Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lKaraoqLanl Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
4.955
Cevap
158
Favori
295.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Videoların kenardan kısa olmasının sebebi 9:16 formatından dolayı değil mi? Güncel telefonlar bu formata göre daha uzun bir yapıya sahip.
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Doğru guncelleme ilede olacak iş değil zaten uygulamaların desteklemesi gerekiyor aslında format seçmeye olanak tanisalar geriye dönük tam ekran olabilirdi. Uzman bir bilgimde yok benim anlamadığım qhd ekranda tam şekilde otururken bunda kenarlardaki boşluğu doldurmak için yakınlaştırip çözünürlükten ve görüntüden kırmak gerekiyor mantıksız gelen benzer çözünürlüklere sahip telefonlarda neden bu formata dayalı siyah boşluklar yok bunda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Aralık 2024; 20:58:18 >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    Hocam işte kaynak görüntünün / videonun en boy oranı ile alakalı. Bazi uygulamalar ekrani doldurmak için yakınlaştırma yapmanıza imkan veriyor. Ancak çözünürlük düşük ise ppi değerleri yerlere düşüyor. Sahne açısından da kayıp yaşıyorsunuz. Televizyonlar hala 9:16 formatında. Onlari inceltmek bence cok saçma olur. Mobile hazırlanan iceriklerin ince uzun telefonları düşünerek hazırlanması gerekiyor.
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Aynen doğru diyorsun bu gidişata göre en güzel çözüm bu telefonu değiştirmek gibi bütün yollar dönüp dolaşıp sat gitsine geliyor 🤣

Hocam internet üzerindeki videoları tam ekran açabilmek için samsung internet kullanabilirsiniz chrome yerine. Onda video asistanı bir özellik var. Bi videoyu açınca asistan aktif oluyor, tam ekrana döndürüyor. Sonra ordan ekran formatlarını ayarlayabiliyorsunuz, siyah boşluklar olmadan tam ekrana sığıyor video. Bölünmüş ekran sorunu nasıl bir şey bu arada?
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Burdan bile satıp samsunga mı geçsek gibi bir düşünce ortaya çıkıyor hocam
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Hahahah hocam 😅 Açıkçası ben önceden mi 9t kullandım ve yazılımsal sıkıntılar yüzünden Samsung'a dönmek istedim. Ama orta seviyede yazılımı idare ederdi onun da, yalnız donanım baya geri kalıyordu. Fiyatlar da çok yükselince yine xiaomi(poco) ya yöneldim. Ha bu telefonda ben bu kadar sorun yaşamıyorum. En büyük sorun pilin beklemede çok kötü olması. Neyse imkanım olursa belki seneye kaçak s25 ultra alırım, zaten samsungu özledim. Eğer sistem değişmezse kapalı kalacağı zamanlar bu tele hat takarım. Ya da yazılımsal imei falan olursa öyle kullanırım, bakalım
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt

🤣🤣🤣🤣🤣👏👏👏 Nokta atış oldu

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde o kadar araştırmama ve öncesinde sıkı bir mi fanı olmam yanılttı. Aslında anladığım kadarıyla mi serisinden şaşmamak gerekiyor ki bunu 7 sene Mi6 kullandığım için söylüyorum. Yani redmi ve poco serisi hem yazılımsal hem donanımsal olarak kırpılmış hemde bayağı kırpılmış seriler oluyormuş. Bende bu hafta s24 plus alacaktım ama ocakta bir 25 serisini bekleyeyim bakalım belki 25 serisi çıkınca 24 plus biraz daha düşer gibi düşünüyorum. Android ise mevzu samsung tan şaşmamak gerekecek gibi gözüküyor.
    Aynen hocam görünen köyün kılavuz istemediği gibi 🤣
  • Mi kumanda uygulaması sizde çalışıyor mu?

Ben de Vestel TV var seçiyorum ama hiç etki etmiyor.

Bir de telefonu elime aldığım anda ekran açılıyor bunu nasıl değiştirebilirim.
    Parmak okuyucuya basmadan ekran açılmasın.

( Yazıyı yazdıktan sonra buldum uyandırmak için kaldır seçeneği varmış onu açmışım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Aralık 2024; 1:19:7 >
  • Güncelleme kendini belli etti. Biz yanlış anlamışız, Çin takvimine göre Kasım ayında gelecekmiş.

