Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.159
Cevap
164
Favori
360.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şarj olma hızının yavaşlaması hyperos 2.1 ile çözülmüş. Ama güncellenme yoksa telefonu kapatıp öyle şarj edin biraz hızlı şarj ediyor. Sonra teli açıp şarj etmeye devam ederseniz yine hızlı şarj oluyor. Bir süre de sorun çıkarmıyor. Sonradan yavaşlarsa yine aynı şeyi yapabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni cihaz bakıyorum ama piyasada böyle içime sinen cihaz yok ya. Amiral gemi cihazlar aşırı pahalı, kaçak alsam o da pahalı 😐 x6 pro fiyatı civarındaki cihazlarda da bir şey bulamadım. Fiyatına göre donanımlar düşük kalıyor. Xiaomi cihazlarında yazılım değişik, belki sadece poco öyledir. Xiaominin normal cihazlarını kullanmadım.
    Söylentilere göre bataryası baya büyük olacak redmi turbo 4 pro (poco f7) bekliyorum ama yazılım korkutuyor 😅 coloros 15 ile magicos merak ettim hatta realme yazılımını da merak ediyorum ama yine içime sinen cihaz yok. Şimdilik x6 proya devam gibi..

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Hocam redmi yada pocoyu boşverin, mi serisi bir tık daha iyidir güncelleme almada. Ben Mi6 yı 7 yıl kullandım bunun son 3 yılı eu rom du gayette iyiydi. Bugün teknosadaydım aslında tecno marka telefonlarında güzel albenisi var fakat yazılım nasıldır bilmiyorum. Bende şimdilik x6 pro yu kullanmaya devam ediyorum. Ama bu saatten sonra telefon alacaksam samsung fold serisi düşünüyorum.

F7 ultra yı bekle  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Valla olabilir hocam ama bakalım fiyatlar nasıl olacak. En azından birkaç ay daha x6 pro ile devam görünüyor şimdilik.

Bi kaç daha bekleyin fiyatına göre hareket edilir  

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihazdan önce mi 9t kullandım ben de. Genel olarak memnundum ama bazen bildirim sıkıntısı oluyordu çoğunlukta da ram sanki 2 GB varmış gibi uygulama kapatırdı 😅 bu çok canımı sıkardı ama snapdragon işlemci vardı diye bolca rom vardı, baya da denedim ben de. İyi idare etmişti o cihaz, halen daha duruyo.

Evet globalde bende de sorun oluyordu bildirimler eu roma geçince düzelmişti. Bir daha mediatek işlemciye tövbe zaten 🤣 dediğim gibi illede xiaomi olsun diyorsanız mi serisi ve snapdragon İşlemci sizi mutlu eder ama ben dahada xiaomi almam. Kafada bitirdim çünkü 🤣 bu fold serisi hoşuma gitti. Durumlara bakıp almayı düşünüyorum müsait zamanda. Bu arada şöyle durum çubuğu simgeleri değişen tema bulabildiniz mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigitoguz -- 11 Mart 2025; 21:11:22 >
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    İnşallah alabilirsiniz hocam. Ben de s25 ultra istiyorum mesela ama imkanlar iyiye gitmiyor bir türlü 😅
    Tema konusunda maalesef hala yok ya. Kaç aydır hyperos 2 var ama tema hala yok iyice saçma bir duruma döndü bu :/ Bari Samsung'taki good lock benzeri bir şey olsa da biz değiştirsek ama o da yok

S25 ultra da güzel, bu keskin köşeler yuvarlaklaştırılınca farklı bir havası olmuş. Evet bencede artık tema olayını tek düzeye düşürecekler gibi iphone stili olacak gibime geliyor.

