< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (251. sayfa)

-
-
Ben de aha hyperos 2 derken kötü sürpriz yaşadım. Bir ara hyperos 1.5 güncellemesi verildi diğer cihazlara. Bu cihaza da hyperos 2'yi erken verecekler diye 1.5 verilmedi. Ama 2de hiç erken verilmedi. Saçma sapan 😅 Bu kadar bekledik, inşallah değer..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu sessize alıp daha sonra sessiz moddan çıkınca uyarı sesi çıkıyor bunu kapatma imkanımız var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 20 Aralık 2024; 12:48:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme olayı tam bir rezaletmiş. Gerçi Mi6 kullanırken de gecikmeler oluyordu ama genelde takvime uyuluyordu. Şimdiki güncelleme politikasına bakınca ortada bir politika kalmamış 🤣 samsung almak gerekiyormuş kesinlikle ha yok ben xioami den devam edecem dersende kesinlikle mi serisi alınması gerekiyormuş
-
geçen ay hb ind aldım aldığım gün geldi bu güncelleme
ilginç
-
-
Ben bunu dün siteden indirip Manuel yüklemiştim. Normalde 1 ekim güncellemesi bu 🤣 hatta 1.0.15 güncellemesi beta olarak çıktı ay sonu ama kendi kendine reset attırıyormuş telefona onun için stabilini veremediler. Hyperos 2 de normalde geçen hafta yada bu hafta verilecekti sözde, şaşırdık mı? Şaşırmadık.
Bu şekilde bırakmaya karar verdim update yapmayı düşünmüyorum. Bundan iyi olmayacak muhtemelen. Telefonun günü gününü tutmuyorki daha birkaç gün önce konuştuk yaptığı sorunları yazdım şu an telefonda sorun yok harbiden anlayamadım temaya göremi sorun çıkarıyor birbiri ile olumsuz etkileşime giren uygulamalar mı mevcut uzaktan erisimle kafalarına göre telefonla oynayıpmı insanı ayar ediyorlar birçok çinli marka gibi casus içeriyorda omu ikide bir hatalara sebeb oluyor kafamda deli sorular yok hocam şu anda telefonda sorun yok sorunlar durduk yere nereye gitti bunca zaman niye varlardı 🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bağlantı noktası (AP) açınca telefon soft reboot atıyor 1.0.14.0 sürümü. Bu sorunu yaşayan başkası var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 21 Aralık 2024; 0:23:59 >
Şuan güncellemeyi yaptım denedim bir sorun gözükmüyor 🙄
Geçen hafta sonu yazmıştım. Epeydir yazdan beri kullanmamıştım, geçen hafta lazım oldu dediğiniz gibi reset atıyor
Güncelleme sonrasında böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Andorid auto hiç hata vermedi, instagram ekran kararması 2-3 gün oldu tekrar hiç yaşamadım. Bir gecelik whatsapp görüntülü konuşmada, ekran içinde ekran modu çalışmıyordu, ertesi gün düzeldi. Herhangi bir sorunum yoktu.
Mesajı yazdığım gün, arabaya hotspot açmaya çalıştım ama reset atıyor, usb tethering yapayım dediğimde multimedya kabul etmiyor, android auto'ya bağlanıyor hemen... Canı sıkıldıkça rastgele hata veriyor, belki bi kaç güne kendiliğinden düzelir
Bundan önce x3 nfc kullanıyordum herhangi bir sorun yaşatmadı. Bir daha kesinlikle S serisinden şaşmam. S7 kullanıyordum, x3 yine F/P olarak kabul edilebilirdi ama x6 pro'nun durumundan sonra son Şayomi oldu.
-
Rezilliğe bakar mısınız küçük boyuttaki dosyayı çabuk indiremiyor
Sona doğru çabuklasti ama genel olarak yavaş
Bunu Goog Play da yapıyor Neden yapıyor anlamıyorum Hele güncelleme geldiğinde birden çok indirme yaptiginda bundan da yavaş
Şunu da anlamadım cihaza mi özel yoksa Google Play in çalışma prensibimi değişti;eskiden güncellemeleri sıraya koyardı indirirdi yani 1.yi indirmeden 2.yi indirmezdi/güncellemesi
Şimdi bir kaç programı aynı anda indiriyor ama belirli bir sayıyı geçmiyor
Bu arada wifi le aramda 2-3 metre var Aynı odadayim modemle
Yukardaki wifi 🛜 simgesi den sinyal seviyesini de gorebilirsiniz
Bende de poco x3 yurt dışı vardı O kadar memnundum ki hafızası yetmediğinden değiştirdim
Halen yedek cihaz olarak kullanıyorum
Bir kaç problemi vardı ama yurt dışı olduğundan o kadar olur diyordum
Hafıza kart slotu problemliydi
Otg problemliydi bunlara rağmen taş misali bir akıllı cep telefonu
Whatsapdann atılan videoları hicbiryerde bulamıyorum başka bir platforma veya whatsaptan başka birine whatsap üzerinden gelen videoyu atacağım zaman galeride gözükmüyor bunu nasıl düzeltebiliriz
redmi note 8'in sıkıntı çıkarmaması üzerine x3'ü aldım. Özellikle Snapdragon işlemcili diye seçmiştim. x3'de otg'yi test amaçı bir kere kullandım, micro sd kart hep takılıydı, hala sorunsuz şekilde çalışıyor. x3 pro serisinde anakart sorunları çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam, x6 pro'da ki dimensity 8300 ultra'da fiyata göre çok iyi performans veriyor. Şimdi hakkını yemeyeyim ama hem sorunları hem SD işlemcilerdeki gibi rom desteğinin olmamasından dolayı tekrar tercih etmeyeceğim.
-
Denedim bu uygulamayı yüklemesi ve kurması toplam 10 saniye civarı sürdü
Net süre 7 saniye hatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X