Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.955
Cevap
158
Favori
295.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valal hocam nette baktım ama net bi kılavuz bulamadım

dediğiniz programlar var ama teldeki hangileri kaldırılacak hangileri grekli belli değil

bişey silerim sonra uğraşırım diye dokunmuyorum şuan

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

Silmeden devre dışı bırakırsın sıkıntı olmaz

güvenlik ve bi kaç program harici sıkıntı çıkarmaz

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-13-hyperos-1-0-debloat-listesi--159941686

konuda bazıları var.

bende F5 için kullanmamıştım sıkıntı çıkmadı

kendi sildiklerimde var ekstra

• Rigelgeuse kullanıcısına yanıt

Ben hem oyun için aldım hemde bluetoth özellikleri s24 ultradan daha geniş hem qualcom tarafında hemde ldac olarak hepsine destek veriyor üst modeli f6 pro ve kendinden üst segment onlarca telefon BT konusunda bunun kadar gelişmiş değil bu cihaz dimensty olmasına rağmen qualcom desteği güzel 24 bit kablosuz pürüssüz flac tadında müzik zevki yaşatıyor. Mesela Samsung'un s serisi snapdragon işlemci modellerini seçsen dahi qualcom desteği yok hesapta snapdragon olacaklar qualcomu aradan çıkarıp kullanıcıları hapsetmişler.Aynı iPhone gibi kendi ekosistemine zorlamaya başlamışlar . Ben tercih etme sebebime göre avantadayım çünkü 25 30 binlik dap playerleri ana ses ünitesi olarak kullansam dahi ses kalitesinde değişen birşey olmuyor bu telefonu sistemlerin merkezine tam tadında yerleştirdim cihazın fiyatı değil desteklediği protokoller sesin rengini belirliyor aşırı keyifli benim için müzik yönü.Günümüzde amiral gemilerinde dahi çok yönlü seçenek yok rakip firmaların bluetoth protokollerini tek telefonda toplamış adamlar seçtiğim recevier sony qualcom farketmiyor aptx aptx HD aptx adaptive ldac aac sbc iphonedeki protokoller yok yok yani hepsini toplamış adamlar cihazı hep gömüyorum ama bu paraya daha iyisi yok bu konuda . Eğer qualcom çipli herhangi bir Bluetooth kulaklık alıcı verici gibi cihazlar kullanmayacaksan oyun oynamayacaksan A55 veya s23 fe yeterli olur yıllarca baş ağrıtmaz ama bu iki kriterin varsa pek seçeneğin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 1 Aralık 2024; 0:47:55 >

• Bu telefona geçince şunu anladım.Üst düzey donanıma sahip olan telefonda oyun oynamanın zevki başka oluyormuş.Oyunlardan daha fazla keyif alıyorum resmen.
  • koray_a K kullanıcısına yanıt

Hocam bende müzik dinlemeyi severim.Kalitesi nasıl özellikle bas ve tiz olayı.

11 bin tl civarında satıyorlar ama şikayet edende çok. Boot kilidini açıp rom atabilirsem daha iyi olur diye düşünüyorum

• Cihazı rom değiştirmek için alacaklar almasın.
    MTK işlemci olduğu için doğru dürüst rom yok cihaza.
    Romlarda volte vowifi sorunları var. Rom atarim diyen f6 alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Hocam bende müzik dinlemeyi severim.Kalitesi nasıl özellikle bas ve tiz olayı.

