|
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (246. sayfa)
-
-
aynı telefonu kendim de kullanıyorum, reddit'te de okuyorum tüm yorumları. bu telefona sorunlu diyen kişi ya telefon kullanmayı bilmiyordur ya da şansına arızalı denk gelmiştir. bu kadar çok satan modellerde tek tük arızalı çıkması normal. benim etrafımda da var bu telefonu kullananlar, hepsi de memnun. ben ve etrafımdakiler memnun diye yazmayayım mı? bu neyin kafası?
tekrar söylüyorum, merak ediyorsan google'dan araştır, dünyada binlerce yorumu var telefonun. bahsedilen sorunlar münferit olarak çıkmış olabilir, genelinde yok. araba sürerken gps'i de çok kullanıyorum bu arada, öyle bir sorunu da yok.
dünya para dediğin de 18k, piyasadaki en ucuz telefonlardan biri yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 13 Aralık 2024; 12:45:37 > -
Hocam selam, benim videodaki gibi bir problemim var. Google da yazdım ama birşey çıkmadı. Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla, eğer bilgi sahibi iseniz bir çözümü var mıdır? Hard reset te denedim ama çare olmadı. Kontrol panelini aşağı yukarı kaydırırken sağ üstteki ikonlara bakınız.
-
Ben de pusula doğrulama dışında bir sorun yaşamamıştım. Geçenlerde hotspot ihtiyacım oldu, açmak istedim ama cihaz yeniden başlattı ve sorun devam ediyor. Güncelleme gelecek diye cihazı sıfırlamak istemedim.
Reddit’te de bu konuyla ilgili bir paylaşım yapıldığını görmüştüm.
-
Bir sen biliyorsun yani telefon kullanmayı, at büllüğü gibi konuşmak yerine ben sorun yaşamıyorum de geç. Bir dünya hata sorun yaşattı telefon aldığımdan beri . Format sonrası düzeliyor bir süre sonra yine başlıyor şu andada dolap uygulamasında hatalı ,Instagram ışık kısma sorunuda tekrar başladı birkaç gündür çerçevesiz modda dolap uygulaması harici başka hata yoktu. Bu telefonda tek bir hata yok diyen asıl telefon kullanmayı bilmiyordur yada gerçekten dikkatsiz konsantrasyon bozukluğu olan biridir .Millete çamur atmayı bırak telefon bal gibi sorunlu bir model mesela FC mobilede videolar kısmında video izlerken bir süre sonra kilit ekranına geçiyor telefonu kapatıyor bu tip zaman zaman bir dünya kararsız sorunları var . İnce eleyip sık dokuyan sorun arayan bu telefonda birçok hata görür getir telefonunu senin telefonunda hata bulurum iddia ediyorum bulmazsam telefonu sana vericem bulursamda telefonunu elinden alırım hodri meydan hiç birşey olmasa sensör ve ahize sorununu gözüne sokucam telefonunu yinede alıcam okadar iddialı isen sorunsuz diye herkes şait olsun burda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 13 Aralık 2024; 14:50:20 >
-
A55 kamera ve sosyal medya için bunun yerine daha güzel ama yüksek güç isteyen oyun gibi ağır uygulamalar oynanacaksa ısınma sorunu var ve performans olarak bundan çok geride bir model. Kamera yazılım ve kasa kalitesi,daha premium hissiyat için tercih edilebilir yoksa diğer özelliklerde bu telefon s23 fe modelindende güzel
-
Ben yanıt verme gereği duymadım
Önceki mesajlara baksa yeterliydi kaldı ki bu cihazı kullanıyorum -
A55 ağır bir cihaz maalesef ve boyutları kaba. Takas yapmak için gittiğimde bu nedenle vazgeçtim.
-
öncelikle adam gibi konuşmayı öğren. bahsettiğin şeyler yazılımsal sorunlar, benim de yazılımsal olarak yaşadığım bazı şeyler var ama hiç biri düzelemeyecek şeyler değil. ben donanım olarak bir sorunu yok anlamında söylemiştim.
sensör ve ahize sorunu dediğin şey nedir? bende bir sorun yok.
