Pardon üstad sorun gözden kaçmış 😬 |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (247. sayfa)
-
-
Madem okumaya üşeniyorsun sana kısa özet geçeyim.
Yazılım kötü, vasatın altında, farklı farklı hatalar uygulama problemleri var.
Marka reklam dan başka bi b.k yapmıyor, geri bildirimleri umursamıyor.
Pil 5000 mah göre çabuk bitiyor ekran süresi iyi değil
Donanım bu fiyata göre iyi, zaten tek artısı , oyunlarda akıcı ama ortam sıcaklığına bağlı olarak aşırı ısınmalar yaşayabiliyor.
(İlk çıktığı zaman tr den aldım, hala kullanıyorum) -
Eyvah eyvah bunlar ne böyle ya...
Ben yeni x6 aldım daha sorun görmedim inşallah çıkmaz.
Şu anlık GPS ile yön denedim buluyor doğru gösteriyor.
Ekran ışığı otomatik değil ama güneş ayarlaması var doğru zaman da doğru yönü gösteriyor.
Ses konusunda siz soylemeseniz telefonla konuşurken sesin ön kamera tarafından geldiğini düşünüyordum şimdi baktım evet üstte hoparlör varmış bu şekilde herkes duymaz mı diye şüpheye düştüm.
Uygulamalar için Bir sıkıntı gözlemlemedim.
Demek ki x6 ile x6 pro aynı yazılımı kullanmıyor. -
Hayırlı olsun X6 bildiğim kadarıyla hyperos ile gelmiyordu. Ebat ,işlemci ,ufak tefek kamera ve ekran farkı var diye hatırlıyorum oyun harici farkı muhtemelen hissedilmez.
-
-
Fiyatlandırması çok yanlış, fiyatı 12K olsa kapış kapış giderdi.
-
Orası öyle tabi.
Ben 15.700 e aldım etrafımdaki Bir iki kişiye de aldırdım x6 yine aynı para civarına. -
Global ile sürüm farkı var globelde unlmıxm yazıyor yurt içi garantili olanlardada unlmıxm gördüm hem yurt içi hem yurt dışı cihazlarda fazla günceleme alanda almayanda gördüm Arap saçına dönmüş heralde bu iş😬
-
WhatsApp problemi çıktı
WhatsApp dan araña gelince ekran kap karanlık. Ekran kilidini açıyorsunuz gene arama yok misali çalıyor
Mesaj bildirim sesi gelmiyordu bazen ama bu yeni oldu -
WhatsApp uzun bas
Bildirimler
Sessiz bildirimleri kapatın
-
Banada yeni sorun yüklendi gibi marketplacede hafifçe aşağı çekip bir alttaki ilanı görmek istediğimde saniyede 100 ilanı aşağı doğru tarayıp hızlıca geçti uygulamayı aç kapa yaptım düzeldi . İki kez bu oldu biraz önce denesenize sizdede olacakmı😬
-
Tam Anlamadım, Google Play mi ?
Bende birşey olmadı Video cektim
-
Facebook market place ,bende daha önce aynı sorunu galeride fotolar kısmında yapmıştı hafif aşağı çekiyordum alta inene kadar hızlıca fotoları tarayıp geçiyordu
-
Cihazda ahize var mı yok mu anlamadım
Üst hoparlörden mi geliyor konuşma sesi -
Denedim bende öyle birşey olmadi -
Şu an bendede yapmıyor bir daha olursa çekeyim. Galerideki aynı sorunu burdan birisi daha demişti daha önce ozaman bendede yapmıyordu daha sonra galeride görmüştüm aynı sorunu update sonrası bir daha çıkmadı. Bu günde iki defa facede yaptı bakalım bidaha olacakmı. Böyle gözüküp kaybolan geçici sorunlarıda var bu modelin
-
Yurtiçi o fiyatı vermeye değmez yurtdışı alın 11 civarına ama ama Avrupa'ya gönderilen cihazlardan olmasına dikkat edin. Benimki Avrupa cihazı ve GPS in başta sapıtması dışında problem yok gibi.
-
Pusula sorunu dışında gerçekten önemli bir sorun yok bence. HyperOs 2 ile biraz daha toparlar. Reklamları filan hep kapatmak lazım kendi uygulamalarını devre dışı bırakmak lazım. Ondan sonra güzel cihaz. Şarj muhtemelen daha iyi olacak HyperOs 2 ile. Cihaza özel güncelleme ile Xiaomi den bişey beklemeyin. Ama genel güncellemelerle daha iyi olur. Samsung A serisi telefonlar bu cihazın rakibi olamazlar. Yazılımda Samsung iyi ama S serisi alamazsanız bana göre A55 almaktan daha iyidir X6 Pro. Kasa ve yazılım olarak Samsung A serisi geri kalan yönlerden Poco X6 Pro iyidir. Tercih size kalmış.
Bazı arkadaşlar telefonu çok öldürüyor. Ben de çok şeyine kızıyorum Poco nun ama hakkını da vermek lazım.
Almak isteyenler HyperOs 2 beklesin bence. Yorumlar ne yönde değişecek ona göre karar versinler. -
Özel DNS bölümüne
dns.adguard.com
Ekleyin reklamlar ya tamamen biter yada azalır -
Cihazda universal debloater ile gereksiz uygulamaları kaldırdım. Veri kullanımları da kısıtlanmış oldu. Batarya süresi de arttı sanki. Evde ve işyerinde wifi varsa telefonu uçak moduna alıp vowifi kullanın, bataryada çok işe yarar.
Volte ve vowifi için şuradan bakabilirsinizmiui & hyperos türkiye forumuİpucu - Vowifi ve VoLTE sorunlarınızın %100 çözümühttps://forum.miuiturkiye.net/konu/vowifi-ve-volte-sorunlarinizin-100-cozumu.100495/
Birde sim kart ayarlarında tercih edilen ağ tipi 5g yi seçmeyin 4g yi seçin, çekim gücü alanı artıyor cihazın 5g seçimine göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiiliyol -- 14 Aralık 2024; 14:55:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X