• Benim de sıradaki telefonum S25 ultra veya S26 Ultra :D Xiaomi artık ciddi anlamda bitti. Hatta Samsung'un düşük modellerini alırım yine Xiaomi almam. Ben artık güçlü donanım değil sorunsuz yazılım istiyorum. Samsung'un hiçbir cihazında böyle saçma sapan hatalar yok

Aynı durumdayım maddiyatıda geçtim bu telefona sinir olduğum şeyler oldu yazılımsal üstüne birde warzone performansına kafayı taktım değiştiricem ama sırf warzone için 70 80 bin liralık telefonlara elim gitmiyor. iPhone 16 plus modelinide zaman zaman kullanıyorum inan bu X6 ondan iyi geliyor. 120 Hz farkı 60 a dönünce ciddi sıkıntı ekrandan bariz şekilde kaybediyor kamera olarak benmi beceremiyorum iPhone ile çekmeyi kalite farkı yok gibi birşey hatta aydınlık ve yakın çekimlerde X6 ile daha iyi geliyor çekimler . Ses konusunda baslar olarak iPhone daha güçlü olsada netlik olarak X6 iyi warzoneden yüksek ayarlara izin versede X6 dan daha iyi çözünürlükte daha yüksek grafik ayarı seçince bu seferde oyunun akıcılığı X6 dan kotu oluyor eee ne anladım ozaman o yüksek grafik ayarından zaten görseller en yükseğe alsamda bir detay kusurları bariz var oyundanmi öyledir anlamadım daha pek çok şeyde X6 iyi bana bariz daha iyi geliyor 16 plus fiyatı 65 70 bin bandında iken X6 ile kiyasimdan sonra elim hayatta gitmez hatta şunu çok açık söylim X6 ile iPhone 16 plus üzerine 10 bin ver takas yapalım dense sen ver 10 bin derim ağır eleştiriyoruz ama bu telefon yeterli sorun warzonede ve bizde birazda yazılımda😬Ha birde hafızası 128 cigubitcik 60 bin+ ver hafızaya bak benim anahtarlıkdaki USB 125 gb X6 pro kadar olamamış telefonlara bir çanta para bırakmak saçma kiminin yenileme hızından kiminin Bluetoth özelliklerinden ses kalitesinden kiminin hafızasından sarj hızından iyi inanmıyorsanız araştırın her amiral gemisinde bile mutlaka bir iki ekstra özelliği çıkıyor çok saçma 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 12 Mart 2025; 2:27:10 >

• koray_a K kullanıcısına yanıt
    Cihaz dediğiniz gibi yeterli hocam. Yazılımsal sıkıntılar böyle çok olmasa, her cihaza ayrı sorun çıkarmasa baya iyi olacak aslında ama mesela beni etkilemeyen birçok sorun diğer arkadaşlar için ciddi sorun olabiliyor, android auto veya navigasyon gibi. Ya da hyperos 2 ile uygulamalar saçma şekilde takılıyor, sanki 120 hz gibi değil tiremeler oluyor vs. Hani bunları idare ederim ama benim en çok canımı sıkan batarya. Normalde çok iyi değil evet ama wifi ile 5 saat ekran süresi veriyo. Yani 5000 mah batarya gibi çalışmıyor ne yazık ki. Bir de bende beklemede çok şarj harcama durumu var. Gün içinde bataryanın yüzde 20 25'i beklemede gidiyor 😑 Benim için baya kötü, dışarıda mobil veriyle telde bir şey yapasım gelmiyor.
    Mesela geçen video izledim, batarya karşılaştırması yapılmış birkaç cihazla. Poco x7 pro ve poco f6 da vardı. Normalde aynı adamın başka inceleme videolarını izlemiştim onlarda yoktu ama bu son videoda iki poco cihazı 10 saat beklemede yüzde 19 ve yüzde 20 şarj harcadı. Poconun xiaomiden alıp kendi cihazlarına koyduğu yazılımı nasıl elden geçiriyorsa aşırı tutarsızlıklara sebep oluyor. Bunu çözseler baya iyi yer edinirler aslında.

