|
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (241. sayfa)
-
-
Wlifi olarak çok iyi modem alt katta çok net görüşmeler yapıyorum terasa çıksam dâhi sorun yok yine dediğime geliyor konu merdiven altı üretim gibi belli bir standardı yok herkezde başka sorunlar 🤣
-
Peki Poco X3 cok guzelken, amiral gemisi katili neden böyle ?
Ben çift uygulamaya bayiliyordum.
Mesela annemin akbili var dijital de bedava geldi kullanmasını bilmiyor ben giriş yaptım kullandım. AliExpress Türkiye 🇹🇷 ye bazı ürünleri gönderimi kapattı adresi değiştirip bakabiliyordum. WhatsApp'i klonlayip 2 hesap kullanıyordum(ama ban yedim dsha kullanmiyorum Açıldı ban) Eskiden 2 hesap ekleme yoktu
Ikinci alana bayılmıştım
Kampanyaları takip etmeyi çok severim
Asgari ücret 1.500 TL. Ken 1.000 TL biriktirdim Kaçırdıklarım hariç
Cihazın mac,ip adresinden ziyade Id sini kaydediyormus Ikinci alanı silip açınca herşey sifirlaniyor
Normalde root lazım Google Play den indiriyordum Root suz yapamıyordu
Şimdi id aynı olunca annemin gsm numarasını girince otomatik verdim deyip vermiyordu kampanya ödülünü ikinci alanda veriyordu =D
Dating app de Türkiye 🇹🇷 ye şerefsizlik yapıyorlardı küfür ettim ban yedim karşı tarafı banlayacaklarina beni banladilar
Bende ikinci alan açtım ban atmadilar
Normalde kara listeye almışlardı Bir zaman sonra ban atıyorlardı
-
Arkadaşlar merhaba şu an poco x3 nfc kullanıyorum ve benim kullanım senaryomda gayet yeterli şekilde iş görmeye devam ediyor fakat ihtiyaçtan dolayı telefonu anneme verip kendime yeni bir cihaz alabilirim. Geçmiş mesajlara baktığımda x3 nfc'den geçen veya geçmeyi düşünen bir çok arkadaş olmuş. Kağıt üstünde özellikleri incelediğimde 9-10 bin TL ye anneme giriş seviyesi bir cihaz alacağıma 17-18 bin TL vereyim bunu alayım kendime gibi düşündüm ama birkaç mesaj üstte bir arkadaş yazmış tam heves edip telefonu alacak oluyorum sonra foruma girip abuk sabuk bir sürü şikayet görünce vazgeçiyorum minvalinde valla konuyu okuyunca ben de öyle bir izlenime kapıldım ne yalan söyleyeyim acaba hiç maceraya girmesem mi diye düşündürdü yani. Tavsiye eder misiniz ne dersiniz? Teşekkürler
-
Hocam merhaba.
Ben öyle oyun oynayan birisi değilim. Eskiden oynardım ama o zamanlar başka telefon ile yapıyordum.
Bu telefonun özellikleri kağıt üzerinde iyi ama problemlerle dolu bir telefon.
Yazılımı kötü değil, çok kötü. Xiaomi de bu cihaza belli ki bir güncelleme vermeyecek. Yani bu cihaz hep böyle kullanılacak.
Ben şahsen önermiyorum. Alalı daha 1 yıl olmadı ama pişman ettirdi. 2 senelik telefonları günde 2-3 kez şarja takarız ya, bu telefon da öyle. Oyun vs. yok, sosyal medyada takılırım biraz, mailleri kontrol ederim o kadar. Bazen de fotoğraf çekerim.
Keşke S23 alsaydım, kağıt üzerinde daha az özellikli ama daha iyi yazılıma sahip olan.
İşin diğer kısmı da şu, bu cihazda Mediatek işlemci olduğu için, cihaza Custom ROM bulmak da zor. Yani modlanmış bir işletim sistemi bulmak zor.