11 bin tl civarında satıyorlar ama şikayet edende çok. Boot kilidini açıp rom atabilirsem daha iyi olur diye düşünüyorum

Ses kalitesi olarak güzel ama ses şiddedi olarak kullandığın ekipmana kalmış yeterli gelmeyebilirde .Kafan patlayacak kadar yüksek sesle dinliyorsan sıradan kulaklıklar ile kulak memelerini sallamıyor. Ben kulaklıktan cok ses işlemcisine bağlanıp dinlediğim için yarı ses seviyesiyle bile bütün mahalleyi rahatsız edebilirim ,okadar iyi bt konusundada kabloludada.Bağlandığın cihaza kalmış ortalama bir ses seviyesi var, ses kalitesi kadar şiddedi yüksek değil. Bas tiz konusunda oldukça başarılı tonlamaları frekans aralığı geniş .Standard kullanıcı için kablolu bağlantıda bir LG v30 veya HTC Evo etkisi yapmaz kesinlikle daha iyisine aşinaysınız kötüde diyebilirsiniz .Benim yorumum hi fi cihazların hakkını veriyor playere gerek duymuyorum . Son olarak bluetoth ile ses aktarımında ses konusunun hala kralı olan v30 plus ile farkı ayırt edemezsiniz aynı teknolojiyi kullanıyor csr çipli birkaç farklı cihaz ile bağlantı kurup testler yaptım sonuç muazzam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 1 Aralık 2024; 17:38:35 >

• Bu arada üst frekanslar konusunda tavernayada sardığım olur ara sıra mesela bir cengiz dinlerken üst fekanslar açıksa parlat parlatabildiğin kadar tıslatmadan kulak delebilecek ayar yapmaya müsait cihaz pioneerin en pahalı en özel serilerini kullanan bir kaç kişiyi deli ettiğim oldu bu telefonla kablosuz bağlantıya inanmayıp torpidoda teyp mi var dedirttim daha ne olsun aynı durumu bana v30 plus kullanırkende yaşattılar kablolu kulaklıkla takıntılı müzik tutkununa tavsiye etmem ama iyi sistemlerin hakkını versede illaki eksikliğini hissettirir veya eksiği kapamak için uğraşırsınız😬

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 1 Aralık 2024; 18:0:19 >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    Video çekip göstereceğinde, göstereceğim zaman sapıtmiyor =D

Hani ses kısma tuşuyla güç tuşuna basıyorsun ekrsn görüntüsü alıyorsun ya ses en sondayken kısıyor sonra o ses barını açıp kapıyor Sesi acaba kadar ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

Şunun gps olayını cozselerdi ben genede kullanirdim ne kadar Samsung a için gitsede =D

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Olmuyor hocam X6 Pro da X3 de oluyordu

Kaldırıyorum kendi kuruyor ama güncelleme yapmıyor adb le yapmıştım
    Oldu zannettim bıraktım

Daha önce mi video kaldırayim derken Goog Play I kaldirdim fabrikana ayarlarina döndürdüm düzeldi

Kurulumu yaptım adb le kaldırdım birşey olursa zaten fabrika ayarlarında deidm gene sifirlarim dedim
    Mi video kalktı zannettim kalkmamış
  • xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Yanlış bi işlem yapıyorsunuz demek ki

Hayır

Başka alternatif yok çünkü★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

Hocam ayarlar+uygulamalar+devre dışı bırak daha neresen yapacağım ?

ben programdan bahsetmiştim bilgisayara bağlanıp yapacaksınız adb fastboot tols ile yada https://forum.donanimhaber.com/redmi-note-13-hyperos-1-0-debloat-listesi--159941686 burada ki yol ile

Özür dilerim

Hiç olmadı bu sorun bende. Benimde yeni keşfim Fc mobile uzatmalar bölümündeki fcm TV yayınlarını izlerken bir süre sonra telefon kendini kapatıp ekran kilidine geçiyor 🤣

• Bu cihazın wifi araması da iyi değil heralde
    Power plug var hani elektrik prizinden internet veren cihaz. Cihazın dibindeyim bütün dişler çekiyor ama bazen sesim gitmiyor
    Ama
    Evdekilerin cihazında sa oluyor bazen Samsung anlamadim
  • ne zaman bu cihazı almaya niyetlensem konuya giriyorum hevesim kaçıyor, gerisin geriye gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Aralık 2024; 19:17:44 >
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.