Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iebalcik Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.155
Cevap
164
Favori
360.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kalburüstü ürünlerden birisi samsung kullanıcılarıda tercih ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OkiSan O kullanıcısına yanıt
    Ben de aha hyperos 2 derken kötü sürpriz yaşadım. Bir ara hyperos 1.5 güncellemesi verildi diğer cihazlara. Bu cihaza da hyperos 2'yi erken verecekler diye 1.5 verilmedi. Ama 2de hiç erken verilmedi. Saçma sapan 😅 Bu kadar bekledik, inşallah değer..

• Telefonu sessize alıp daha sonra sessiz moddan çıkınca uyarı sesi çıkıyor bunu kapatma imkanımız var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 20 Aralık 2024; 12:48:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme olayı tam bir rezaletmiş. Gerçi Mi6 kullanırken de gecikmeler oluyordu ama genelde takvime uyuluyordu. Şimdiki güncelleme politikasına bakınca ortada bir politika kalmamış 🤣 samsung almak gerekiyormuş kesinlikle ha yok ben xioami den devam edecem dersende kesinlikle mi serisi alınması gerekiyormuş

• Biz hyper 2.0 beklerken gelene bak, arkadaş alay ediyorlar (5 dk önce geldi, cihaz TR)
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• juveline J kullanıcısına yanıt

geçen ay hb ind aldım aldığım gün geldi bu güncelleme

ilginç

• Yurt dışı global cihaz banada bu gelmiş güncellemeyi düşünmüyorum bir süredir çok memnunum.Dolap ve facebook marketplacede dokunmatik tepkisi ile alakalı sorun vardı bir süredir onlarıda yapmıyor telefonda herşey normale döndü birkaç gündür hiç hata yok bu şekilde hatasız devam ederse hyperos2 de onların olsun
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Ben bunu dün siteden indirip Manuel yüklemiştim. Normalde 1 ekim güncellemesi bu 🤣 hatta 1.0.15 güncellemesi beta olarak çıktı ay sonu ama kendi kendine reset attırıyormuş telefona onun için stabilini veremediler. Hyperos 2 de normalde geçen hafta yada bu hafta verilecekti sözde, şaşırdık mı? Şaşırmadık.

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Bu şekilde bırakmaya karar verdim update yapmayı düşünmüyorum. Bundan iyi olmayacak muhtemelen. Telefonun günü gününü tutmuyorki daha birkaç gün önce konuştuk yaptığı sorunları yazdım şu an telefonda sorun yok harbiden anlayamadım temaya göremi sorun çıkarıyor birbiri ile olumsuz etkileşime giren uygulamalar mı mevcut uzaktan erisimle kafalarına göre telefonla oynayıpmı insanı ayar ediyorlar birçok çinli marka gibi casus içeriyorda omu ikide bir hatalara sebeb oluyor kafamda deli sorular yok hocam şu anda telefonda sorun yok sorunlar durduk yere nereye gitti bunca zaman niye varlardı 🤣🤣

• Bağlantı noktası (AP) açınca telefon soft reboot atıyor 1.0.14.0 sürümü. Bu sorunu yaşayan başkası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 21 Aralık 2024; 0:23:59 >
  • TimFoster T kullanıcısına yanıt
    Şuan güncellemeyi yaptım denedim bir sorun gözükmüyor 🙄

Geçen hafta sonu yazmıştım. Epeydir yazdan beri kullanmamıştım, geçen hafta lazım oldu dediğiniz gibi reset atıyor

• serhatace kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrasında böyle bir sorunla karşılaşmadım.

• serhatace kullanıcısına yanıt

Andorid auto hiç hata vermedi, instagram ekran kararması 2-3 gün oldu tekrar hiç yaşamadım. Bir gecelik whatsapp görüntülü konuşmada, ekran içinde ekran modu çalışmıyordu, ertesi gün düzeldi. Herhangi bir sorunum yoktu.

Mesajı yazdığım gün, arabaya hotspot açmaya çalıştım ama reset atıyor, usb tethering yapayım dediğimde multimedya kabul etmiyor, android auto'ya bağlanıyor hemen... Canı sıkıldıkça rastgele hata veriyor, belki bi kaç güne kendiliğinden düzelir★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ Bundan önce x3 nfc kullanıyordum herhangi bir sorun yaşatmadı. Bir daha kesinlikle S serisinden şaşmam. S7 kullanıyordum, x3 yine F/P olarak kabul edilebilirdi ama x6 pro'nun durumundan sonra son Şayomi oldu.

• Rezilliğe bakar mısınız küçük boyuttaki dosyayı çabuk indiremiyor
    Sona doğru çabuklasti ama genel olarak yavaş

Bunu Goog Play da yapıyor Neden yapıyor anlamıyorum Hele güncelleme geldiğinde birden çok indirme yaptiginda bundan da yavaş

Şunu da anlamadım cihaza mi özel yoksa Google Play in çalışma prensibimi değişti;eskiden güncellemeleri sıraya koyardı indirirdi yani 1.yi indirmeden 2.yi indirmezdi/güncellemesi
    Şimdi bir kaç programı aynı anda indiriyor ama belirli bir sayıyı geçmiyor

Bu arada wifi le aramda 2-3 metre var Aynı odadayim modemle
    Yukardaki wifi 🛜 simgesi den sinyal seviyesini de gorebilirsiniz

Bende de poco x3 yurt dışı vardı O kadar memnundum ki hafızası yetmediğinden değiştirdim
    Halen yedek cihaz olarak kullanıyorum

Bir kaç problemi vardı ama yurt dışı olduğundan o kadar olur diyordum

Hafıza kart slotu problemliydi

Otg problemliydi bunlara rağmen taş misali bir akıllı cep telefonu

• Whatsapdann atılan videoları hicbiryerde bulamıyorum başka bir platforma veya whatsaptan başka birine whatsap üzerinden gelen videoyu atacağım zaman galeride gözükmüyor bunu nasıl düzeltebiliriz

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

redmi note 8'in sıkıntı çıkarmaması üzerine x3'ü aldım. Özellikle Snapdragon işlemcili diye seçmiştim. x3'de otg'yi test amaçı bir kere kullandım, micro sd kart hep takılıydı, hala sorunsuz şekilde çalışıyor. x3 pro serisinde anakart sorunları çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam, x6 pro'da ki dimensity 8300 ultra'da fiyata göre çok iyi performans veriyor. Şimdi hakkını yemeyeyim ama hem sorunları hem SD işlemcilerdeki gibi rom desteğinin olmamasından dolayı tekrar tercih etmeyeceğim.

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Denedim bu uygulamayı yüklemesi ve kurması toplam 10 saniye civarı sürdü

• Net süre 7 saniye hatta

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.