< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (252. sayfa)

-
-
Modem veya internet sorunu olabilir, videondaki yavaşlıkla uzaktan yakından alakası olmayan bir telefon yedi saniyede dediğim gibi yükleme+kurulum sekizinci saniyede uygulama açık kullanıma hazır hale geldi ki benim internet 35 mbit veriyor genelde paket tarifemin oldukça altına düşüyor stabil değil. Servise ver bence baksınlar ona 10 sene öncesinin telefonları bile daha seri yüklüyor öncesinde bir hard reset yapıp dene derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 22 Aralık 2024; 14:47:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
(Poco Türkiye garantili) Cihazı 33 watt adaptörle şarja takınca Turbo şarj, kutusundan çıkan 67 watt ile takınca fast şarj yazıyor..
Fast , turbodan daha mı hızlı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam modemle alakalı degildir Poco X3 var daha çabuk indiriyor
Servis için gerek yok şuan sağolun O kadar veriyi yedekleyemem ve yedek cihaz yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen bilirsin hocam öyle kullanılmaz şahsen kanser eder adamı . LG k20 de denedim daha hızlı indirip kurdu 1 GB ram var telefonda
-
Bazen yapıyor bazen yapmıyor Oran %50=D
Poco X3 de öyle indiriyor zaten Kurmasını bilmiyorum bakmadım
Çok program kaldırma yükle yapmıyorum problem olmuyor
Yedekleri aldım zaten elle kuruyorum ama güncelleme gelince problem olur belki kurulmayabilir
Cihazı pil tasarrufu modunda kullanıyorum hep ve güncelleme yaparken gram kasmıyor Arkada bırakıyorum güncelleme yapıyorlar
Siz birşey sormak istiyorum verileri atarken çabuk ve tarih sıralaması oluyor ya onu ne yapıp atabilirim özelden konuşsak bir çözüm bulsak
Buradan hususu boşuna mesajlarla doldurmayalim
Eea surum için hos2 geldi. 5.7gb güncelleme var şu an
Bizede gelmesi yakındır diye düşünüyorum hocam
Ben eea sürümü kurdum fastboottan. Güncellemeyi yüklemedim daha ama bakacam.
Sizin bootloader kilidi açıktı değil mi hocam?
Telefonla alakalı değil, modemle ilgili bence.
-
19 aralıkta globale stable beta dağatılmış, kısmetse belki yıl bitmeden stabil dağıtılabilir. Yıl bitmeden biraz zor gözüküyor. İsteyenler buradan stable beta indirebilir. YTD (yükleme tavsiyesi değildir :) )
-
Hocam o global değil eea sürüm. İkisi farklı diye biliyorum ama emin değilim.
Bu konuda bir çözüm var mı?
-
EEA sürümlü Rom Avrupa birliğinin çıkardığı gizlilik yasasına istinaden cihaz üreticilerinin mecburen bu ülkelerde cihaz satılabilmesi kullanılabilmesi amacı ile yayınlanıyor.İçerisindeki Google ve Xiaomi servislerinin kullanıcıların hakkındaki bilgileri istediği gibi toplayamaması için bazı düzenlemeler yapılmış durumda.
Basitçe şöyle ;
Daha az reklam
Google ve Xiaomi sunucularına gönderilecek toplanacak kişisel verilerin kısıtlanması.
Arama Motoru sabitlemelerinin kaldırılması ( Google Tekelinin önlenmesi )
kısaca EEA Avrupa ülkeleri için özelleştirilmiş olan romdur. Global olan ise Çin haricinde kalan diğer dünya ülkelerinde kullanılmaya uygun olanı.
-
Aslında daha iyi gibiymiş hocam eea, en azından goggle dayatmaları yok gibi bu rom da. 🤣 Ben global romdayım ama buna geçmek istesem bootloader kilidini öncelikle açmam gerekecek değil mi?
bence onu bir araştırın, o konuda bilgi sahibi değilim :)
-
Evet açık benim. Hos2 de pek değişim yok. Rom ve animasyonlar daha akıcı geldi o kadar
Merhaba arkadaşlar; önceliğim oyun değil. Daha çok kamera ve web de gezinme olarak kullanıyorum telefonu. İyi bir ekran deneyimi, şarj ve kamera önemli benim için tabi fiyat performans olarak poco X6 pro ve redmi note 13 pro plus aklımda olan cihazlar. Siz hangisini önerirsiniz kullanıcı olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X