Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Trilyalı Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.163
Cevap
163
Favori
360.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende düzen böyle hocam. Hyperos 1 kullanırken bu simge temasında simgeler biraz daha büyük oluyordu ki tam istediğim gibiydi. Şimdi biraz daha küçük kalıyor benim istediğime göre ama bundan yana pek sorunum yok.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Bu simge temasının adı ne hocam

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Ben hyperos 1 deyim hala. Bende yan yana 4 simge var. Ana ekranda boşluğa basılı tutup ayarlara girin orada ızgara ayarı var degistirebilirsiniz hos2 de de vardır yani bu ayar.

• Bende ekranda 6 simge var. güncelleme yapmayacağım herhalde bu gidişle. Şimdilik bir sorunum yok bu haliyle memnunum, çomak sokmak istemiyorum. Gittiği yere kadar gitsin bakalım. 1.0.14 den selamlar★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ 

• general4242 kullanıcısına yanıt
    V2de 5li yapmak istersen baya küçülüyor simgeler

• 1.0.17 nin ne esprisi var acaba

• Dirençli cihazla güncelleme yapan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hos2 deki ekran düzenim, 5 li sistem bu şekilde hoşuma gidiyor benim de mesela. ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Hyper Theme diye geçiyor hocam.
    miui themer
    Hyper Theme MIUI Theme for Xiaomi and Redmi Phones
    https://www.miuithemer.com/themes/hyper-theme-miui-theme-for-xiaomi-and-redmi-phones/

Bu linkten tema mağazası kısmına dokununca direkt mağazaya yönlendiriyor

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Sistem sürümü ile uyumlu değil yüklerseniz bazı sistem özellikleri düzgün çalışmayabilir uyarısı aldım,son sürüm kullanıyorum sıkıntı olur mu acaba..

• mabovski kullanıcısına yanıt
    Hocam yükleyin sorun olmaz ama simgeleri kullanmak için temayı kişiselleştir kısmından simgeler deyin ve ordan hyper theme temasını seçin ki sadece simgeler değişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Dirençli cihazla güncelleme yapan var mı acaba?

Kendim cevap vereyim problem yok 😂

• Arkadaşlar merhaba. Bu konu sayesinde 5 ay önce poco x6 pro aldım. 4 aydır gayet memnundum fakat bir sorunum var.

Alt hoporlor patladı sanırım. Kulağımı çok rahatsız ediyor yaklaşık 1 aydır. Bugün fabrika ayarlarına döndüm belki yazılımsal vs bir şey vardır diye ama ses aynı düzelmemiş. Ses efektlerini denedim aynı değişmiyor.

Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Servise vermeyi düşünüyorum ankara'da nereye götürebilirim cihazı daha önce hiç tecrübem yok telefon servisi ile ilgili.

Bir de üstünde gelen ekran jelatinini kaldırdım az bir şey. Balon balon oldu ekran. Kaliteli bir ekran koruyucu tavsiye verebilir misiniz? Trendyol, hb ve amazon'a baktım içime sinmedi hiçbiri. Yurtdışından da alabilirim.

İyi günler dilerim.

• muthisbishi kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucu olarak smart devil aliexpres ürünü daha iyisi sanmıyorum. Hoparlördeki ses bozukluğu tüm ses seviyelerindemi sadece yüksek sesdemi oluyor daha önce herhangi bir equalizer programı kullanıp farkında olarak veya olmayarak preamp yükseltmiş olabiirmisin

• hyp2 de bazı uygulamaların alt kısımları gözükmüyor spor salonuna giriş için qr kod alanını göremiyorum , çözüme geliştirici seçeneklerinden dpi ı 500 lere çıkartarak ulaşıyorum ama bu seferde yazılar herşey küçülüyor , bunla ilgili bir çözüm bulabilen varmı

• re_death kullanıcısına yanıt
    Evet aynı sorunu bende yaşıyorum. Lcw ve bazı kullandığım uygulamalarda bu sorun mevcut ama çözümünü bulamadım alt kısımdaki yazılar birbirine girmiş durumda

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hangi tema acaba yazı stilleri hoşuma gitti

• Trilyalı T kullanıcısına yanıt
    Kombinasyon aslında, yazı stili Baumans TR, simgeler IgThemeV15, duvar kağıdı , kilit ekranı da derinlik verilebilen herhangi bir sevdiğim resim.

• koray_a K kullanıcısına yanıt

En yüksek ses seviyesinde oluyor hocam. Equalizer programı yüklemedim hiç. Ses ayarlarındaki kendi equalizer'i ile denedim tek tek sadece.

İşyerinden bir arkadaş yeni aldı poco x6 pro. Bugün onda denedim. Aynı melodileri çaldık sürekli karşılaştırdık. Onun telefonu da benim kulağı tırmalıyor. Sanırım benim kulaklarda sıkıntı var anlamadım. Telefon sağlam gibi.

Ekran koruyucuya bakacağım şimdi çok teşekkürler öneri için.

• quote:

Orijinalden alıntı: muthisbishi

En yüksek ses seviyesinde oluyor hocam. Equalizer programı yüklemedim hiç. Ses ayarlarındaki kendi equalizer'i ile denedim tek tek sadece.

İşyerinden bir arkadaş yeni aldı poco x6 pro. Bugün onda denedim. Aynı melodileri çaldık sürekli karşılaştırdık. Onun telefonu da benim kulağı tırmalıyor. Sanırım benim kulaklarda sıkıntı var anlamadım. Telefon sağlam gibi.

Ekran koruyucuya bakacağım şimdi çok teşekkürler öneri için.

Anladım hocam son ses seviyesinde ses bozan bir cihaz değil düzgün kayıtlar ile dinlemezsen bazı müzik ve video dosyalarına edit yapıyorlar booster volume yükseltme olunca normalde %100 sesde bozmadan çalan şarkı aynı desibele %80 90 seviyesinde ulaşıp sonraki kademede sesi bozarak orijinalinden daha fazla yükseltmeye devam ediyor . Bu kaydı deneyin son ses seviyesinde cihazın THD degerlerini minimum olarak yansıtır eğer bozma varsa sorun mutlak vardır

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★IHeartFlacyoutube
    Feel free to request songs by commenting.
    https://www.youtube.com/watch?si=914eQLGWLQRK0tAZ&v=XRQ6xhCLQOI&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.