Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nibelungen27 , baser Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.518
Cevap
164
Favori
327.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Plesabo etkisimi bilmiyorum bölge kanada iken ne başım ağrıyor nede gözlerim yoruluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklemeyin beklenen gemi paslı çıktı menüde akış yerlerde 120 Hz den 60 Hz e çektim sanki anneni öpeyim poco tahmin ettim ama merakıma yenildim x7 pro çıkmışken X6 proya iyileştirme yapmayacakları bariz belliydi zaten ben avlandım siz avlanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 20 Ocak 2025; 16:13:11 >
  • Bölge Türkiye güncelleme geldi ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koray_a K kullanıcısına yanıt
    Sanırım benim teldeki durum sizde de var hocam. Pişman oldum maalesef. Telefonun birçok noktasında akıcılık gitti resmen, sanki 120den 60a düşüyor gibi takılmalar oluyor 🥲 Bunu nasıl başardılar hayret valla..

• iebalcik kullanıcısına yanıt
    Bölge değişrmemekte ben de inat ediyorum ama hala gelen giden güncelleme yok.

• Ben HO 2.0 diye yüklemeyi yaptım. Ancak Android 15e de güncelledi.
    Ben farkında değil miyim, 15e daha önce mi yükleme yapıldı?

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Ulan bende de var, ben mi anlamıyorum acaba. Paranoya yaptım, artık asla mutlu olamam bu telefonla. 😅😅

48 dakikalık whatsap telefon görüşmesi sonrası şarj 98 den 71 dştü bu değerleri ortalama kamera açıkken almiyordum ben kamera ekran kapalı daha beter şarj yedi. Tema değişimi yaptım biraz düzelir gibi oldu yada gözüm alıştı bilmiyorum . Android 15 e güncelledi hos2 ile birlikte daha kullandıkça pek çok sorun çıkacağını hissediyorum hiç yapmayacaktim yakınlık sensörü harici telefonda sorun kalmamıştı iyiydi son ayarlarım son hali🥴

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 20 Ocak 2025; 18:58:20 >
  • SerkanAk1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam bendeki sıkıntı yani fark edilmeyecek gibi değil. Belki cidden sizde yoktur. Burda bi arkadaş vardı, hyperos 1de tema sıkıntısı yaşıyordu, format atsa dahi geçmiyordu, başka kimsede de yoktu. Buna benzer bi sıkıntı bulaşmış olabilir benim tele 😐

Nerdeyse yüzde 30 yemiş hocam, yani bu kadar olmamalı ama yeni sisteme geçti diye arka planda sistem gene tanımlama mı yapıyor acaba 🤔 Ben birçok şey denedim ama yok 120 hz sabit halde bile kaydırmalarda, klavyeyi açarken takılmalar oluyor. Hep değil ama 10seferde 4 5 bazen 6 kez yapıyor 🥲 Onun dışında arka olandaki uygulamayı tekrardan açarken uygulama çok anlık yanıp söner gibi bi tepki veriyor öyle açılıyor 😅 kısaca az dertli başıma baya dert aldım 😐

• Niye bu kadar acele edip bölge değiştirip güncelleme yapıyorsunuz ki.Gelse gelse ne gelebilir ki boşuna telefonlarınızı mahvediyorsunuz.

Enteresan konuşmadan çıkalı baya oldu parlaklığı fulledim geziyorum tema falan deniyorum şu an için gayet iyi gözüküyor . Menüdeki hafif takılma ve yavaşlık da kilit açtıktan bir süre sonra düzeliyor ben temalar ile alakalı olduğunu düşünüyorum hyperos1 deki en sorunsuz temayı bulduğum gibi bunuda bulabilecekmiyim bakalım bu telefon temalara göre sorun çıkarıyor net 🧐

• Bu hatanın çözümünü bilen var mı? İleri'ye basınca bir şey olmuyor.
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• Güncelleme video uygulamalarını 60 Hz. grubuna göndermiş.

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

• Tercih edilen ağ türü olarak LTE seçilmiş.4,5 G yok seçeneklerde.

Güncelleme sonrası komple sıfırlayın telefonu bence

• Ben animasyonları kapattım , siz de deneyin.

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.