< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (254. sayfa)
-
-
s23 fe almadığıma, az kaldı pişman olacağım Bozulana kadar devam maalesef yapacak bir şey yok.
-
Aynen bende s24 plus almadığıma okadar pişmanımki anlatamam. Kullanabilirsem bir 3 yıl kullanayım diyorum. İlk defa bir telefon için böyle konuşuyorum. Çok sık telefon değiştiren biri değilim. Bundan önceki telefonum Mi6 idi ve 7 sene kullanmıştım. 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok hocam bi sorun yaşamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takasa verin hocam telefoncuya
Bl kilidini açıp stabil rom atın telefona sorun kalmaz. Siz betadasiniz şu an. Global 0.14 veya eea hos 2 atın fastboot metodu ile.
Hocam eea sürüm nasıl? Globale bir fark yok galiba ama örneğin xiaomi nin kendi mesajlaşma ve arama uygulaması var mıdır? Birde kilit açmayı planlıyorum ama mi community den başvurduktan sonra pc den birde mi unlock programı ile açmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Eea yı direk telefondan yükleyebilir miyim? Twrp yüklemem gerekiyor mu?
Twrp istemez ama bl kilidi açık olmalı. Mi flash programı ile fastboot metodu ile yüklersiniz.
Eea romunda pek bir fark göremedim ben ama sanki az daha debloat edilmis gibi globale göre. Eea Avrupa sürümü aslinda.
Mi telefon uygulaması istiyorsanız Endonezya veya hindistan romu yükleyin.
Hocam kilit açarken sadece mi community uygulamasında ki yerden açmak yeterli oluyor mu? Mi unlock la açma ayrı bir yöntem mi oluyor?
Garanti yüzünden bl kilidini açmam. Daha böyle bile sorunluyken riske atmayayım😀
Stable beta sürümüne geçemedim maalesef izin vermiyor, ota da gelmiyor. V1.0.14'de kaldı.
Takas tarzı işler bana göre değil. Garanti bitince bl açıp bozulana kadar kullanırım. Yardım için teşekkürler.
Mi unlock tan açtım ben
Diğerini bilmiyorum
Update sonrası acık kalan uygulamaları alta atıp bir süre sonra geri döndüğümde uygulamayı resetliyor. Mesela youtubede bir video izlerken durdurup alta atınca üstünden biraz zaman geçtikten sonra kaldığı yerden başlamak yerine yeni açmışım gibi ana ekrandan başlatıyor bu sorunu yaşayan varmı.. Updatede kapalı olmasına rağmen kendi kafasına göre otomatik yaptı ne güzel sorun yoktu telefonda bir süredir buda ayrı bir sorun madem kullanıcıya dayatma yapıyor bidaha müşteri yerine babayı bulurlar ben şahsım adına birdaha tövbe xiominin ve alt markalarının hiçbir ürününü almam isterse piyasanın en iyi telefonunu en ucuza versin bitmiştir benim için ilk ve son oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 26 Aralık 2024; 5:45:55 >
Xiaomiupdate sitesine göre OS1.0.17.0.UNLMIXM beta çıkmış
Evet bugün dağıtıma vermişler, sözde ben beta programındayım ama ne gelen ne giden güncelleme var herzaman ki gibi
X6 da kişi kaydetmek istiyorum sim kart seçili kaydetmiyor neden acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 26 Aralık 2024; 20:40:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bende güya betadayım 14lü yazılımda kaldık gelişme yok. Redmi serisine bile daha hızlı yazılım geliyor
Ben 14 ü siteden indirip yükledim bide hocam otadan gelmedi uzun bir süre 🤣
Sim hafızası dolmuştur, sim değil telefon veya gmail secin.
83 kişi var. Kaç kişi alıyor bu sim kart.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco X6 pro telefonum kendi kendine kapandı ve kendi kendine açılış ekranı gelip poco yazısı geliyor ve geri kapanıyor. Sürekli geliyor ve geri kapanıyor. Telefonu komple kapatamıyorum da buna müsaade etmiyor. Sorun neden kaynaklı olabilir, ne yapmam gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X