Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lKaraoqLanl Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
4.955
Cevap
158
Favori
295.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beni en çok rahatsız eden sorun bölünmüş ekran sorunu onun haricindekiler gözüme batmıyor navigasyonla alakalı bir sorunum yok

• Bu gps sorunu s24 23 ve 22 serilerinin bazılarında da varmış. Ben bu yüzden cihazı değişecektim ama aynısı alacağım cihazda da çıkarsa zoruma gider. Android auto kablosuz çalışırken arada kopuyor o sinir bozucu.
    Samsung un iyi yanı yazılımı. Xiaomi nasıl mal bi ekiple çalışıyorsa bir türlü beceremiyor bu işi
  • Kontrol merkezindeki panel eski tipe nasıl döner bir sağdan Çek bir soldan çek alışamadım
  • dsmert kullanıcısına yanıt
    Olmuyor herhalde hocam bende uyuz oluyorum
  • Ekran özel temizleme bezlerine ve solüsyona rağmen kılcal çizik yapmaya başladığı için göze batmıyorken vazgeçtim koruyucusuz kullanmaktan cebte taşınan telefon olmamasına rağmen birkaç aylık kullanımda sınıfta kaldı. Burda tavsiye edilen ekran koruyucuyu aldım şu an montajı yaptım ekran koruyucusu olduğu belli değil görüntü ve hassasiyette değişen olmadı bakalım oyunda fark olacakmı gelen ürün K70e modeli için birebir uydu repair liguid yazan birsey daha çıktı onu kullanmadım çizik tamir etmeyemi yarıyordu acaba
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 5 Aralık 2024; 14:3:52 >

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam; ekran tamire yarıyor ama ilk kez duydum akıllı cep telefonunda normalde arabalarda vardı vakumluyorlardi vantuzlu birşey var üç bacaklı heralde sonra dokuyorlardi

Ekran cizigi mi kirigimi ne olduysa merak ettim resim gönderir misin ?

Niye cihazı degistirmiyorsunuz o kadar problemi var Size hitap etmiyor Haddim mi astiysam özür dilerim merak ettim
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Fotoğraf çekerek belli olacak bir durum değilki kılcal çizikler.Bu cihaz kullanım amacıma göre şu anda zaten en üst teknolojiye sahip daha iyisi yok piyasada . Update sonrası bölünmüş ekran sorunu düzelmezse başka telefon düşünücem

• Arkadaşlar memeos diye bir uygulama var orada poco başlatıcıyı güncelledim. Şuan böyle oldu ekran ama çok kararsız uygulamalardan geri olarak çıkarsanız acaip kasıyor ekran. Hyperos 2 ye hazırlık yapıyorlar galiba? ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt

Hocam simge paketinin adı nedir öğrenebilir miyim güzel duruyor

• JAMESWATSONSS J kullanıcısına yanıt

Bu temadan hocam simgeler
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de hyperos 2 destekli yeni poco launcheri yükledim ama sorunlu çalışıyor maalesef. O yüzden kaldırıp eski sürüme yeniden döndüm. Ama animasyonları falan şu anki sürüme göre baya iyi geldi bana.
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Aynen bende kaldıracağım birazdan bence hyperos 2 geldikten sonra verirlerse daha iyi olacak gibi diğer uyumsuzluk hat safhada çünkü
  • İyi günler.

Bakındım ama göremedim poco X6 nin konusu var mı forumda..

Ben bundan aldım, kalın sevmiyorum, 4 tanesi 250 civarına geliyor, ilk fabrikasyon olan bir yerden çizildi, biraz daha hirpalaninca takacağım

aliexpress.
    4 adet hidrojel Film için Xiaomi Poco F6 X6 Pro 5G X6 Neo ekran koruyucu Poco M6 M6 Pro 4G F5 X5pro kenar uydurma hidrojel Film - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006839251361.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.2.263d12614fXv0T&gatewayAdapt=glo2tur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cmhrsfk

Ben bundan aldım, kalın sevmiyorum, 4 tanesi 250 civarına geliyor, ilk fabrikasyon olan bir yerden çizildi, biraz daha hirpalaninca takacağım

aliexpress.
    4 adet hidrojel Film için Xiaomi Poco F6 X6 Pro 5G X6 Neo ekran koruyucu Poco M6 M6 Pro 4G F5 X5pro kenar uydurma hidrojel Film - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006839251361.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.2.263d12614fXv0T&gatewayAdapt=glo2tur

Bende burdan bir arkadaşımız tavsiye edip şiddedle övünce aldım.Birebir kesim görüntü kalitesi ve hissiyat olarak koruma camı yokmuş gibi hissettirdi müthiş memnunum çok seri ve hassasiyet gerektiren durumlarda teklemeden koruma camı yokmuş gibi kullanım sağlıyor.muhtemelen bundan sonra kullanacağım tüm telefonlar için bu markanın ürünü olursa gözüm kapalı alacağım cam bana kalın gelmedi yokmuş gibi geldi aksine ilk defada zaten hava kabarcığı boşluk bırakmadan birebir koruyucu montajı yapabildim en çokta bu yönünü sevdim🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Aralık 2024; 15:35:3 >

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

330 liraya geldi bana, iki aded cam ,çizik giderme solüsyonu ,montaj çerçevesi, iki aded temizleme bezi, iki aded solüsyonlu kullan at bez, iki adedde yapışkanlı ekran temizleyici çıktı kutudan. Ben şahsen daha iyisi olacağını kesinlikle düşünmüyorum bu cam şu ana kadar kullandıklarimin en iyisi .Arkadaş nokta atış yapmış bu tavsiye ile helal olsun kaliteden anlıyor dedim . Geçmiş konulara baktım tavsiye edenide göremedim hatırlayamıyorum kendisine teşekkür ederim okuyorsa kusursuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Aralık 2024; 15:54:30 >
  • Beyler sürekli mobil internet kopması yaşayan varmı.Turkcell kullanıyorum oyun oynarken veya internette takılırken birden kopuyor.Daha önce hiçbir telefonda yaşamadım.
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

Türk Telekom kullanıyorum bende yok öyle bir sorun en yakın yerleşim biriminin 10 km uzakta bir köy olduğu deniz kenarında bile gayet güzel çekiyordu denizede açılıyorum bazen sıfır sıkıntı

Hocam ilk defa bu telefonda bu sorunu yaşadım.Daha önce de Xiaomi kullandım ama bu sorunu ilk kez yaşıyorum.
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

Şansa kalmış bir model benimde canımı bölünmüş ekran sorunu ve videoların çoğu platformda tam ekran olmaması sıkıyor. Youtubede ve Chrome tarayıcıda tüm videolar kenarlardan bir parmak siyah görüntü ufalmış oluyor örnek olarak.İnternet kopması band 20 sorunu ile alakalı olabilir mi çin ve Hindistan cihazlarında oluyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Aralık 2024; 17:6:36 >
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.