-
Tecno30 premier veya pro da yd bakabilirsiniz. Ya da paraya kıyıp s23 s24 almalı. S24fe de güzel cihaz boyutu sorun etmeyenler alabilir.
Orta segment cihazlarda mutlaka bir sorun var.
Bu arada pusula sorununu s24te de yaşayanlar varmış. Bence en doğrusu haritalar uygulaması sorunlu -
Kullanım kolaylığı olarak bencede A55 e göre bu mükemmel bir telefon çünkü ince ve zarif yapısı var Ana ekran ayarlarından sistem navigasyonu ayarını hareketler olarak ayarlayıp alışınca ben daha önce eziyet çekmişim dedim .Tek elde kullanım konforu baya arttı elde yok gibi çok rahat.
-
Adam gib konuşmayı sen öğreneceksin önce . Ne sorunu yaaa diyerek konuya girip sorun yaşayan onlarca kullanıcıya terbiyesizlik yaparak kullanmayı bilmiyorlar gibi bir atıfta bulunursan lafı yersin. Ben adam gibi adamım iddiamında arkasındayım hodri meydan sende yokmuş madem bende diyorum ki sen telefon kullanmayı bilmiyorsun neyin nasıl olması gerektiğini bilmiyorsun gel yanıma iddalı şekilde telefonundaki sorunları göstereyim telefonu bırak git gösteremezsem telefonumu alır gidersin . Dahada uzatmaya gerek yok öyle bir sorun işte incele araştır bul . Boşada kıvırma yani bizim burda sorun diye konuştuğumuz birçok şey zaten yazılımla alâkalı sorunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 13 Aralık 2024; 15:40:14 > -
benim telefonumda sorun yok demek mi terbiyesizlik? kafadan hasta mısınız siz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 13 Aralık 2024; 15:43:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorNbenim telefonumda sorun yok demek mi terbiyesizlik? kafadan hasta mısınız siz?
Bende sorun yok demen değil,sorun var diyenlere kullanmayı bilmiyorlar demen terbiyesizlik kafadan hasta sensin . Şu anda elimde bir elektronik cihaz var kendi klasmanında dünyanın en sorunlu cihazı eisa ödülü aldığı için ödülden sonra 2008 yılından beri güncelleme almamış ve hala üretimine devam edilen bir model ben şimdi kalkıpta bu cihazda sorun yaşamıyorum diye sorunsuz deyip millet kullanmayı bilmiyor desem sorunsuz diyerek 10 kişiye aldırsam 9 tanesi küfür eder ardımdan hani sorunsuzdu diye seninkiside o hesap .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 13 Aralık 2024; 15:51:55 > -
sadece kullanmayı bilmiyorlar demedim, "ya kullanmayı bilmiyorlar ya da telefonları gerçekten arızalı" dedim. sorunun ne olduğuna göre değişir.
kullanmayı bilmeyenlere de bir örnek vereyim: telefonun bataryası çok hızlı bitiyor diyenlerin aslında arkada 100 tane program çalışması ve sürekli bildirim vs. gelmesi, güç tüketim ayarlarının yapılmaması. bu şekilde çok örnek var.
gidip de gps de sorun yaşayan adama telefon kullanmayı bilmiyorsun demedik heralde.
-
Bu modelde sorunsuz telefon yok sıkıntı burda zaten sen genelleme yaparak sorun yaşananları istisna gibi gösteriyorsun ya kullanmayı bilmiyorlar yada arzalı denk geldi gibisinden. Ben telefoncularda arkadaşlarda birçok X6 pro denedim sıfır sıkıntılı cihaz hiç yok . Sende başta böyle konuşup sonra çıkıp ufak tefek yazılımsal sorunlar bendede var diyorsun . Eee bizim burda konuştuğumuz sorunların %99 oranı zaten yazılımsal sorun . Sen hataları göremiyorsan veya kullandığın kısımlarla alakalı sorun yoksa biz ne yapalım bizmi telefon cahili olduk elimizdeki telefonmu üretim arzalı oldu senin söylemine göre. Bu telefon genel olarak sorunlu bir telefon belli bir standardı yok sorunları kullanıma engelmi değil sende x ahmette y mehmette z sorunu var ama herkezde bir sorun illaki var yok diyenin sorunlu kısımlarla işi olmuyor demekki.Ben biraz ters cevap verdin gibi algıladım neyse k.bakma ama ısrarla soran kişiye yorumun bana ters geldi burda sorun yazan bir çok arkadaşıda genellemeye tabi tuttun gibi anladım
-
İyi günler..