Aynen en büyük sorunu zaten kişisel sorunlar çıkarıyor olması vede sorunlu zamanlarıda sorunsuz zamanlarıda bende stabil değil iki gündür yine maşallahı var kaç gün ayarımı kaçırmadan devam edecek o kesin değil işte. Android auto konusu aslında derin konu birazda karşı cihazların oyun bozanlığıda var içinde . Mesela ben pioneerin birkaç teybine gerek double android auto gerekse single din olarak bağlantı kuramadım iPhone tıkır tıkır sorunsuz baglanıyor X6 pro sıkıntı çıkarıyor ama cihazın dilini İngilizceye cevirdiğim zaman hem sorunsuz bağlandı hemde sorun cıkaran Pioneer uygulaması sorunsuz çalıştı aynı senaryoyu nakamichi markasındada yaşattı birçok OEM teyp fabrikasyon teypte benzer maliyetten kaçmak için muhtemelen iPhone tarafına daha fazla ARGE ayırıyorlar iPhone ile sorun çıkaran teybe denk gelmedim desem yeridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 12 Mart 2025; 2:37:38 >
  • 2.0.100.0 güncellemesi gayet stabil çalışıyor. diğerlerine karşın bu son güncelleme daha iyi ve daha akışkan gibi geldi bana. şimdilik bir sorunla karşılaşmadım.

• 2.01.0 var şu an bende güncel mi yenisi geldi mi

• Gün geçmiyor ki xiaomi ailesi düzgün çalışan bir şeyi bozmasınlar. Son yazımın üzerinden daha 1 hafta geçmedi ama xiaomi ekibi bluetooth güncellemesi ile cihazın içinden geçti. Bluetooth kulaklığı şarj istasyonundan çıkarır çıkarmaz telefona bağlanması lazım (en azından son bluetooth güncelleme öncesinde bu şekilde çalışıyordu) gelin görün ki son bluetooth framework güncellemesinden sonra kulaklığa otomatik bağlanmıyor, bluetooth kısmına girip önceden eşleşmiş cihazlar kısmından kulaklığın üstüne dokunmanız gerekiyor. Bugün bluetooth ayarlarını ve kulaklığı sıfırlayıp tekrar denicem. Eğer çözülmezsede düzelene kadar böyle kullanıcam. Xiaomi acaba bu framework ve güncelleme paketlerini acaba stajyerlere falan mı yazdırıyor çok merak ediyorum. Hadi stajyere yazdırdın ona lafım yokta paketi kontrol eden ekip hiç mi test edip hadi biz bunu globale gönderelim demedi. çok güzel cihaz ama her gün yeni bir bug ile beni şaşırtmaya devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Gün geçmiyor ki xiaomi ailesi düzgün çalışan bir şeyi bozmasınlar. Son yazımın üzerinden daha 1 hafta geçmedi ama xiaomi ekibi bluetooth güncellemesi ile cihazın içinden geçti. Bluetooth kulaklığı şarj istasyonundan çıkarır çıkarmaz telefona bağlanması lazım (en azından son bluetooth güncelleme öncesinde bu şekilde çalışıyordu) gelin görün ki son bluetooth framework güncellemesinden sonra kulaklığa otomatik bağlanmıyor, bluetooth kısmına girip önceden eşleşmiş cihazlar kısmından kulaklığın üstüne dokunmanız gerekiyor. Bugün bluetooth ayarlarını ve kulaklığı sıfırlayıp tekrar denicem. Eğer çözülmezsede düzelene kadar böyle kullanıcam. Xiaomi acaba bu framework ve güncelleme paketlerini acaba stajyerlere falan mı yazdırıyor çok merak ediyorum. Hadi stajyere yazdırdın ona lafım yokta paketi kontrol eden ekip hiç mi test edip hadi biz bunu globale gönderelim demedi. çok güzel cihaz ama her gün yeni bir bug ile beni şaşırtmaya devam ediyor.

Bende öyle bir sorun yok kulağıma taktığım anda ses kulaklıkta.

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.