Konunun ilk mesajinda gerekli ayarlarin mesaj linki mevcut, pil süresi ile ilgili öneri yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 27 Aralık 2024; 21:31:40 >
  • Hocam çok sağ olun cevabınız için; dediğinizi yaptım ahize sesi kısıkmış, yükseltince sorun kalmadı. Ben normalde gece şarj ediyordum eski telefonumu, bu telefonu gece şarjda kalmasın diye gün içinde şarj ediyorum ama bu şekilde ise sistem dediğiniz gibi yapayım.
    @Cmhrsfk teşekkür ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 27 Aralık 2024; 21:34:57 >
  • hazineci H kullanıcısına yanıt

Sanal bellek kapalı kullanıyorum o yüzden oluyormuş daha önce böyle bir sorun yoktu . Sanal belleği açtım düzeldi birden benim telefon 12 6 ya düşmüş nasıl olduysa 12 8 di

• Bazı bildirimler ekran kilidini acaba kadar gelmiyor neden acaba ?

Uyuyorum sabah aciyorum ekran kilidini lap lap lap bildirimler raks ediyor =D

Bir modda kullanmıyorum

Önemli birşey olsa dışarda ya masadayken ya cebimde gelmeyecek bildirim

Whatsapp bildirimleri de hafızam yaniltmiyorsa beni gelmiyor ara sira
  • Telegram grubunda gördüm, HyperOS 2.0 EEA/Avrupa ve India/Hindistan için yayınlanmış.

https://t.me/miui_download

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.