★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (303. sayfa)
-
-
Bu simge temasının adı ne hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben hyperos 1 deyim hala. Bende yan yana 4 simge var. Ana ekranda boşluğa basılı tutup ayarlara girin orada ızgara ayarı var degistirebilirsiniz hos2 de de vardır yani bu ayar.
Bende ekranda 6 simge var. güncelleme yapmayacağım herhalde bu gidişle. Şimdilik bir sorunum yok bu haliyle memnunum, çomak sokmak istemiyorum. Gittiği yere kadar gitsin bakalım. 1.0.14 den selamlar
-
V2de 5li yapmak istersen baya küçülüyor simgeler
1.0.17 nin ne esprisi var acaba
Dirençli cihazla güncelleme yapan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hyper Theme diye geçiyor hocam. miui themer
Hyper Theme MIUI Theme for Xiaomi and Redmi Phoneshttps://www.miuithemer.com/themes/hyper-theme-miui-theme-for-xiaomi-and-redmi-phones/
Bu linkten tema mağazası kısmına dokununca direkt mağazaya yönlendiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sistem sürümü ile uyumlu değil yüklerseniz bazı sistem özellikleri düzgün çalışmayabilir uyarısı aldım,son sürüm kullanıyorum sıkıntı olur mu acaba..
Hocam yükleyin sorun olmaz ama simgeleri kullanmak için temayı kişiselleştir kısmından simgeler deyin ve ordan hyper theme temasını seçin ki sadece simgeler değişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: QuakerDirençli cihazla güncelleme yapan var mı acaba?
Kendim cevap vereyim problem yok 😂
Arkadaşlar merhaba. Bu konu sayesinde 5 ay önce poco x6 pro aldım. 4 aydır gayet memnundum fakat bir sorunum var.
Alt hoporlor patladı sanırım. Kulağımı çok rahatsız ediyor yaklaşık 1 aydır. Bugün fabrika ayarlarına döndüm belki yazılımsal vs bir şey vardır diye ama ses aynı düzelmemiş. Ses efektlerini denedim aynı değişmiyor.
Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Servise vermeyi düşünüyorum ankara'da nereye götürebilirim cihazı daha önce hiç tecrübem yok telefon servisi ile ilgili.
Bir de üstünde gelen ekran jelatinini kaldırdım az bir şey. Balon balon oldu ekran. Kaliteli bir ekran koruyucu tavsiye verebilir misiniz? Trendyol, hb ve amazon'a baktım içime sinmedi hiçbiri. Yurtdışından da alabilirim.
İyi günler dilerim.
-
Ekran koruyucu olarak smart devil aliexpres ürünü daha iyisi sanmıyorum. Hoparlördeki ses bozukluğu tüm ses seviyelerindemi sadece yüksek sesdemi oluyor daha önce herhangi bir equalizer programı kullanıp farkında olarak veya olmayarak preamp yükseltmiş olabiirmisin
hyp2 de bazı uygulamaların alt kısımları gözükmüyor spor salonuna giriş için qr kod alanını göremiyorum , çözüme geliştirici seçeneklerinden dpi ı 500 lere çıkartarak ulaşıyorum ama bu seferde yazılar herşey küçülüyor , bunla ilgili bir çözüm bulabilen varmı
-
Evet aynı sorunu bende yaşıyorum. Lcw ve bazı kullandığım uygulamalarda bu sorun mevcut ama çözümünü bulamadım alt kısımdaki yazılar birbirine girmiş durumda
Hocam bu hangi tema acaba yazı stilleri hoşuma gitti
Kombinasyon aslında, yazı stili Baumans TR, simgeler IgThemeV15, duvar kağıdı , kilit ekranı da derinlik verilebilen herhangi bir sevdiğim resim.
En yüksek ses seviyesinde oluyor hocam. Equalizer programı yüklemedim hiç. Ses ayarlarındaki kendi equalizer'i ile denedim tek tek sadece.
İşyerinden bir arkadaş yeni aldı poco x6 pro. Bugün onda denedim. Aynı melodileri çaldık sürekli karşılaştırdık. Onun telefonu da benim kulağı tırmalıyor. Sanırım benim kulaklarda sıkıntı var anlamadım. Telefon sağlam gibi.
Ekran koruyucuya bakacağım şimdi çok teşekkürler öneri için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muthisbishiEn yüksek ses seviyesinde oluyor hocam. Equalizer programı yüklemedim hiç. Ses ayarlarındaki kendi equalizer'i ile denedim tek tek sadece.
İşyerinden bir arkadaş yeni aldı poco x6 pro. Bugün onda denedim. Aynı melodileri çaldık sürekli karşılaştırdık. Onun telefonu da benim kulağı tırmalıyor. Sanırım benim kulaklarda sıkıntı var anlamadım. Telefon sağlam gibi.
Ekran koruyucuya bakacağım şimdi çok teşekkürler öneri için.
Anladım hocam son ses seviyesinde ses bozan bir cihaz değil düzgün kayıtlar ile dinlemezsen bazı müzik ve video dosyalarına edit yapıyorlar booster volume yükseltme olunca normalde %100 sesde bozmadan çalan şarkı aynı desibele %80 90 seviyesinde ulaşıp sonraki kademede sesi bozarak orijinalinden daha fazla yükseltmeye devam ediyor . Bu kaydı deneyin son ses seviyesinde cihazın THD degerlerini minimum olarak yansıtır eğer bozma varsa sorun mutlak vardır
IHeartFlacyoutube
Feel free to request songs by commenting.https://www.youtube.com/watch?si=914eQLGWLQRK0tAZ&v=XRQ6xhCLQOI&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X