Ejderha yılının Kasım ayına göre
  • tcebeci kullanıcısına yanıt
    Yani seneye kasım mı ozaman
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Mi box gibi kendi ekosistemi için . Samsung ve lg televizyonlarda bende çalıştıramadım

İçinde Vestel var Arçelik var beko var.

Ama TV ye etki etmiyor.

Başka kumanda uygulamalarını denedim çalışıyor.
  • En güncel Xiaomi Server (Cpid) Listesi

📶 Xiaomi CPID V2 Desteklenen Modeller

Xiaomi 15 (dada) V2
    Xiaomi 15 Pro (haotian) V2
    Redmi Note 14 Pro+ (amethyst) V2
    Redmi Note 14 Pro/POCO X7 (malachite) V2
    Redmi Note 14 (beryl) V2
    Xiaomi 14 Pro (shennong) V2
    Xiaomi 13 Pro (nuwa) V2
    Xiaomi 13 (fuxi) V2

Mix Fold 3 (babylon) V2
    Mix Fold 2 (zizhan) V2
    Mi MIX 4 (odin) V2
    Mi Mix Fold (cetus) V2
    Mix Flip(ruyi) V2
    Mix Fold 4(goku) V2

Redmi Note 12T Pro (pearl) V2
    Redmi K60E (rembrandt) V2
    Redmi Note 12 (sunstone) V2
    Redmi K60 Pro (socrates) V2
    Redmi K50 Ultra (diting) V2
    Xiaomi 12S Pro (unicorn) V2
    Xiaomi 12S Ultra (thor) V2
    Xiaomi 12S (mayfly) V2

Redmi K70 Pro (manet) V2
    Poco F6 Pro (vermeer) V2
    Poco C40 (frost) V2
    Redmi Note 12R / 12 5G / POCO M6 Pro 5G (sky) V2

Xiaomi CIVI 4 (chenfeng) V2
    Xiaomi CIVI 3 (yuechu) V2
    Xiaomi CIVI 2 (ziyi) V2
    Xiaomi CIVI (mona) V2
    Xiaomi Civi 1S (zijin) V2

📶 Xiaomi CPID V1 Desteklenen Modeller

Xiaomi 14 Ultra (aurora) V1
    Xiaomi 14 (houji) V1
    Xiaomi 14T Pro (rothko) V1
    Xiaomi 14T (degas) V1
    Xiaomi 12 Pro (zeus) V1
    Xiaomi 12 (cupid) V1
    Xiaomi 12T (plato) V1
    Xiaomi 12 Lite (taoyao) V1
    Xiaomi 11T Pro (vili) V1
    Xiaomi 11 Ultra (star) V1
    Xiaomi 11 (venus) V1
    Poco F6 / Redmi Turbo 3 (peridot) V1
    Poco X6 Pro (duchamp) V1
    Poco F5 / Redmi Note 12 Turbo (marble) V1
    Poco X5 (moonstone) V1
    Poco X5 Pro/Redmi Note 12 Speed (redwood) V1
    Poco F4 / Redmi K40S (munch) V1
    Poco F4 GT / Redmi K50G (ingres) V1
    Poco X3 Pro (vayu) V1
    Poco F3 / Redmi K40 / Mi 11X (alioth) V1

Redmi Note 13 4G (sapphire/sapphiren) V1
    Redmi 14C / POCO C75 (lake) V1
    Redmi A3 (blue) V1
    Redmi 13 (moon) V1
    Redmi Note 13 Pro 5G (garnet) V1
    Redmi Note 12 4G (topaz) V1
    Redmi Note 11 4G (spesn) V1

