< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (258. sayfa)
-
-
Bölgeyi Canada seçince güncelleme geldi ilginç şekilde? Peki tekrardan Türkiye ye almak gerekir mi acaba? Yoksa bu şekilde kullanmanın bir sakıncası olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aldığımdan beri böyle kullanıyorum. Telefonda değil ama bir ara Sony müzik setlerine kafayı takmıştım elime Amerika ve Kanada ya giden type a fişli birkaç model geçmişti kalite olarakda ses detayı olarakta yurt içi cihazların aynı seriden bir kaç model üstünden daha iyi çalıyordu . Sony seste ayrıcalık tanıyor bunu kesin şekilde deneyim ettim ama telefonda bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 1 Ocak 2025; 22:27:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçi benim telefonda 14 sürümünü en geç alanlardan biriydi çinlilerde işler daha karmaşık heralde 😁
Hocam 14 sürümünü ben Manuel indirip kurdum sen düşün 🤣 demekki xiaomi de bu bölgelere ayrıcalık tanıyor anladığım kadarıyla 🤣
Canada seçince bölgeyi extradan ıvır zıvır programlar kurdu mu, ben bir kere Almanya yapmıştım bı sürü gerkesiz oyun falan kurmuştu otomatik. Nereden degistiniz bolgeyi bide
Bence elektonik cihazların tamamı için o bölgeye ayrıcalık tanınıyor olabilir adamlar muz cumhuriyeti değil kalite standartları çok yüksek yurt içi alıp şebeke wi fi GPS sorunları yaşayan çok bende bu sorunlar hiç olmadı hatta Türk Telekom olmasına rağmen denizin ortası dağ tepe kırsal hiç farketmiyor çekmediği yer olmadı kırsalda bile gayet iyi.
Yok hiçbir değişiklik olmadı hocam, ek ayarlar gibi bir sekme var hocam yada ayarlarda aramaya bölge yazarsanızda çıkıyor. Bölgeyi Kanada seçince direk 1.0.17 geldi, yükledim.
Bölgeyi kanada yaptım ve anında v1.0.17 sürümü geldi alakasız bir şekilde aliexpress uygulaması kurdu. Kablosuz erişim noktası açma sorunu çözülür diye düşünüyor ve teşekkürlerimi iletiyorum.
-
Bu cihaz hakıkatten ınsanın canını sıkıyor ara ara Whatsapp'dan mesaj gelmıs ses bıldırımı gelmedı Tesadüfen gordum
Acaba web'ten falan gırdım cıktım ondan mıdır dedim de acık degıldı arkada acık olsa sağ da bilgisayarda bildirim kutusu cıkıyor
Donanım olarak cok ıyı
Çabuk şarj cok ısıme yaraıyor ama gel gor kı duzgun kullandırtmıyor yazılımdan dolayı
-
Whatsapp için pil tasarrufunu iptal etmeyi denediniz mi
-
1-15 Ocak arasında kademeli olarak İmei haklarınız yenilenecektir herkes aynı anda şebeke alacak diye bir kaide yok Btk milyonlarca cihaza eşzamanlı işlem sağlayamaz.. E-sim kullanıcıları sim kayıtlarını sıfırlasın, Fiziksel sim kullananlar mevcut sim üzerinden devam edin şebeke kapanana kadar bekleyin şebekesi kapalı olanlar ara sıra uçak modu,reset,sim çıkarıp takarak bu metodları uygulasın..Son kullandığınız sim ile devam edin önceden kullandığınız simi kazara eşzamanlı olarak aktive etmemek için yönergeleri izlemeniz kafi..
Hocam şuanki simi 2 ay önce takmıştım diğer simin süresi dolduğu için. Şimdi bunun da süresi sıfırlanmış mı olacak acaba yani 4 ay mı kalmış olacak yoksa 2 ay mı ve herhangi bir simkart çıkarıp takma işlemi vs yapmam gerekiyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trilyalı -- 2 Ocak 2025; 16:38:47 >
evet mevcut siminizin süresi sıfırlanıyor şebeke kapanana kadar aynı sim ile devam edin şebeke kapandıktan sonra çıkarıp takarak devam edin
Şimdi bu telefon çift hatlı benim tr garantili aldım 2. Sim hat takmıyorum yılbaşından sonra hay takılmayan Latin email kapanacak dediler takmak zorunda mıyım
1-2 gün takarsan iyi olur.
-
Yok hocam;pil tasarufu yok. Pil kısıtlaması yok baktım
Hiç tasarafuna uzun basılı tutup ayarlarına gittiğimde birşey çıkmıyor
Beyler telefonda sadece wifi 5 bağlanma sorunu var, modemden olduğunu düşünmüyorum. X4 gt bağlanıyor, bu bağlanmıyor. Yazılımsal hata var galiba ne varsa denedim.
Aynı sorun bende de mevcut
Aynen 5ghz i bazen görüyor bazen görmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X