< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (250. sayfa)

-
-
Geri niye gidiyorsun iki üç mesaj üstte paylaştım zaten 😬Banada bu konu altında tavsiye ettiler şu ana kadar kullandığım en iyi ekran koruyucu çıktı dokunmatik hassasiyetini ve görüntü kalitesini zerre bozmadı . AliExpress'te az önce şunu buldum:
382,46TL | SmartDevil 2 adet Ekran Koruyucu için Xiaomi POCO F6 F5Pro M6ProTemperli Cam POCO M4 Pro 5G X3 NFC HD Anti Mavi Işın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefondan bakıyorum. Kılıf zannettim plastik görünce.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rapi-d
Telefondan bakıyorum. Kılıf zannettim plastik görünce.O ekranı takmak için çerçeve telefona takip koruyucu camı içine bırakıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırılmaz cam takmaya gerek olduğunu sanmıyorum. Telefonu lansman fiyatından ilk gün alanlardanım. Cihaza takılı gelen koruyucu filmi de söküp atmıştım. Ekranın keyfine varıyorum. Bugüne kadar tek kılcal çizik dahi olmadı. Kılıf da kullanmıyorum . Cihazın hafifliği ekranı bu şekilde çok hoşuma gidiyor .
Cepte taşıyorsan olmaması imkansız ben cepte taşımıyorum özel solüsyon ve özel temizleme bezine rağmen 3 ay gibi bir kullanımda kılcal çizik yaptı zaten gorilla glass 5 yapmama imkanı yok ekran açıkken göze batmasada kapalı iken ışık tut üstüne sağa sola oynat kılcal çizikleri görürsün buda sürekli göz alışık olduğu için normal geliyor ama sıfır bir ekranla yanyana kıyas edince kılcal çizikler ozaman pişman eder ayrıca bu koruyucu ekranı taktiğin zaman ekran yokken aldığın keyif neyse birebir aynı koruyucu olduğunu anlamıyorsun görüntüyude hassasiyetide zerre bozmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 19 Aralık 2024; 19:39:11 >
Ben de sizinle aynı fikirdeydim. Bundan önce kullandığım tüm cihazları ekran koruyucu ile kullandım çok da temiz kullanırım bu tür cihazları misal bundan önce s22 huawei p20 pro gibi cihazları hep ekran koruyucu ile kullandım... ekranlarında zerre cizik bulamazsınız ama bu cihazlar o haliyle bir şekilde elden çıktı gitti. Şimdi bu cihazı çıplak hali ile kullanıyorum keşke önceki cihazlarımı da öyle kullansaydım dediğim oldu. Açıkçası ışık altında kılcal çizik aramak ile cihazı böyle kullanmak arasında kesinlikle cihazdan zevk almayı tercih ederim. Tabi bu benim fikrim kimseyi yönlendirmek istemem . Hele de cihazların fiyatı bu kadar absürtleşmiş iken bu riski kimseye alın da demem .r
Çizikten dolayı takmıyorum. Ufak çocuğum var. Sağolsun arada bir telefonu fırlatıyor. Ayda bir cam değiştiriyorum.
-
Hocam kılcal çizik olmaması imkansız göz sürekli aşina olduğu için kılcal çizik olsa dahi kullanımda çizik görmediğin için rahatsız etmiyor sorun yok sanıyorsun ama kılcal çizik olmayan sıfır bir ekrana baktığın zaman o göze batmayan kılcal çiziklerin aslında ne kadar kötü olduğunu görüntüyü bozduğunu anlıyorsun o yüzden ben tavsiye etmiyorum araba bile böyledir tertemiz kullandim 8 sene boyunca zerre çizik yok tertemiz cami özel bezle silerim hep sonra bir gün pasta cila için bırakınca cam çizik gidermede yapalımmı dediler çizik yok bak incele dedim abi boşver görüneni yapalım farkı kendin gör deyince tamam dedim cam çizik giderme işlemi de yapıldı. Uzun yola bir çıktım karşıdan gelen araçların ışık suzmesi değişti gözüm rahat etti meğer ne kadar kötüymüş görunurde normal gelen cam. 3 ay civarı bu telefonu camsız kullanmis biri olarak cepte taşımadığım titiz olduğum halde kılcal yaptığını gördüm tavsiye etmiyorum mutlaka çizik yapacak ayrıca tavsiye ettiğim cami bana bu konuda tavsiye ettiler keyif olarak hiçbir fark yok bende kılıfsız koruyucu ekransız kullanıyordum baktım cam titizlige rağmen kılcal yapıyor boyle giderse beş altı aya rezil olacak diye sipariş verip aldım keyfimde hiçbir bozulma olmadı çok üst düzey çıktı cam yok gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 19 Aralık 2024; 22:2:16 >
-
Linkteki ürünü gözünüz kapalı alın içinden iki aded çıkıyor telefonculardaki uydurma camlara göre biraz pahalı ama üst düzey. Benim telefonu atan yok ama benimde masaya atma huyum var eve geliyorum 2 metreden bumerang gibi fırlatıyorum telefonu sorun yok 😬
2, yi aldim ben :d 1 tanesini ben takamadim birini de kırdım . arabadan düşürdüm telefonu cama yakın yerde asılı idi.