Umarım bu sizlere daha iyi bir fikir oluşturmuştur.
-
Alma hocam. İlk alanlardanım,sorunları vardı,update ile falan hiç bir şey düzelmedi.Sorunlarından biri daha,Instagram veya facebook video izliyorsun diyelim,uygulamayı kapattın çıktın,boş ekranda izlediğin videonun sesini dinliyorsun.
Ta ki task manager midir nedir ondan uygulamayı kapatana kadar.Yani os uygulamadan çıktığından haberdar değil. Diğer sorunlarını şimdi burada sıralamak zaman alır, zaten yazıldı bolca.
Telefonu kulağına götürürsün,ekran kapanmaz ve rastgele bir şeye basar,mesela mikrofonu kapatır.Sonra ne yaptı onu bul.
Anne,baba için zaten hiç kullanışlı değil,hiç düşünmemek lazım seçenek olarak.
-
Yurtdışında global rom hyperos 2.0 guncellemesini alanlar oldu mu ki merak ediyorum nasıl bir hale gelecek cihaz -
eyw
bi bakayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: serhattiAlma hocam. İlk alanlardanım,sorunları vardı,update ile falan hiç bir şey düzelmedi.Sorunlarından biri daha,Instagram veya facebook video izliyorsun diyelim,uygulamayı kapattın çıktın,boş ekranda izlediğin videonun sesini dinliyorsun.
Ta ki task manager midir nedir ondan uygulamayı kapatana kadar.Yani os uygulamadan çıktığından haberdar değil. Diğer sorunlarını şimdi burada sıralamak zaman alır, zaten yazıldı bolca.
Telefonu kulağına götürürsün,ekran kapanmaz ve rastgele bir şeye basar,mesela mikrofonu kapatır.Sonra ne yaptı onu bul.
Anne,baba için zaten hiç kullanışlı değil,hiç düşünmemek lazım seçenek olarak.
O zaman F6 bakayım bari alacak olursam. Orada da şikayet edilen noktalar var ama X6 Pro ya göre daha kısıtlı gibi görünüyor, teşekkür ettim tekrardan
-
Samsung A55 önerdi biri Samsung sahiden geliştirdi kendini güzel cihazlar -
Yd cihaz global rom son update bu
-
Bana 1.0.14 geleli en az 10 gun oluyor yuklemedim de hyperos2 kimseye gelmedi o zaman daha. -
Bende sadece 1.0.14 ü ben alamadım sanıyordum meğerse bayağı kişi varız galiba 1.0.13 te olan -
300 GB ne kullanıyorsun hocam merak ettim Ben bile yoğun kullanıyorum tamam çok kamerayı kullanmıyorum da 150 GB suan -
150 GB kadar foto video ve ses kaydı var zaten. Formattan önce 400 GB aşmıştım . Warzone ve call of duty mobile gibi yüksek yer kaplayan oyunlarda yüklü
-
Şimdi dikkatimi çekti de Google Play dan güncelleme yok ama Getapps den güncelleme var ve güncelliyor programı neden ? -
O zaman bütçe dostu birşey arıyorsanız cihaz düzgün çalışsaymis size biçilmiş kaftanmis
Bende sırf 512 GB hafızası var diye aldım
Cihazı kullanınca cabuk sarjina tav oldum -
Zaten bluetoth özellikleri, hafıza ve call of duty mobile 120 FPS desteği için almıştım cihazdaki sorunlar sürekli olmadığı için çokta göze batmıyor aslında birisi bakıp incelemek için aldığında herhangi bir hata göremiyor Instagram ışık kısma sorunu aylar sonra çıkmıştı geri gitti mesela şu anda yok öyle bir sorun yok saçma bir cihaz😬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 4 Aralık 2024; 14:18:4 > -
Siz benden daha çok hüsrana ugramjssiniz ben gps şuan en önemli problem
Günlük kullanım için, video render icn aldım Video render düşük kaldi -
Bazen bende oluyor ve bir kullanıcı çözümünü sormustu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X