< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (264. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
ben işim gereği haritayı (google haritalar) günde 8 saat kullanıyorum, öyle bir sorun filan da görmedim 1-1,5 aydır kullanıyorum arada 1-2 donma oldu ama çok sorunda olmadı düzeldi, bataryası da 6-7 saat açık ekran navigasyon kullanmama rağmen bitiremiyorum hatta bölünmüş ekranda video filanda izliyorum eve geldiğimde çoğunlula %50 şarjım kalmış oluyor, benim cihaz sarı 512gb lık model hani belki ondandır diyecem, sürümde ilk aldığımda güncelledim 1.0.14 te, bendeki durum bu yani o kadar kötü diyemem cihaz için.
-
Arkadaşlar abartmayın bence öyle bok atılacak bir telefon değil.
Tamam güncelleme gelmiyor,yazılım hatalarla dolu,bazen 15-20 dakika dondugu oluyor,GPS bazen calismasada,kendi uygulamalarinda reklam izletsede zorla,arka planda bilgilerinizi sürekli çalsa da,kamerası çöp olsa da ben telefonu parasını hakettigini düşünüyorum.
Bankacılık uygulamalarınızı yüklemeyin önerim,sorun olmaz. tam bir ergen eglendiren Hindistan özelinde iyi bir telefondur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir de ahize olmadığı için telefonla görüşürken özel hayat diye birşey kalmaması var 🤣
Hocam övdünüz mü gömdünüz mü.
:D Kişisel bilgilerinizi girmezseniz, Oyun oynamazsanız, Kamerayı kullanmazsanız ve şarj harcayacak işlemler yapmazsanız aslında iyi telefon :D
-
-
Yazdığın hataların hiç biriyle karşılaşmadım. Güncelleme de bugün değilse yarın gelir, öbür gün gelir. Beğenmediğin kamera aynı ayarda ki telefonlarda tahminim honor 200 harici hepsinden yine iyidir. Arka planda bilgi çalma dediğin de senin izin verdiğin neyse o, ki her telefon için aynı. Samsung, kullandım, oppo kullandım, realme kullandım. Arayüz ve yazılım olarak xiaomi' nin ki kadar tatmin etmedi hiç biri. 25 yıldır telefon kullanan , 10 modelden daha fazla Xiaomi modeli kullanmış ben, halen Xiaomi modellerinden vazgeçemiyorum. Tercih meselesi beğenmeyen arkadaşlar neden halen bu telefonu kullanmakta ısrar ediyor acaba? Samsung al, iPhone al, ne bileyim vivo al, oppo al. Telefon mu yok.
Adamlar update ile X6 proya katabilecegi hafif performans farkını yeni telefon modeli olarak piyasaya sürdü şaka gibi. Telefonun antutuda az bir skor farki ve birkaç saat fazla ekran süresi haricinde kayda değecek bir kalite performans farkı yok azcikta ekran parlaklığı eklemişler milleti yolalımda nasıl yolarsak yolalım bir çok insan şimdi daha iyi daha yeni diye gidip x7 pro çöpüne daha fazla para verecek neyseki bizi daha az kandırmış oluyorlar x7 pro alana göre .X5 bizden baya düşüktü ben bu markayı heryerde gömerim artık ben buna çamurda atarım b..k da atarım hatta attırırım bu saatten sonra burda millet aylardır güncelleme diye beynini yedi x7 pro ne kaşarlar 🤣🤣👏👏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 11 Ocak 2025; 17:0:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X7 pro da azmı fark var. Ben öyle düşünmüyorum. Ekran parlaklığı işlemci kamera su geçirmezlik ıp68 olmuş . Pilde büyümüş adaptör de tabiki . Daha ne olması gerekiyor. Adamlar Samsung ve Apple da bu değişimlerin her biri için nerdeyse model çıkartıyor ki tasarımda yenilenmiş 🙂🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalinca -- 11 Ocak 2025; 17:20:21 >
Telefonu uzun süre kullanacak arkadaşlara güncelleme yapmamalarını tavsiye ederim, Yeni model geldi artık, 1 yıldır güvenlik güncellemesi dışında bir tane iyileştirme almayan telefona katma değer katacak bir update geleceğini sanmam. Aksine kapitalizmin kanunu olarak eski telefonu kullanılmaz hale getireceklerdir.
Bu arada link verilip verilemeyeceğini veya başka bir forumun isminin kullanılıp kullanılmayacağını bilmediğimden isim vermeden yazayım. ''Başka büyük bir forumda'' x6 pro için HyperOs2 güncellemesinin Şubat sonu mart başı gibi yayınlanacağını yazan hesaplar var. Bilgi midir yoksa öngörü mü bilmiyorum.
-
Poco'nun sahibi ( Yani biz Xiaomi , Poco vs marka telefon tablet pc aldıkca hesabına para düşüp kazanan adam ) bile bu telefonda yakınlık sensörünün kafasına göre, Navigasyonun sorunlu, Bataryanın anormal derece de hızlı bittiği konusunda hak verir. HyperOS 'un kodlarını girip yazan adam bile hiç bir zaman Samsung'un OneUI 'nın yanına yaklaşamayacığını bilir. Bu eskiden Flash TV de falan Bal reklamı yapıp, 150 liralık ballarının dünyanın en doğal balı olduğunu anlatan ve abartırcasına öven adam gibisin valla. Şok oldum okudukça. Hepimiz paramızla kazıklandık abi işte. Boşa övecek birşey yok. Yurt içi Yurt dışı telefon vs bir şekilde gömçürdüler işte bizi. Bu riske değermiydi , değerdi ...
-
-
O fiyat farkına değecek bir durum yok su gecirmezlik özelliğini kim kullanıyor X6 proyu denize düşürdüm çıkardım sorun yok zaten standart kullanıcı için yeterli napacak millet su altı çekimmi yapacak x7 pro alıp. Update ile yapabilecekleri şeyleri yeni modelle yapmışlar bu telefonu öğle güneş altında plajda dahi net görerek kullanabiliyorsun zaten o kadar parlak ekrana kim bakacak sürekli gözüne yazık basit birkaç değişim ile milleti yolma projesi işte X6 ile x8 çıkarsa arasında kalacak gereksiz bir model olacak neyse alana kullanana hayırlı olsun kişisel yorumum bu maddiyatla alakasız şu an seçimim poco olsa gidipte x7 proya fazladan para bayılmam mevcut modele adam gibi update vermeden boyle bir modeli sürmek kullanıcıya saygısızlıktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 11 Ocak 2025; 17:58:27 >
-
Hocam kendini kandırma yakın mesafe ve güzel ışıkla iyi bir ayar ile güzel fena değil ama biraz uzak geniş açı doğa manzarası çek en iyi ışık ve ayarda dahi çöpün çöpü telefon ki düşük ışık durumlarından hiç bahsetmiyorum bile . Samsungun A53 modeli bile fark atıyorsa buna kimse iyi demesin boşa ben memnunum bana yeter desin
Adamların bizim ülkemizde bunu yapmasına ihtiyacı yokki. Bizim halkımız ben aldıysam ben kullanıyorsam süper on numara moduna giriyor 🤣
Hocam füze attın 🤣
Beni hyperos2 diye kurdunuz burda X6 proya gelmeden x7 proyla piyasaya girince gerilla moduna büründüm 🤣🤣🤣
Dur ozaman başka bişey daha söyleyeyim size hocam. Hos 3 alacak cihazlar da x6pro da var. Şimdi bordo bereliye dönüşğrsünüz haklı olarak 🤣 şaka bir yana daha hos2 yi görmeden adamlar hos 3 verecek direk galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X