Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: baser , kasvaa2 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6.161
Cevap
164
Favori
360.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bana dün geldi güncelleme bir sorun yok şuan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muthisbishi kullanıcısına yanıt

Bunuda üst frekanslardan emin olmak için dinleyin telefon hoparlörleri genelde bozulduğu zaman tiz sesleri parazitli gibi bozuk verir ben kendi cihazımda kristal gibi berrak duyuyorum son sesde şıkır şıkır çalıyor cihaz bozulma yok

Adarsh Developersyoutube
    Hello! This video was made to test the whole sound system, hence called #UltimateTweeterTest Tags: #TweeterTest #AdarshDevelopers #SpeakersProject Thank You! ©Adarsh Recrds2020
    https://www.youtube.com/watch?si=xhto0C2wAzP_rlei&v=2uZGf71iZ7s&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 8 Mart 2025; 11:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt

evet hocam hem madonnanın şarkısında hem bunda daha iyi sesler.

ben yaklasık 1 ay önce ağır bir grip geçirdim. sol kulağım hala biraz tıkalı. belki ondan kulak tırmalamaya başladı   arkadaşın telefonunda da aynı şeyi yaşayınca emin oldum telefon sağlam  

sürekli instagram reels izlediğim için orada da kalitesiz sese sahip videolar denk geldi heralde. benim kulaklarla birleşince endişelendim..

bu arada aliexpress de smartdevil markasını buldum ama poco x6 pro için olanı bulamadım. link kaydettiyseniz atabilir misiniz hocam? çok teşekkürler  

edit 2 :

aliexpress.
    SmartDevil Tam Kapak Temperli Cam Xiaomi POCO X6 Pro F5 X5 Pro F3 F4 F6 Pro X3 Pro HD Ekran Koruyucu Anti Mavi Işın Filmi - AliExpress 509
    https://tr.aliexpress.com/item/1005002592746675.html

sanırım bu değil mi hocam? sipariş geçeyim sizden teyit aldıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muthisbishi -- 8 Mart 2025; 16:51:17 >

• Hiçbir zaman video veya müziğe son ses başlanmamalı sosyal medya videolarindaki editli sesler bozuk frekanslardan dolayı hoparlörü ve kulaklığı dahi bozabilir. Benim sipariş verdiğim link bu hava kalmayacak şekilde profesyonel uygulama yaparsan dokunmatik hassasiyeti ve görüntü kalitesi olarak çok memnun kalacaksın dusurmelerdede test ettim çok sert darbeler aldı sıfır sıkıntı yanlız ben ilk defa cam takmıştım hava ve bir iki göze batmayan toz kalmıştı önemsemedim oradan yürüdü gitti beyaz kenar sorunu çıkardı sonra içindeki tamir likiti ile düzelttim epey bir süre idare etti geri saldı nokta pürüz kalmadan montaj yaptırman lazım içinden çift cam çıkıyor parasına değer AliExpress'te az önce şunu buldum:

398,16TL | SmartDevil 2 adet Ekran Koruyucu için Xiaomi POCO F6 F5Pro M6ProTemperli Cam POCO M4 Pro 5G X3 NFC HD Anti Mavi Işın

https://tr.aliexpress.com/item/1005002592873443.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=6000252785946&aff_fcid=78924ef4f06b44428c521b6225bfc991-1741446168397-03809-_opQaECw&tt=MG&aff_fsk=_opQaECw&aff_platform=default&sk=_opQaECw&aff_trace_key=78924ef4f06b44428c521b6225bfc991-1741446168397-03809-_opQaECw&shareId=6000252785946&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=0aaefcde27314d89a785c3706b94c38a&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2tur

• Güncellemeden sonra şarj biraz oturmaya başladı.İlk iki gün çok kötüydü.Bir de game turboya gerçek zamanlı FPS koyulmuş.Bana biraz uydurma geldi.Genshin oynadığımda 70,80 FPS gözüküyor.Cod mobil de 120 ye ayarlı olmasına rağmen sürekli 85,90 arası gözüküyor.

yeşil ooldu hepsi sadece ivmede çok bekleidim çıktım. Son olarak yeniden kurucam güncellemeyi. Sorunsuz yapmıştım son güncellemeyi bu arada

• Sorun olsa fail verirdi . Son çare servise yollamadan önce hard reset at muhtemelen yazılımsal bir sorun yaşıyorsun servis zaten genelde telefonu sıfırlıyor sonra fiziksel müdahale yapıyor

• Arkadaşlar ben hala 1.0.14 surumdeyim, 1.0.17 geldi ne yapayım sizce geçeyim mi kalsın mı böyle?

