merhaba, benim de bootloader kilidir kapalı, oradan rarlı dosyayı indirip telefonun içine attım.Şu an en son kararlı sürüm 1.14 var globalde. Ayarlar güncellemeden de güncellemeleri tara dediğimde güncelleme göründü. Dün yeni satır eklenmiş sayfada çin sürümüne güncelleme vermişler. https://xiaomiupdate.com/phones/redmi-k70e-poco-x6-pro-5g-2/ |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (249. sayfa)
-
-
Yani recovery yazanı indirip güncelleyiciden seçip güncellediniz değil mi? -
Teşekkürler hocam
Bu sorunu yazdığımda konuda çoğu kişi cevap vermedi, sebebini anlamadim.
-
İyi günler.
X6 nin ana konusu olmadığı için sık sık buraya yazıp sizide rahatsız ediyorum kusura bakmayın.
Arka kamera alanını komple kapatan kılıf öneriniz var mı?
Kameralar için de koruyucu taksam görüntü bozulur mu? -
Kılıf alacaksanız Zore marka alın hocam. Diğerleri gevşek oluyor. Kamera için ayrı korumaya gerek yok bence
-
Teşekkürler..
Hemen bakıyorum.
Sadece pro olana kılıf var üzüldüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Aralık 2024; 15:13:8 > -
Tarafımca onaylanmış değil ama aliexp de hem pro hem de düz olan için modeller var. -
Türkiye de olsa daha iyi olur hızlı elime geçer.
Bir kaç tane gördüm Trendyol da fotoğrafta muhteşem görünüyor ama alanların paylaştıklarına bakıyorum berbat beğenmemişler.
Bir kaç yer daha var oralardan da bakıp ya Aliexpress yada temu dan alacağım. -
Ben de şu anda X3 NFC var. Son zamanlarda xiomi uygulamalarının çok reklamları çıkıyor. Her videoyu mivideo'dan falan açmaya çalışıyor. Bu x6'da durum böyle mi?
-
İlk başta yoktu sonra çıkmaya başladı bende YouTube ta Xiaomi uygulamarı reklam engelleme yazıp 3 5 tane kısa kısa videolar var oradaki işlemleri uyguladım sıkıntı kalmadı. Bakıp yapabilirsiniz. Hem genel hemde her uygulama için ufak tefek ayarları var.
-
Yazdım ya =[ -
Teşekkürler, bakacağım. İşe yararsa poco x6 pro için düşünebilirim. Benim için kamera falan önemli.
-
Koruyucu cam için smart devilden başka tavsiye etmem , bu zamana kadar kullandığım en mükemmel cam . Kılıf için bişey diyemem kılıf sevmiyorum sadece araçta tutucuya takacağım zaman kendi kılıfını takıyorum . Birkaç ciddi düşüş yaşadım sıfır sıkıntı. Kamera camları zaten çizilmiyor kılcal çizik bile olmadı henüz cepte fazla taşımıyorum ama masaya atma huyum vardır trank diye bırakırım acımam 😁
-
Aynen daha öncede navigasyonlardan konuşmuştuk. Here ve yandeks konusunu açmıştık. Haritalar üzerine basık tutup uygulama bilgileri kısmından kısıtlamalar varsa kaldırıp gerekli izinleri vermeyi unutmayın. Bildirimler kısmındada birçok ayar mevcut konumla alakalı olanlar kapalı ise açarak deneyin . Bende kısıtlama yok mobil veri ve bildirimler açık bildirimler altındaki tüm seçimler açık hiçbir navigasyon uygulaması ile sorunum yok Google haritalarda sadece telefon hareketsiz iken başlatıldığı anda ok gelmiyor telefonu sağa sola çevirince ok beliriyor ama hareket halinde iken adresi girip yol tarifi ardından başlaya bastığım gibi istikametimi gösteren okla birlikte rota geliyor doğru yönlü olarak. Hareketsiz halde dururken bazen ok mesela diyelim x caddesinde aşağı yöne dönüğüm ama yukarı gösteriyor veya başka bir cepheyi gösteriyor hareket edene kadar doğru yöne dönmüyor. Sizin sorunlar tam olarak bu değil mi yoksa gideceğiniz yeremi gidemiyorsunıuz. Nokta hedef konusunda beni yanıltmıyor çünkü cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 18 Aralık 2024; 5:24:16 >
-
kralı var
melodi değişmek için uygulama kullanıyor
sms için bile uygulama kullanıyor uyg son güncellemede oturum açmadan gelen smsleri okutmuyor
güncellemeyi kaldırdımda okuyabiliyorum
böyle rezillik olamaz
acayip pişmanın araştırmadan aldığıma
nerde o eski xiaomi
şu 2.0 güncellemesi gelsinde bootloadermı ne onu yapacam bakalım
-
Batarya dengeli modda mı uzun gidiyor performans modunda mı? Performans modunda daha uzun gidiyor diye yazılar okumuştum ama gerçeklik payı var mı sizce? Ayarlara bakınca dengeli modda uzun gitmesi lazım gösteriyor? -
Maçkolik'ten bildirim gelmiyor. Uygulamayı sildim, bildirim ayarlarını aç kapa yaptım, pil tasarrufu vs. kapadım. Düzelmedi. Reklam engelleyici DNS vardı kaldırdım. hala aynı bildirim gelmiyor. sofascore yükledim 1-2 gün bildirim geldi sonra o da bozuldu. nasıl düzeltebilirim?? -
Simge üstüne uzun basın kullanılmıyorsa etkinliği duraklat seçeneğini deaktif edin. Ayni yerden pil kısmı için kısıtlama yok seçeneğini seçin
-
"bana hyperos 2.0 geldi" mesajını ne zaman görecek bu gözler -
Bu gidişle biz hiç göremeyeceğiz o mesajı şu pil sorunu çözülsün bana yeter başka bir halt istemiyorum telefonun özelliklerini kullanamaz olduk arkadaş telefonda sürekli açık ekran var kullanamıyorum, bildirim aydınlatması var kullanamıyorum, arkadaş güne başlıyorum pil tasarrufunda günü bitiriyorum pil tasarrufunda, telefonun zaten aydınlık halini hiç hatırlamıyorum sürekli dark temada kullanıyorum içim karardı, zaten parlaklık bitti ben sürekli kör gibi parlaklık kısık kullanıyorum ki şarjı bitmesin. Arkadaş Oppo Realme 6 Pro vardı 3 seneye yakın kullandım şarjı ilk zamanlar full kullanımda sabah 7 den akşam 11 e kadar gidiyordu sonrasında sabah 7 akşam 6 arasına düştü diye buna geçtim bunu 4-5 aydır kullanıyorum şarjı sabah 7 akşam 4 falan gidiyor Opponun ölü hali bunun sıfır halinden daha iyi nasıl olabilir umarım düzeltirler yoksa harbiden ölü fiyatına bunu satıp başka bir telefona geçicem
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X