Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.163
Cevap
163
Favori
360.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Call of duty warzone için aynı şeyi diyemiycem bulanık olan görüntü dahada bulandı aşırı droplar kasmalar başladı bu telefon ile warzone oynanmaz . Ama şu notuda ekliyim Call of duty oyunlarında snapdragon işlemcili telefonlar ve iPhone kullananlar her zaman 1 0 handikaplı önde olur oyun onlara her zaman avantaj sağlar vurma vurulma konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Mart 2025; 12:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt

Hocam güncelleyelim mi o zaman bizde  

• Güncelle gitsin, atın ölümü arpadan olsun, demirden korksak trene binmezdik :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne_demek kullanıcısına yanıt

Dostum 120 Hz modunda orta grafiğe razı isen güncelle ultra grafikte FPS den bağımsız oynuyorsan asla güncelleme derim. Call of duty ilk serisinden beri PC de ve telefonda online oynuyorum yorumum net şekilde budur şu an için Call of da tek derdim bazen ekran dönüp terste kalıyor çevirsem bile düzelmiyor oda binde bir olan birşey sorun etmeye değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Mart 2025; 12:28:10 >
  • Kendi cihazımdan son güncelleme sonrası eksileri yazayım ekran süresi düştü performans genel olarak düştü sistem navigasyonu hareketler modunda kullanırken bazı oyunlarda hareket penceresini kısa süreli oyun üstüne açarak anlık kontrolleri iptal ediyor (codda sorun yok FIFA ciddi sıkıntı) video izlerken ekranın kapanıp telefon kilidinin girmesi banka uygulamalarında ve mail girişlerinde onay kodunu geç alma şu anlık sorunlar. Önceki güncellemede en çok dert yandığım hareketler modunda klavye açınca geri tuşu olan ters üçgenin bazen işlememesi tamamen düzelmiş durumda henüz telefonu sıfırlamadım sıfırlandıgında sorunsuz olduğunu söyleyenler olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Mart 2025; 12:40:49 >

Hocam ben ekran yenileme hızını Varsayılan(önerilen) kullanıyormuşum zaten  Ben o zaman ellemiyorum. Gittiği yere kadar gitsin o zaman  

• 2.0.1 sürümü güncelledim ancak telefonda ani kasmalar/donmalar mevcut özellikle ilk kilit açılışında, menü gezme kısımlarında ve gelen bildirimleri açma durumlarında anlık olarak yaşanıyor. Telefonu sıfırlamak istemiyorum defalarca kapa aç yaptım ancak düzelmedi başka bir güncelleme de gözükmüyor

Oda bir tercih ama 120 FPS modu varken önerilende kullanmak gerçekten kötü deneyim cod oynuyorsan 120 Hz de dene mutlaka çünkü şu anda 120 Hz modunda kullanan herkes senden daha avantajli rakiple aynı anda davransanız mesela rakip seni önce vurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 6 Mart 2025; 13:17:11 >

Dediğim gibi hocam oynadığım 2 oyun var zaten. Ben oyunları pc den oynamayı tercih ediyorum. Telefon beni sarmıyor. Arkadaş ısrarı ile kurdum wild rift ide. Ama grafikleri filan güzel. Bu ayar da bile kasma, donma, gecikme olmuyor.

Pardon hocam ben cod oynayan arkadaş sanmıştım wild Rift Diablo immortal tarzı oyunlarda saniselerin okadar avantajı olmuyor codda silahı hızlı çeken değil Pingi düşük FPS si yüksek olan kazanıyor o yüzden dedim

• Dün bana da 2.0 güncellemesi geldi. Bölge Türkiye

GÜncelledim bir sorun görünmüyor.

• Bölgeyi Fas yaptım 2.0.100.0 geldi, güncelledim. Animasyonlarda pek değişen bir şey yok gibi? Oyun performansı azaldı fakat sıcaklıklarda azaldı. Sürekli takılıyor oyun. Alttaki çubuk havada kaldı çok kötü duruyor. Pil vs bunlara pek yorum yapamayacağım aynı gibi.

• Ekran simgeleri ufacik oldu bende duzeltemedim

• ottomanturk06 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-ana ekran-ana ekran düzeni- standart yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabovski -- 6 Mart 2025; 18:19:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Ayarlar-ana ekran-ana ekran düzeni- standart yapın
    Onu hallettim sagolun slot 5 simge sığıyordu artık 4 sığıyor

• Simgelerin çoğalması sorunu sizde varmı. Çift uygulamadan bahsetmiyorum standart kullanımda aynı uygulamanın 4 5 aded simgesi sağa sola şaçılıyor tema ile alakalı olabilir mi daha önce yoktu bu sorun 4 tane whatsap 3 tane Instagram sildim örnek olarak

Hocam bende hiç olmadı da bunlar nasıl sorunlar ya 😅😅 Telefonlarımız günlük bugün de hangi sıkıntıyı çıkarsak diye çalışıyor galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnizukaSensei -- 6 Mart 2025; 22:3:53 >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Sizde simgeler mesela sagdan sola 5 slot mu hala? Bende 4 slot

• ottomanturk06 kullanıcısına yanıt
    Onu bozmuşlar ya
    Önceden 5 slot ama büyüktü simgeler şimdi 4 slot yapmışlar daha büyük 5 slot çok Ufak. Ayarlarım hep bozuldu

• Şu güncellemenin en kötü tarafı simgelerin ufacık olması.Sadece o da değil widgetlarda küçülmüş.Ana ekran çok dolu görünüyor.Ben sadeliği seviyorum.Bunların dışında güncellemeyi beğendim animasyonlar güzel bir hava katmış.Herhangi bir kasma donma yok.Oyun performansı da iyi.Batarya her zamanki gibi vasat gerçi telefonu çokta suçlamıyorum.Cod mobil, Genshin impact gibi ağır oyunlar oynuyorum.

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.