-
bende arka kamera arkası elek gibi oldu her yeri çizilmiş :D
-
www.gsmarena.com
Xiaomi Poco X7 Pro - Full phone specificationshttps://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_x7_pro-13582.php -
Ben hayatımda ilk defa cam taktım onuda ilkinde sorunsuz kabarcıksız taktım. Önce kendi bezimle silip güneş altında baktım zerre toz leke olmayacak şekilde daha sonra içinden çıkan solüsyonlu bezle sildim sonra içinden çıkan kuru bezle sildim zerre toz yoktu yine .Çerçeveyi taktım ardından koruyucu camın jelatinini çıkarıp yerine oturttum ortasına bı kere dokundum bıraktım boslukları ala ala kendisi ilerledi yapıştı kenarlarda iki üç tane mikron boyunda toz gelmiş (çerçeveyide silmek lazımmış)kabarcık oldu kenarlardan kaldırdım geri hafifçe yapıştırma etiketiyle yapıştır çek yapıp tozları topladım geri bıraktım. bir aya yakındır kullanıyorum sorun yok aşırı memnunum düşürmede oldu hatta yakalayacam diye düşerken o refleksle telefona vurunca uçtu gitti High defination modelini almıştım tavsiye eden arkadaş kaliteden anlıyormuş hassasiyet gerektiren oyunlar oynuyorum camın dezavantajı %1 bile yok hatta şunu diyim abartı olacak belki kılcal çizikler ekran kapalı bakınca telefonu eğip sağa sola bariz belliydi kılcal çizikler tamamen yok oldu gözüme batıp rahatsız etmiyor artık üç tanede leke vardı benim ekranda hava kabarcığı gibi ekran açıkken görüntüyü bozmuyordu kapalıyken gözüküyordu bastırınca üstüne ortası duzelip kenarları daire şeklinde kalıyordu bırakınca daire şeklinde geri eski hâline gelip bozuluyordu sanki sigara degdirmissin gibi onlarda gözden kayboldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 20 Aralık 2024; 3:47:2 >
-
bende bazı uygulamalar çalışmıyor
misal d&r hiç açılmıyor
yemeksepeti geziyorum alışveriş yapıyorum ama sepet aşamasında 2. kademede takılıyor ekran
işin ilgince yemek değilde markette yapıyor bunu
kaldır yükle vs yok aynı
-
HyperOS 2.0 beklerken güvenlik güncellemesi geldi
-
Evdeki 2 adet X6 pro ya 1.0.14 geldi bugün
Değişik, niye acaba ? bu bana olsa değiştirdim heral sinir bozucu birsey
işte onu bulamıyorum
her programda olsa neyse ama birde farklı yani
1 hafta nfc ile uğraştım
herşey ayarladım ama okumuyor
telefonun heryerini yaklaştırıyorum yok
dün nedense okudu tam ortasından herhal yerinide anlamadım nasılsa okumaz ümidiyle
zaten herşey için bir uygulama çalıştırması ayrı gıcık
şuan idare ediyorum yazın düzgün bi mix flip gelirse yada hiç istemiyorum ama samsung z flip adam gibi çıkarsa değişebilirim
mixde böyle reklam içindeyse bulaşmayacam yani
-
daha vakti var xiaomi güncellemelerinin standartı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X