X6 pro da ki sorunları özet geçebilir misiniz..
Merak ediyorum acaba x6 ta aynı sorunlar var mı? -
Ya abi neden araya giriyorsun ya ben bir arkadaşa soru sordum acaba sorunumu çözebilir mi diye oradan ben bu telefonu kullanmayı bilip bilmediğimi anlayacaktım hemen atar hemen atar -
Şöyle söyleyeyim kullanabildiğimiz kadarıyla
Gpste yön sorunu var,
İnstada ekran ışığı otomatik kısılıyor,
Telefonda ahize diye birşey yok, hoparlör de en kısıkta konuşsan bile mahremiyet diye birşey kalmıyor,
4 yıl yazılım güncelleme sözü verdiler bir yıldır kullanıyorum ancak 4 kere felan yazılım güncellemesi aldı oda güvenlik güncellemeleri,
Yazılımı gerçekten berbat bu arada,
Kullanılan malzemeler çok kötü vb liste böyle uzayıp gidiyor. Ekleyen arkadaşlar olur illaki. Haa bu fiyata bukadar ancak diyebilirsin.. -
Benim şu anda dolap uygulamasında komut vermeden ekranın tepki gösterme sorunu ve Instagramda ara sıra ışık kısma sorunu var.Bundan önce hem kendi telefonumda hemde diğer incelediğim X6 prolarda gördüklerimi karma şekilde yazayım. Whatsapda görüntülü görüşmede iken bölünmüş ekranda ikinci bir uygulamayı açınca görüşme kısmından geri dönüp WhatsApp ana ekranına veya yazışma kısmına dönmek istedin diyelim görüntülü görüşmeyi ekranda bırakıp diğer uygulama üzerinede WhatsAppı açıyor açık olan uygulamayı ekrandan kaldırıyor. GPS sorunu yanlış yön gösterme yeniden hesaplama yaparken takılıp kalma veya uzun süre bekletme, whatsap sesli mesajlarda yaknlık sensörünün ikiletmeden düzgün çalışmaması, telefon görüşmelerinde üst hoparlörden ses geldiği için sesin dışarı verilmiş gibi duyulması,zaman zaman bazı uygulamalarda otomatik olarak kilit ekranına geçmesi,birçok uygulamada bildirim sorunu, Facebook videolarda videonun tamamlanmadan siyah ekrana düşmesi,video kapatılınca sesin devam etmesi ve sesi kapatmak için herhangi açık bir uygulama bulunamaması,bazen aramalarda telefon çaldığı halde aramayı cevaplayacak ekranın ekrana gelmemesi hayalet arama, bluetoth bağlantı hataları müzik çalarken arama veya bildirim geldiğinde ses açık ise müzik sesini kısıp geri kademe kademe yükseltmesi gerekirken yükseltmemesi veya bazen tekrar yükseltip sanki cihaza amfi bağlamış gibi normal son seviyesinin oldukça üzerine çıkması,birçok cihazdada gözüken poweramp uygulamasında son ses seviyesinde desibelin ve alt frekansların düşmesi bir alt kademeye alındığında alt frekanslara birden aşırı yüklenmesi, VPN uygulamarının hepsi ile sorunsuz çalışmaması,birçok oyunda anlık droplar veya nadirende olsa anlık kontrollerin devre dışı kalması(bunu kafayı taktığım fc mobile yüzünden üç dört cihazda denedim hepsinde oldu oyunun optimizasyonu ile alakalıda olabilir ama bu sorunu hiç yaşamadığım modellerde oldu)Şu anlık ,aklıma gelenler bunlar eksik varsa tamamlamaya açık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X