• #HyperOS
    New update available!
    Device: Redmi K70 Ultra China
    Codename: #rothko
    Type: Stable Fastboot
    Version: OS2.0.13.0.VNNCNXM | 15.0
    Size: 9.5 GB
    MD5: c58ab93d3c772bf41ff07777d6ec8dec
    Changelog:
    (Basic experience)
    Fix: Items were sometimes displayed incorrectly in specific games
    (Alive Design Philosophy)
    Alive Design Philosophy unveils fresh, vibrant design across the whole system, making every interaction feel smooth and alive.
    All-new Artistic Lock screen:
    Artistic Lock screen brings new templates and effects inspired by classic designs, giving your device a cinematic look every time you unlock it.
    AI dynamic wallpapers:
    AI-generated dynamic wallpapers bring static images to life.
    All-new Gallery:
    With AI and reorganized collections, Gallery makes your memories even more vivid.
    All-new Weather
    Real-time Weather Engine 2.0 shows you the sky and clouds just like in real life – even lets you see rainbows and the Milky Way.
    All-new Calendar:
    The new Desktop calendar adds a touch of ritual to your day.
    All-new Clock:
    Updated Clock uses a more refined display structure for a more elegant, easy-to-read look.
    Updated widgets:
    Enhanced widgets allow you to customize and combine information on your Home screen for a more efficient, stylish experience.
    Updated animations:
    A full-scale animation upgrade makes every interaction flow smoothly and feel stable, responsive, and comfortable.
    (Xiaomi HyperCore)
    Xiaomi HyperCore, Xiaomi's proprietary core technology platform, enhances performance, graphics, network, and security.
    New microarchitecture scheduler:
    A new in-house microarchitecture scheduler manages tasks more efficiently.
    New dynamic memory:
    New technology allows precise resource allocation, so apps start up faster.
    Upgraded rendering:
    Upgraded rendering for multitasking extends battery life.
    Heterogeneous computing:
    Enhanced rendering pipeline boosts hardware performance for faster, more efficient visuals.
    Enhanced wireless compatibility:
    Enhanced wireless compatibility boosts network stability for more reliable connections.
    5G full-link prediction technology:
    Networks can now be optimized networks for calls and live-streaming.
    (Xiaomi HyperConnect)
    Upgraded cross-device connectivity framework.
    Upgraded Home screen+:
    You can drag phone apps onto Xiaomi tablets or add them as native apps.
    Updated shared clipboard:
    Shared clipboard allows you to batch copy text for easier multi-device sharing.
    Smart home devices:
    Smart home upgrades improve the consistency of control experience of various terminal devices, covering Xiaomi Smart Hub, Home screen widgets, and the Xiaomi Home app.
    "Human × Car × Home" smart ecosystem:
    Enhanced interconnectivity for phones, wearables, and cars, adding 62 new ways for your devices to interact with each other.
    Documents:
    Take document editing to a new level with over 100 supported file formats, including documents, spreadsheets, and presentations across devices.
    Upgraded Xiaomi Smart Hub
    In upgraded Xiaomi Smart Hub, you can add sticky notes to your TV screensaver and use PiP.
    (Xiaomi HyperAI)
    Xiaomi HyperAI reshapes system apps with AI, enhancing productivity and usability and creating a dynamic, ever-evolving user experience.
    All-new AI writing:
    Generate, summarize, expand, polish, and correct text wherever you are with AI writing.
    AI audio recognition:
    Now, AI can recognize audio and transcribe in real time, summarize automatically, and mark speakers.
    All-new AI search:
    With AI search, you can find photos, videos, messages, notes, and recordings accurately.
    AI Interpreter:
    Upgraded translation and interpretation features.
    AI data security:
    End-to-end encryption is provided for sensitive data.
    Trusted computing architecture:
    Ensure the security of your data across devices and cloud.

Bu bizim telefon değil mi?

• ruf kullanıcısına yanıt

Bizimki k70e duchamp

• Bu kısımdaki ayarları bu şekilde değiştirdim. Dünden beri zaman zaman hatalar aldığım Facebook whatsap ve Instagramda yoğun şekilde dolaşıyorum birkez bile hatalar tekrarlamadı mutlaka günlük olarak tek tük gördüğüm hataların hiçbirini göremedim. İlerleyen zamanda böylemi denk geldi yoksa bu modda hatalar yokmu görücem bakalım şimdilik level atladım gibi bir durum yaşattı. Başta çok zorlandım ama ekranın tam olması tepkilerin daha hızlı olması geri dön aşa at cok keyifli gelmeye başladı. Şu an için arka plana atılan uygulamaları aşadan çekip çıkarmak biraz tekletiyor beni ama onada alışmaya karar verdim bundan sonra böyle kullanacağım çok seri ve keyifli oldu renklere göre kategorize etmekte güzelmiş menüden yeşile basıyorum mesela Spotify maviye basıyorum face orda falan renklere göre kategorize ediyor
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★n
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 9 Aralık 2024; 0:37:31 >

Ben konudaki hataların hic birini yaşamayan insanlardanim. (Pusula doğruluğu hariç)
    Başından beri sizin yaptığınız modda kullanıyorum yani iphonelardaki gibi tam ekran modunda. Acaba sorun yaşayanlar hep navigasyon tuşlarıyla mi kullaniyordu sizin gibi?
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.