< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (256. sayfa)
-
-
Ne yaptıysam olmadı o gece işten anlayan bir arkadaşıma götürdüm sıfırlama ekaranina getirmeye çalışti açma kapama tuşu ile birlikte power tuşuna basarak bayağı uğraştı olmamıştı ayrılmadan önce son bir kere deneyelim dedi ve sıfırlama ekranına girdi, bu ekranda bile işlem yaptırmıyordu aslında ama nasıl olduysa bir anlık işlem yaptırmaya başladı telefonu sıfırladı şu an bir problem yok iki gündür neden oldu nasıl oldu hiçbir anlam veremedim ama muhtemelen ses açma kapama tuşu ya da power tuşu ile alakalı bir sıkıntı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son gelen güvenlik güncellemesi ile tuş kombinasyonlarında yazılımsal bir problem oluştu sanırım artık ne yaparak o açığa bulaşılıyor bilmiyorum ama herhalde telefonda yaptığınız bir işlem sonucunda kapama tuşu falan mı takılı kalıyor ki bilemedim en iyisi benim gibi satın telefonu gitsin 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon kenarda duruyordu hocam herhangi bir işlem yapmıyordum telefonda kendi kendine oldu, Allah'tan numaralar filan yedekliydi yanmistim yoksa
Valla tam 5 ay dayandım 1.5 yıl garantili telefonu paramparça etmemek adına 10 k ya bıraktım çıktım telefoncuya zararın neresinden dönersek kârdır dedim şuan vivo v40 kullanıyorum 28 k ya aldım birkaç gün daha kullanıcam burdan bir arkadaş inceleme yazısı istemişti buraya yazıcam ama şunu söyleyebilirim şarj acayip düzeyde stabil sabah 7 de şarjdan çektim şuan 17.08 sabahtan beri telefonla uğraşıyorum şarjım %63 😂😂
Screen on time kaç hocam 10 ile 0 araisnda o önemli, onu denerseniz iyi olur
Net kullanım yazımda belirtirim şu aralar çok kurcalıyorum o yüzden net bilgi vermek doğru olmaz şöyle bir kaç gün sonra net öğrenip yazayım
Hocam size 1.0.17 geldi mi?
Pocoyu satarken en son 14 ü almıştım
Evet hocam inceleme ben istemiştim
Update politikası genel kullanım ekran kamera vs aklınıza ne gelirse beklerim:)
Cihazı iki gündür kullanıyorum bir kaç gün daha kullanayım hemen yazıcam :)
Yok evdeki 2 telde 1.0.14 te,,, 17 den önce 15 gelecek galiba.
15 ve 17 beta gibi. Stabil kullananlara gelmez diye düşünüyorum
Üstadlar benim cihaz 1.0.13 de. Güncelleme görünmüyor. Telefonda hangi rom yüklü olduğuyla mi ilgili 14,15 veya hyperos2 güncellemesi. Şu an stabil görünüyor cihaz ama merak edip hemen guncellerim tabii gelse.
Evet globalde en son sürüm beta 17 ama doğru düzgün güncelleme gelmiyor işte. Güncelleme politikasında ne düşünüyorlar bilmiyorum.
Dağıtım da belirli bir politika yada sistem izlemiyorlar kafalarına göre mesela aynı evde 4 telefon var aynı yerden aynı zamanda aldınız diyelim birine 13 birine 14 güvenlik güncellemesi gelebilir hatta çok canları isterse komple android 15 te gönderebilirler çok şaşırmamak lazım 😂
Global seçip romu indiriyorsun, download(indirilenler) klasörü içine ‘downloaded_rom' adında bir klasör oluşturup bu klasöre taşıyorsun. telefon ayarlarından güncelleme kontrol ettiğin yerdeki üç noktaya tıklayıp güncelleme paketi seç diyerek yükleyebilirsin. Bu sürümde hotspot açınca reset atabilir. bende şuan böyle, yüklemeni tavsiye ETMEM.
https://c.mi.com/global/miuidownload/detail/device/1900604
Tahmini olarak bundan sonraki güncelleme stabil(?) kanalında hyperos 2 olur. OTA ile gelmesini beklemek istemezsen yine aynı şekilde yukardaki yönergeye yükleyebilirsin. Zaten sitede Flashing Guide var ona göre yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 29 Aralık 2024; 2:49:43 >
-
Kimse EEA için çıkan hyperos 2 sürümünü yüklemedi mi?
-
genelde çoğu kişi pil sorunundan bahsetmiş, ben 1 ay civarı kullanıyorum ilk aldığımda ocak 24 güvenlik güncellemesi vardı bende güvenli olsun diye son güvenlik olan 1.10.24 olanı yükledim, yüklemeden önce pil performansı ve akıcılık bir tık daha iyiydi sanki 2 hafta kullanmışımdır böyle, belki de psikolojiktir bilmiyorum, fakat şu anda da motosiklet ile full navigasyon açık ekran açık hatta böünmüğ ya da kayan pencerede video akışı devam halde pilini bitiremiyorum yani en az 6 saat ekran veriyor bu da bana yetiyor, hızlı da şarj olduğu için acaba normal kulanımda ne kafar gider idye düşünmekteyim, o bakımdan ben şarjından ve performansından memnunum. 18bin tlye kesinlikle fp bir cihaz 512gb bu fiyata bence çok iyi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X