< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (267. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
apk zaten dosyalarda var telefon içinde, eski realme 6 and 11 telefona yükleniyordu , aynı yöntemle buna olmuyor, google files içerisinden yüklüyordum şimdi izinleri açsamda apk yükleyemezsiniz uyarısı veriyor, android 14 te olmuyormuş diye duydum o yüzden sormuştum.
-
Geliştirici seçeneklerini açıp ordan yenileme hızını göster ayarını aktif etmeniz gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmiyorum hocam ekran görüntüsü gönderir misin ?
İstanbul Avcılara yakınsan 1 haftalık s22 ultra 256 GB yd var 16 bin liraya satıyor bir bak istersen. Kılıf ve ön arka cam kaplamasıda var yazmış .Biraz detaylı araştırırsan daha pek çok ilan bulursun daha ucuzada vardır belki .x7 pro çıktı X6 pro git gide çöp olabilir çiniler bunu yapıyor ama Samsung yıllarca bozmuyor yazılımı .Bence x7 prodan bile uzun ömürlü olacak s22 ultra çünkü x serisi orta ve premium değil s ultralar amiral gemileri premium cihazlar.Plastik telefon yerine Premium telefon kullanmış olursun amacına göre poco X6 pro mantıksız geliyor bana sıfır yurt içi garantili alıcam diyorsan illa seçim senin tabiki yonlendirmekten ziyade fikir alış verişi olarak değerlendir. Çünkü X6 pro kullanıcısı olarak şu anda elimde tutma nedenim çok saçma sadece yıllar öncesine ait bir teknolojiyi destekledigi için ondada pürüzler çıkarmadı değil ara sıra .Yinede çok güzel 😬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 13 Ocak 2025; 1:36:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Firmalar çok uyanık.
Genel şarj kablosu kullanılmasın illaki kendi aksesuarları satıldı diye kabloların içine bir tetikleyici koyuyorlar ki yüksek watt şarj sistemi devreye girsin.
Misal elimde 120 watt destekli kablo var ama X6 nin 67watt şarj özelliğini devreye sokamıyor.
Mi turbo şarj devreye giriyor ama 67watt devreye girmiyor.
Ama Kendi kablosu ile direkt 67watt açılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme hala gelmedi
x7 pro güncellemesi geldi işte satıp x7 proya geçeceğiz 🤣
Biraz daha beklersek hos3 güncellemesini alacağız arkadaşlar. Saflarınızı terk etmeyin 🤣
Muhtemelen onuda x8 pro şeklinde veririler 🤣🤣🤣
Bu ay gelmez bence. Tahminim şubat sonu.
-
poco x7 pronun duyurulduğunu yeni gördüm. poco x6 pro ile olan yaklaşık 3500-4000 TL'lik fiyat farkına değecek bir fark yok gibi görünüyor. galiba bu akşam x6 pro siparişini geçeceğim hepsiburada'dan. kısa süre içerisinde daha da ucuzlar mı bilmiyorum ama 18.600 TL fiyat şimdilik fena değil gibi görünüyor. mi store çakallık yapmış 23.000 TL'den gösteriyor insanlar x7 pro alsın diye.
-
Valla akşamdan beri belki 20 adet güncelleme yayınladılar x6pro nun esamesi okunmuyor hocam. Şuanda düz x6 ya çalışıyorlar anladığım kadarıyla ama onuda hos1 olarak çalışıyorlar 🤣🤣
Global romda 5g olan bir lokasyonda 5g çektiğini gören varmı. Ben yakalayamadım hiç. Gelmeyen güncelleme gelirse 5g çektiğini görebilecekmiyiz acaba
Tamam hocam ozaman seneye X8 pro hos3kome modeli olarak piyasaya sürerler x7proyuda hos3 için süründürür bunlar 😬
Yok ya bunlar x6pro ya gıcık bence X7pro da alır hos3 ü x6pro halen hos1 de kalır. 🤣 Ben ciddi olarak x6pro modelini unuttular olarak düşünmeye başladım 🤣
Hocam alacaksanız poco x7 pro alın.2,3 binlik farktan birşey olmaz.Aralarında çok fark olmasada yine de daha iyi işlemci,6000 mah batarya,90 Walt şarj,4k 60 fps video gibi artıları var x7 pronun.Kutusundan da hyperros 2 ile çıkıyor.Poco X6 pro da bazı sıkıntılar var hem onlarıda yaşamamış olursunuz.
Güncelleme olayını bu şekilde çözmüş oluruz yeni cihaz yeni güncelleme yeni başlangıçlar.
Sazan gibi nasıl atladım ben Hyper OS a ya. MIUI sevmiyordum, ne güzel daha sade bişey yaptılar diye hemen atladım. Launcher bile değişmeyen dandik bir rom kitledi adamlar. Benim kendi sazanlığım zoruma gidiyor kimseye bişey demiyorum. :)
Hocam hepimize kitlediler 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X