★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (244. sayfa)
-
-
Mi video hep çıkıyor bıktım artık, bunu iptal etmenin bir yolu yok mu ? -
Olabilir belkide,sadece dolap uygulamasında takılma sorunu yaşadım daha öncede bu yoktu mesela kullanmaya devam ediyorum alıştım artık . Olmadı fabrika ayarlarına çevirip 100 GB aşmadan tekrar deneyeceğim. Ama her halükarda bu şekilde daha sorunsuz çalıştı.
-
Mi video ile alakalı tüm bildirimleri kısıtlayıp internet erişiminide kapatın. Birde varsayılan tarayıcı olarak başka bir tarayıcı seçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 9 Aralık 2024; 14:0:35 > -
Ben daha önce bildirimleri kapatmıştım, tekrar baktım nasıl olduysa yine açılmış tekrar kapattım, uygulamayı devre dışı bırak da aktifleştirdim bakalım ne olacak -
Bildirimleri kapasanda varsayılan tarayıcı olduğu için geri açılır. Bildirimleri kapatıp arka plan verilerini tamamen kısıtla internet erişiminide wifi ve mobil ikisinide kapat daha sonra varsayılan tarayıcı olarak hangi tarayıcıyı kullanıyorsan onu yap bidaha çıkmaz karşına. Kapasanda durdursanda varsayılan tarayıcı olduğu için geri çıkar çözüm yazdıklarım veya komple silinecek bilgisayara bağlayıp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 9 Aralık 2024; 16:38:43 > -
-
Uygulamanın kendi ayarlarından kapalı olsada ana ayar kısmından varsayılan tarayıcı olarak başka bir uygulama seçmezsen yine geri gelir varsayılan olmaya devam eder. İnternet tarayıcısına yönlendiren herhangi bir işlem olduğu zaman xiomiyi değil mesela otomatik olarak sormadan Chrome veya opera gibi başka tarayıcı açması lazım ayarlar uygulamalar sonra uygulamaları yönet de sağ üstten üç noktaya bas diğer ayarlara bastıktan sonra varsayılan olarak bu ekran gelecek tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum bende Chrome seçili sende ne kullanmak istiyorsan onu seçmelisin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 9 Aralık 2024; 19:48:19 >
-
-
Selamlar. Dirençli kullananlar memnun mu acaba? Facebook telefon gruplarında direnç kayıtlılara HyperOS 2 güncellemesi yapmayın diye uyarılar gördüm. Alıp almama konusunda kararsızlık yaşıyorum. Kayıtsız olarak alsam mantıklı olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 9 Aralık 2024; 23:17:7 > -
Bende bu ikilimdeyim. Birde gt 20 pro gibi bir seçenek var ama poco da işlemci ve depolama cezbediyor. Diğerinde ise direk yazılımsal kayıt.
-
Tecno30 premier de bakabilirsin. Yazılımsal kayıt
-
X6 pro içinde dirençsiz kayıt çıktı diye haberler dolanıyor
-
Gözü karartıp X6 pro aldım,geçtim. Sonrasında duruma bakarım. -
Yazılımla var ama bl açık olmalı. Güncelleme ve sıfırlama ile gidiyor
Direnç kaydı en sorunsuzu onlarda 12-13 bine geliyor cihaz. Y.dışı olmasının anlamı kalmıyor.
Oyunla işim yok A55 araştırıyorum. Sorunsuz cihaz sanırım.
-
Peşin mi alacaksınız hocam?
-
Evet daha önce y.d kullandım cihazı. Tr fiyatını hakeden bir akıcılık göremedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1gigabyteEvet daha önce y.d kullandım cihazı. Tr fiyatını hakeden bir akıcılık göremedim.
Benim aldığım kişi y.d. direnç kayıtlı 10900 e satıyor.
-
Kimse x6 olanını almamış mı konusu falan da yok. -
Bu telefondan şikayetçi bir çok kullanıcı vardı, ne oldu peki sorunlar çözüldü mü? Yazılım güncellemeleri ne durumda?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X