|
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (7. sayfa)
-
-
Sanmıyorum indirim için belli bir stok vardı. N11, yt, hb falan bakın hocam oralarda vardı en son
-
Peki ileride gelir mi galiba ön sipariş özel 16 bin de sonra 17 bin olacaktı ozaman gelir mi -
Gelir de fiyatı nasıl olur bilmiyorum
-
-
Alabiliyorsaniz 12/512 alın. 8/256 da herşeyi kurunca boşta ram 2.5gb civarı. Chorme açık şuan kullanılabilir ram 2gb kaldı :) Ram yetersiz kalacağını düşünmedim hiç ama günlük kullanımda güzel telefon fiyatına göre.
-
Telefon elinize ulaştı mı -
Evet uzun vadede 12gb gözüküyor 8gb ne zaman işlevini yitirir gerçi hâle giriş cihazlara 4/6 GB ram ile satışı sunuyorlar -
8GB LPDDR5X bellek ile sorun yaşamazsınız merak etmeyin. -
lansman günü 18.500 TL'ye 12/512 gri siparişi vermiştim , chip para muhabbetini gördükten sonra akbnk m.hizmetlerini arayıp kartımı kapatacağımı söyledim buna istinaden 450 TL chip para teklif ettiler hepsiburada'dan 18750-450-250-200-100(x2chip)=17.750 TL'ye cihazı almış oldum sayenizde teşekkür ederim. mi store'da ki siparişi iptal edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onaralemdar -- 17 Ocak 2024; 7:42:2 > -
Benim borç olduğu için kapatacağım gibi bir erkeklik yapamam yemezler 😀 18.200 e kapattım değerlendirmenize sevindim -
Cihazin en buyuk ozelligi lpddr5x ve ufs 4.0 olmasi bence bu ozelliklere sahip telefonlar 25 binden basliyor en az hem de
Belki bu yil icinde cikacaklarda bile bu ozellikler olmayabilir... -
-
X6 pro kral telefon olmuş :D Telefon değiştirmeyi üşünseydim hiç düşünmez alırdım çok karlı. Chip para olayı da iyimiş
-
Aynen
-
Evet dün sabah kargodan aldım güzel hızlı cihaz.
-
Bu Poco X serisinde sanırım rakam en iyiyi temsil etmiyor?
- Poco X3 Pro (2021)
- Poco X4 Pro (2022)
- Poco X5 Pro (2023)
- Poco X6 Pro (2024)
Örneğin; CPU ve GPU kuvveti olarak X6 > X3 > X5 > X4 araştırdığım kadarıyla böyle galiba?
-
hocam zaten telefonlari 2/3 sene kullaniyoruz,bende poco f5 var,2/3 sene gotursun yeter,poco x6 pro alan birisi de En az 3 yil kullansin zaten sonrasinda yeni telefon alir...
-
Pederde GM 9 pro var ben kullanmıştım hâlâ kullanıyor telefon sıkıntı cikartmiyorsa uzun yıllar götürür reis tabi ihtiyaçlar farklı zevkler farklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X