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Evet hocam şarj kendine gelmeye başladı ilk zamanlar 3.5 saat maksimum ekran süresi aldım ciddi moralim bozulmuştu .Call of duty mobilede 120 Hz secilse bile eli hassas birisi az çok anormallik illaki hisseder.Bu oyun iPhone de ve android tarafında Snap dragon işlemcili telefonlarda avantajlı oyun taraf tutuyor kehanetimden bahsetmistim sniper ile zaman zaman tek artırmaz adamı iki üç saniye tararsın ölmez bu avantajlı telefonlara sahip birisi tekli silahla gelir belden aşağı tek atar. Üst üste birkaç mvp kazandığın oyundan sonra FPS düşüşü ve ısınma olmamasına rağmen birincilik vermemek için tekleme yaptırır hedef saptırır skor serisi tsmamlarsın çağırdığın uçak köpek her neyse doğar doğmaz vurulmuş gibi yok olur gider daha pek çok aksilik oyununun akışından sanarsın ama aslında tek sebeb iPhone veya snapdragon işlemcili bir telefon kullanmamandır FPS ölçümünü farklı şekillerde yaptım FPS düşüşü olduğu zamanlarada dikkat ettim ısınma falan ile alakası yok resmen bundada FIFA daki momentum belası gibi bir durum var oyunun akışına rakibin kullandığı cihaza göre seni ya fpsden ya kontrolden illaki birşeyden geriye atıyor çünkü farklı soğutucular ilede denedim sıcaklik takip ederek de denedim FPS düşüsü 120 kilit olmasına rağmen benimde dikkatime takılmıştı . Game turboda dediğin gibi uydurma değerler ve oyun performansına zarar veriyor game turbodan kurtulup sanal belleği kapatmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 9 Mart 2025; 12:27:15 >

Snapdragon işlemcilere büyük avantaj sağlıyorlar.Sadece bu işlemciye özel etkinlik ve turnuva düzenliyorlar.Hocam bir sorum olacak siz de Krai haritası oynarken aşırı ısınma ve kasma sorunları yaşanıyormu.Krai ilk çıktığında arka arkaya 3,4 el atıyordum çok iyi optimizasyonu vardı.Şimdi son zamanlar da tek el oynamak bile telefonu yakıyor.Diğer haritalarda hiçbir sıkıntı yok sadece Krai de bir sıkıntı var.Siz de aynı sorunu yaşıyormusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klür134 -- 9 Mart 2025; 14:20:58 >

Önce 120 FPS seçili bir maç attım uçaktan atlarken hafif bir takılma oldu sonrasında en ufak bir kasma olmadan maçı bitirdim sonrasında 120 FPS ayarından çıkarak grafik ayarlarını ultraya çekip oyunu baştan başlatarak girdim yine maç sonuna kadar en ufak bir kasma olmadı. Telefonu performans moduna almaya bile gerek kalmadı normal modda tamamladım. Yanlız haritaya bittim acaip sardı ben normalde deatmatch sniper girip bir kaç maç stres atıp çıkarım bu haritayı görmemiştim. Isı konusundada dm match modundan daha hissedilir anormallikte bir sıcaklık artışı yok program 3 derece gösterdi

Benim sorunumda deathmatcda 120 FPS modundan çıkarsam sniper ile istediğim tepkiyi alamıyorum sanki nişangah donanıma bağlı bir kasma değilde pinge bağlı bir gecikme varmış gibi tepki veriyor geride kalıyor parmak hareketimden

Ben de şimdi bir el attım yine acayip ısındı.Diğer battle royale haritalarında hiç bir sıkıntı yok yağ gibi akıyor.Sadece Krai de son haftalarda sıkıntı var.Buna rağmen harita çok keyifli şehir haritası olması ayrı güzel ben de sizin gibi genellikle multiplayer oynardım.Son aylarda Codm battle royale sardım.Özellikle Krai ve Alcatraz aşırı keyifli.

Haritaya bittim fena sardım battle royalde ben adam bulamıyorum canım sıkılıyor on dakikada bir adam çıkıyor karşıma dm maçta herkez düşman harita küçük baktığım yerde çatara patara çatışma böyle hızlı moda alışmışım sakin oyunda beni keklik gibi avliyorlar görsellere bakmaktan oyuna bir türlü odaklanamıyorum😬 Performans modunda oynuyorsan telefonu performans modundan çıkarıp denesene birde donanım olarak zaten yetiyor performans modunu açınca ekstra sıcaklıktan başka bir avantajını ben hissetmedim şahsen. Sıcaklık sorunun çözülmezse eğer Memo cx07 tavsiye ederim buz tutuyor resmen mobilede değil ama warzone girersem mecbur kullanmak zorunda kalıyorum sıcaklıktan kasmaya başlıyor yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 9 Mart 2025; 16:25:23 >
    Hocam ben de o kafadayım millet koca haritalar da nasıl oynuyor anlamıyorum.Eskiden pubg oynadığım zaman sadece livik,sanhok gibi küçük haritalar oynardım.İnsanlar erangel olsun miramar olsun koca haritada 40 dk.nasıl katlanıyor.Bu harita ne çok küçük ne çok büyük tam olması gerektiği gibi bir de Alcatraz oynayın o daha hareketli.

• Arkadaşlar hattı tt ye geçirdim. Uygulamadan ve telefonun kendi ayarlarından baktığımda wifi arama açık ama üstte vowifi simgesi yok. Açık mı yoksa kapalı mı anlamadım. Sizler nasıl yaptınız?

• Merhabalar..ekran yenileme hızı 60 Hz

• Titreme yapıyor 60 hz de...ama 120 ye aldığım zaman da ana ekran normale dönüyor ama uygulamalarda aşağı yukarı aldığım zaman..titreme var ..

• uludag_21 U kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümü kullanıyorsun 2.0.1 de titremeler olmaya başladı benim cihazda da

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    Hat seviyesi 1 çizgi ve hiç yok iken devreye girmiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.