Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iebalcik , iebalcik , CHiBLaST , myigitoguz Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
5.165
Cevap
164
Favori
309.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Realme gt2 pro kullanıyorum. Telefondan genel manada memnunum ancak Şarj soketi ve batarya sıkıntım var garantiye yollamayi düşünüyorum da genelde parça yok diyerek para iadesi yapılıyormuş parayı iade ederlerse eğer poco x6 pro alınır mı?

Realme gt2 pro dan sonra üzmez değil mi genel olarak nasıl bir telefon?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutankamon09 T kullanıcısına yanıt

A55 olabilir

• genclik17 kullanıcısına yanıt

Gt2 pro ekran çözünürlüğü ve victus haricinde bundan iyi telefon değil . Ondan buna geçmek çağ atlamış gibi bir durum oluşturmaz bunun avantajı en az gt2 pro kadar ısınsada performans düşürmüyor. Qhd olmamasına rağmen pekte aramazsin 4 k ekranda kullandım Sony z5 premium bence oyunlarda performans düşürmek harici pekte bir esprisi yok içeriklerin çoğu zaten bu kalitede değil f6 proda alınabilir yd olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 23 Aralık 2024; 19:25:30 >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt

Anladım. Batarya performansı dışında memnunumda aslinda gt2 prodan batarya biraz sıkıntılı. Ya şimdi mi yollasam garantiye daha 4.5 ay var garanti bitmesine şubat gibi yollayıp para iadesi verirlerse yeni modellerden de bakabilirim belki de tamir ederler öyle debir durum var kafam karıştı açıkçası:)

Beklemeden gönder bence iade yapmayacaklarsada satarsın garanti bitmeden elden çıkarması daha kolay olur

• Aga ben daha fazla dayanamadım poco x6 pro maceram 5. Ayında bitti ağustos ayında 20 bin liraya aldığım cihazımı bugün yaşadığım sorunla 10 bin liraya sattım zaten aşırı pil tüketiminden bezmiştim yeter artık sabah 7 de şarjdan çekiyordum akşam 4 e kadar bitiyordu üstelik full pil tasarrufunda geziyordum bugün telefon çaldı dondu telefon açamadım ardından fotoğraf çekmem gerekti kamerayı açtım arka kamera full puss kapatıyorum açıyorum düzelmiyor en son telefonu kapatıp açtım düzeldi akşam %6 şarjla zar zor attım kendimi eve biraz dinleneyim dedim instada gezcem bu seferde şebeke sorunu tuttu beni artık yeter dedim sattım telefonu ha ne aldın diyecek olursanız çevremin tavsiyesi ve kendi araştırmalarım sonucunda vivo v40 aldım gerek pil süresi gerek kamerası ve işlemci gücü açısından üzmeyeceğini düşünüyoruö bakalım umarım yormaz sizlerede bir an önce poco bataklığından kurtulmanızı öneririm 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam satması zor bir telefon. İade kararı çıkarsada aldığımız 13000 i veriyorlar kimilerine değişim kararında realme 12 pro plus verilmiş hep o da işlemcisi kötü. 13000 i alsak üstüne biraz koyup x6 pro da alabiliriz o da mantıklı.

Satması zor olduğu için dedim, ücret iadesi olmayacaksa en azından garanti bitmeden tamir etsinler garantili olarak satman kolay olur

• Birkaç gün sonra v40 ile kıyaslama yapıp inceleme yazarsanız seviniriz

• Eea rom yükledim, hos2. Debloat ettim şimdilik sorun yok gibi. Maps pusula kalibrasyonu yine çalışmıyor ama. Başka bir eksik görmedim. Animasyonlar iyileşmiş genel anlamda. Şarj 1 hafta kullanıp bakarım yorum için.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Tabiki yazarım hocam cihazı dün aldım yeni yıl indirimi vardı 30 bin liradan 28 e düşmüştü kablosuz kulaklıkla beraber veriyorlar geldiğinde bir kaç gün kullanıp buraya yazarım hocam :)

Anladım yollamak en mantıklısı garanti bitmeden zaten tamir edip bataryayı falan da değiştirirlerse satmayada bilirim zaten garantide 20-25 gün kalıcak yeni yılda telefonlara zam gelir üste çok koymak gerekecek öyle bir durumda kullanırım herhalde ya değişim falan derlerse realme gt6 veya gt6t almayi zorlarım bi :)

• fiiliyol kullanıcısına yanıt
    Hocam uyumsuz hale gelen uygulamalar oldu mu ? Banka uygulamalari ozellikle. Yani android 15 de sorun çıkaran popüler uygulamalar var mi acaba?

• Bugün telefona 1.0.14.0 güncellemesi geldi. cihaz 12-512 gri (UNLMIXM). HyperOS 2.0 ne zaman gelecek bakalım.

• V1.0.16 Hindistan romunun değişiklik listesi:
    [System]
    Fix: System exception triggered by the Wi-Fi hotspot
    Updated the security patch to November 2024. Increased system security.
    Benim yaşadığım wi fi sorunu çözülmüş lakin TR garantili cihaz global rom kullanıyorum
    Sorunu başka yaşayan varsa sonraki güncellemede düzelir yüksek ihtimal.

• Nasıl bir güncelleme mantığı anlamadım. Eea sürümler global sürüm neredeyse aynı diyorlar, dün sen eea sürüme hyperos 2 yi ver ama global sürümde bir kısım 1.0.13 te bir kısım 1.0.14 te 1.0.15 beta var ama kimsede yok. Gerçektende en saçma güncelleme mantığı bu firmada galiba?

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt

1.0.15 stable beta için beta programına xiaomi community uygulamasından kayıt oldum, onaylandı lakin 4-5 gündür OTA üzerinden güncelleme gelmedi. Zip paketini indirip yükleyeyim dedim bu sefer hesabın izni yok diyor 1.0.14'te ilk yayınlandığında geldi bana.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Bende 2 haftadır onaylı ama dediğinin aynısını diyor 🤣 eea sürüm anladığım kadarıyla güncelleme anlamında bir tık önde globale göre. Acaba kilit açıp eea sürümemi geçsem diye düşünüyorum. Google servisleri kısıtşıymış galiba, acaba xiaomi nin kendi mesajlaşma ve arama programı var mıdır?

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Öyleyse boşuna güncelleme kontrol etmeyeyim. BL kilidini de açamıyorum garanti bozulmasın diye. MTK işlemciden dolayı custom rom'da çıkmıyor. Bundan sonra Şayomi düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.